Şimdi Ara

Holosko'daki Düşüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adam sezona iyi başladı ama bel fıtığı ameliyatı olduktan sonra inanılmaz form düşüşü oldu. Adamın içinden geçmeye çalışmasiyla ve maçtaki yokluguyla tam casper oldu. Holosko yerine Kerim'e şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Holosko nun sözleşmesi bitene kadar Süreyya abi ye yardım etmesi gerektiğinden başka hiçbir şey düşünemiyorum. Adam bitmiş Beşiktaş takımında futbolcu sıfatıyla dolaşabilecek bir isim değil.

• Suç Bilic'de Ömer Kerim gibi adamları oynatmıyor adam ne inat yaptı ya. Bak Franco'yu oynattı taş gibi oynadı.
  • Holosko yetersiz ama mevkisinde oynamıyor oluşu da form düşüklüğünün sebeplerinden biri.

Adamın meziyetleri arasında top tutmak, çalım atmak, orta yapmak gibi şeyler yok. Onu bir kanat oyuncusu gibi oynatmaya çalıştığımız sürece faydasını göremeyiz. Bireysel faydasızlığının yanında takım da ileride top tutamıyor Holosko kanat oynadığında. Son Erciyes maçında bir kez daha gördük bunu.

Ama Almeida'nın yanında ikinci forvet gibi kullanırsak yarım sezonda çok rahat 7-8 gol atar. Gol yollarına iyi koşular yapıyor, son vuruşları da kötü değil.
  • Bu adam şans bulmaya devam ederse yazıklar olsun o teknik ekibe.

• Holosko + bir miktar paraya yıllardır gönderemediğimiz adam.
  • bitik adam adamların içinden geçmeye çalışmasıyla ünlü oldui bi zamanlarda xavi gibi dönmeye çalışan ekrem dağ beteri vardı bunu gibi
  • bu sezson sonu zaten kıyım var beşiktaşa kadroda 7-8 isim hariç çoğu yollanacak, ne yani yeni stad açılışında bunlarla mı oynuycaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: lSight

Bu adam şans bulmaya devam ederse yazıklar olsun o teknik ekibe.

Hay ağzına sağlık ya. Adam yararsızın önde gideni çok vasat ve Beşiktaş futbolcusu olabilecek seviyede kesinlikle değil. Senelerdir bizi resmen sömürüyor umarım en kısa zamanda gider. Oynamasinin nedeni ya takimla arasi cok iyi yada idmanlarda yardiriyoe maclarda yaptığı bir olumlu iş yok. Kerim iynasa coktan form tutardi.

• quote:

Orijinalden alıntı: unicornek

quote:

Hay ağzına sağlık ya. Adam yararsızın önde gideni çok vasat ve Beşiktaş futbolcusu olabilecek seviyede kesinlikle değil. Senelerdir bizi resmen sömürüyor umarım en kısa zamanda gider. Oynamasinin nedeni ya takimla arasi cok iyi yada idmanlarda yardiriyoe maclarda yaptığı bir olumlu iş yok. Kerim iynasa coktan form tutardi.

Hocam en çokta Kerim varken bu adamın oynamasına sinirleniyorum.Seneye gelecek yabancı kuralını biliyorlar , yatırım için alınmış bir Kerim varken ve 3 milyon euro gibi bir rakam ödenmiş bu çocuk için ama hala hayalet Holosko giriyor oyuna çıldırıyorum vallahi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unicornek

quote:

Hocam en çokta Kerim varken bu adamın oynamasına sinirleniyorum.Seneye gelecek yabancı kuralını biliyorlar , yatırım için alınmış bir Kerim varken ve 3 milyon euro gibi bir rakam ödenmiş bu çocuk için ama hala hayalet Holosko giriyor oyuna çıldırıyorum vallahi.

Ya sen bida bana sor oyuna girince sinirden deli oluyorum top suremiyor adam geçemiyor pas atamiyor formsuz topu eziyor keske kerim oynasa umut vaadediyor kerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayarsız Enerji

bitik adam adamların içinden geçmeye çalışmasıyla ünlü oldui bi zamanlarda xavi gibi dönmeye çalışan ekrem dağ beteri vardı bunu gibi

mevlana çalımı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.