Şimdi Ara

Hollywood'un en çok kazanan yönetmeni Nolan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

The Dark Knight üçlemesi ve Inception gibi dikkat çekici yapımların arkasındaki isimlerden olan Christopher Nolan, Hollywood'un en çok kazanan yönetmeni oldu.

The Hollywood Reporter'da yer alan habere göre Nolan, yaklaşmakta olan İkinci Dünya Savaşı filmi Dunkirk'i yönetmen için 20 milyon dolar aldı + gişe gelirinin de %20'sini de cebine indirecek.

Bu rakam belki de çok yüksek gelmiştir gözünüze, ama ufak bir karşılaştırma yapalım. Nolan'ın yönettiği The Dark Knight üçlemesi, sadece gişede 3 milyar doların üzerinde hasılat elde etti. Inception ise, gişede 825 milyon dolar hasılatı geride bıraktı.

Nolan paraları boş havuza döküp yüzmeyi denesin.Ne yapsın onca parayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 4 Ekim 2016; 19:02:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir tek memento ve inception filmini severim
  • Kaymak?

• Kappa Face kullanıcısına yanıt
    KAYMAK pahalı her zaman alamıyoruz

http://m.teknokulis.com/haberler/internet/2016/10/04/hollywoodun-en-cok-kazanan-yonetmeni-nolan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 5 Ekim 2016; 11:22:56 >
  • En beğendiğim yönetmendir kendisi ama nedense bir filmini bile sinemada izlemek nasip olmadı. Bir sonraki filminde daha çok hasılat yapacak çünkü bu sefer kaçırmayacağım
  • Ekvator_44 kullanıcısına yanıt
    Beni sömürdü resmen4 filmini sinemada izledim 5 tane de orjinal dvd ve blu ray filmini aldım

• hocam ben de kendimi Nolan'cı zannediyordum ta ki cevabını görene kadar ama Dunkirk'i sinemada izleyeceğim eğer bir Prestige, Dark Knight veya Inception etkisi bırakırsa kesinlikle blue-ray'ini de alırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.