Şimdi Ara

Hızlıal-Hepsiburada-N11-Teknosa-Gittigidiyor-Kliksa KART İNDİRİMLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Hızlıal-Hepsiburada-N11-Teknosa-Gittigidiyor-Kliksa KART İNDİRİMLERİ
    N11 %20 İndirim yapan Kupon Yüklü hesap 55 Lira (Suan aktif)
    N11 %20 İndirim yapan Kupon Yüklü hesap 55 Lira (Suan aktif)

KLİKSA da 1025 lira üstü alışverişe kendi hesabımdan ve kendi kartım ile 105 lira indirim sağlarım.
    KLİKSA da 1000 lira üstü alışverişe kendi kartım ile 80 lira indirim sağlarım. Kendi hesabınızı veya çekinizi kullanabilirsiniz. (çek vb. indirim düştükten sonra tutar 1000 lira üstü olmalı)

HIZLIAL da 1050 lira üstü alışverişe kendi hesabımdan ve kendi kartım ile 130 lira indirim sağlarım.
    HIZLIAL da 1000 lira üstü alışverişe kendi kartım ile 65 lira indirim sağlarım. Kendi hesabınızı veya çekinizi kullanabilirsiniz.(çek vb. indirim düştükten sonra tutar 1000 lira üstü )

HEPSİBURADA da 1000 lira üstü alışverişe kendi kartım ile 30 lira indirim sağlarım. Kendi hesabınızı veya çekinizi kullanabilirsiniz.(çek vb. indirim düştükten sonra tutar 1000 lira üstü )

GİTTİGİDİYOR da 1000 lira üstü alışverişe kendi kartım ile 60 lira indirim sağlarım. Kendi hesabınızı veya çekinizi kullanabilirsiniz.(çek vb. indirim düştükten sonra tutar 1000 lira üstü )
    GİTTİGİDİYOR da 1050 lira üstü alışverişe kendi kartım ve kendi hesabım ile 110 lira indirim sağlarım.(bugün saat 24:00 a kadar gecerli) )

PEŞİN VEYA TAKSİT Hiç fark etmez- Aşağıdaki indirimler kart indirimleridir çekiniz veya kupon kullanımı harici indirimdir. Çek ile kullanıldıgında daha yüksek indirimler sağlarsınız.
    Çek, kupon veya hesap satın alıp hem ordan indirim hemde benim kartı kullanıp benden indirim sağlarsınız…..

GÜVEN SORUNU YAŞAMAZSINIZ. 3D İLE ÖDEMELER YAPILIR. REFERANSLARIMA BAKABİLİRSİNİZ.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Balıkesir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teknosa İADE ÇEKİ
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.