< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminmetehan -- 14 Nisan 2014; 9:21:52 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

herhangi bir ülkeye savaş açmadan önce bölgeleri iyice taramak gerek dağlık alana tank birlikleri ile rush atmaya çalışırsan dağcı tümenler seni olduğun yere mıhlar bırakır yada aynı şekilde yağmurlu hava da da tankları kullanmak zarardır ben yağmura dikkat etmedim diye italyanın yarısı ingilizlerin olmuştu da zor toparlamıştım

kardeşim şu anda oyunda çok ilginç birşey oldu ben normalde almanya nın sovyet saldırısı ile girecektim ama şaşırtıcı şekilde arada savaş çıkmadı bende ne olur ne olmaz diye 1942 ye kadar hicbir tarafa geçmedim ama sovyetlerle savaş olmayınca çektim orada ki dağcı birlikleri ingiltereye savaş açıp ırak ve allies e katılan vichy fransası na girdim su anda ırak tamamen kontrolümde ve kuzey afrika savaşı için arkadan bir cephe açtım orada da ilerliyorum ama manpower ileride sıkıntı çıkaracak gibi
zaten biriktirdiğim paranın yarısını almanlara verdim onlara tank tümeni yaptırmak için malum benim endüstri ile değil tank dağcılar zor çıkıyor

bende su anda iyi gidiyorum süveyş kanalını da ele geçirdik ingiltere yakında kuzey afrika dan silinecek
Hızlı