Şimdi Ara

hollanda güzel ülkeymiş iltica etmek lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Emre Durmuşyoutube
    Bakın Hollanda'da Nasıl Evlerde Yaşıyorlar? - Hobbit Köyü GİETHOORN
    https://www.youtube.com/watch?v=izuyaP3SLVo

1 dolar 1tl olan ulkede yasamak varken bızde 1 dolar 7 tl olarak tahammul edıyorsunuz ne guzel

• hollandayı ben de seviyorum, çok güzel ülke. resmen sokakta parklarda yürürken bile huzur doluyor insan. çok şanslılar.

2. kez gitmeyi düşünüyordum ama korona çıktı
  • Ailem gariban ve maraba olduğu için schengen falan hiçbir şey yok.Zaten gidecek para da yok.Darısı sizlere hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

hollandayı ben de seviyorum, çok güzel ülke. resmen sokakta parklarda yürürken bile huzur doluyor insan. çok şanslılar.

2. kez gitmeyi düşünüyordum ama korona çıktı
    Hangi parayla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cosmic Love

Hangi parayla

Alıntıları Göster
    çalışıp kazandığım parayla
  • pcdaly kullanıcısına yanıt
    Meslek nedir euronun bu halde olduğu dönemde Avrupa gezisi düşünmek bile aşırı pahalı...
    1 haftalık bir Fransa gezisi planladık son derece sefil ve fakir bir gezi olmasına rağmen 15 bin lira civarı tuttu. Biz de aynı parayla Marmariste 2 haftalığına havuzlu lüks villa kiralayıp krallar gibi tatil yapacağımızı görünce vazgeçtik Avrupa’dan

• quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Meslek nedir euronun bu halde olduğu dönemde Avrupa gezisi düşünmek bile aşırı pahalı...
    1 haftalık bir Fransa gezisi planladık son derece sefil ve fakir bir gezi olmasına rağmen 15 bin lira civarı tuttu. Biz de aynı parayla Marmariste 2 haftalığına havuzlu lüks villa kiralayıp krallar gibi tatil yapacağımızı görünce vazgeçtik Avrupa’dan
    10-15 bin 3 ay da biriktirebiliir. çok sorun değil.

ama aynı paraya 2 hafta marmaris mi 1 hafta avrupa mı deseler,avrupa yı seçerdim. neden marmarisi seçtiniz ki...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pcdaly kullanıcısına yanıt
    Avrupa tatilini minimum harcama ile planlamamıza rağmen fiyat buydu o yüzden. Örneğin Paris Disneye gidip bir gün konaklamak bile kişi başı 400 Euro ediyor. Marmariste ise lüks villada kalabiliyoruz aynı ücrete aradaki fark lüks olması

• almıyorlar bro yemezler ilticanı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Avrupa tatilini minimum harcama ile planlamamıza rağmen fiyat buydu o yüzden. Örneğin Paris Disneye gidip bir gün konaklamak bile kişi başı 400 Euro ediyor. Marmariste ise lüks villada kalabiliyoruz aynı ücrete aradaki fark lüks olması
    hmm ben lükstense farklılığı tercih ederdim. paris otel konusunda vb pahalı ve kalite olarak kötü. oraya da gitmiştim. 1 gün kalsak yeter demiştim çok sıkılmıştım. oradaki geçirdiğim zamanı hollanda da ek zaman olarak geçirmeyi tercih ederdim.

otel konusunda avrupaya kıyasla bence amerika daha iyi. en son aralık ocak gibi bakmıştım mart-nisan tarihlerine, 5 yıldızlı times meydanında otele 1 hafta 2,500 - 3 bin TL falan ücret çıkıyordu. yaz aylarında 2 katına çıkıyor tabi fiyat.

ama virüs işte herşeyi mahvediyor. hiç bir plan tutmuyor :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.