İnternetten pek alışveriş yapmam ama bu sitede fiyat çok uygun. Daha önce alışveriş yapmış olanlar bu site hakkındaki düşünceleri nelerdir? Bu ürünü bu siteden almayı önerirmisiniz?
Hepsiburada'dan sağlam rahatlıkla alışveriş yapabilirsin.
Hızlı al zaten GOLD bilgisayarın ınternet magazası.Yanı oldukca guvenlı ayrıca kredı kartına taksıt ımkanları vekargonun 1 tl olması guzel ımkanlar Fakat 1 tl lık kargoyu secersen yani ups i kargo elıne bıraz gec ulasır.Mesela ben salı gunu 1 kulaklık sıparısı verdım elıme persembe gunu ulastı.İşin ilginc tarafı ıse bende o magazada istanbul anadolu yakasındayız
Daha önce 4-5 alışverişim oldu.. Bi sorun yaşamadım
27 alışverişim de sorunsuzdu...
Benim almak istediğim renk siyah ama onun fiyatı 350 TL. Sadece bu renk 312 TL. Gold bilgisayarın sitesine baktım orada bütün renkler 350 TL.
Bu durumda bu sitenin bir avantajı olmamış oluyor, bende yeni farkettim renkler arasındaki fiyat farkını. Golda gidip canlı şekilde görüp eğer stoklarda var ise mağazadan alırım yoksa hizlial.comdan alırım.
Yorumlar için teşekkürler, güvenli bir siteymiş sanırım. Daha fazla araştırdım, sonuç olumlu.
garanti konusunu araştırdın mı paralel ithalat deniyor ve kvk telpa falan bakmıyormuş bilgin varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: TwiNChiL
garanti konusunu araştırdın mı paralel ithalat deniyor ve kvk telpa falan bakmıyormuş bilgin varmı?
Mağazamızda Satılan LG Cep Telefonları, LG Türkiye Yetkili Servisleri Tarafından 2 Yıl Garantilidir. LG Resmi Distribütörleri tarafından ithal edilmektedir.
Sitenin altındaki yazıda yetkili servis garantisi veriyor, sorun yok
hizlial güvenilir bir sitedir ben geçen yıl harddisk aldım çabucak ulaştı elime.Fakat o kp500 telefonu şayet daha önce görmediysen ve yalnızca dokunmatik diye almayı düşünüyorsan bir kez daha düşün derim.Çünkü dokunmatikten ziyade bastırmatik bir ekranı var ve tam hassas değil.Yakınlarda media markt varsa gidip bir incelemeni tavsiye ederim..
quote:
Orijinalden alıntı: Roohans
quote:
Orijinalden alıntı: TwiNChiL
Mağazamızda Satılan LG Cep Telefonları, LG Türkiye Yetkili Servisleri Tarafından 2 Yıl Garantilidir. LG Resmi Distribütörleri tarafından ithal edilmektedir.
Sitenin altındaki yazıda yetkili servis garantisi veriyor, sorun yok
hımm hadi bakalım genoa ile aynı özelliklere sahip lg cookie neden merak ettim :)
Daha yeni X-530 aldım çarşamba sabahı verdim siparişi perşembe sabahı gelmişti.Ondan önce de g25 direksiyon, anakart ve ram almıştım onlarda aynı şekilde gelmişti bence gayet sağlam ve güvenilir.
quote:
Orijinalden alıntı: erdenar
hizlial güvenilir bir sitedir ben geçen yıl harddisk aldım çabucak ulaştı elime.Fakat o kp500 telefonu şayet daha önce görmediysen ve yalnızca dokunmatik diye almayı düşünüyorsan bir kez daha düşün derim.Çünkü dokunmatikten ziyade bastırmatik bir ekranı var ve tam hassas değil.Yakınlarda media markt varsa gidip bir incelemeni tavsiye ederim..
Tip olarak güzel görünüyor, daha canlı olarak görmedim ve kullanmadım. Telefonla pek aram yoktur, alo demem yeterli benim için. Mevcut telefonum bozulmaya başladı, almışken de biraz özelliği olsun, dokunmatik olsun, büyük ekranlı olsun diye düşündüm. Ama yinede canlı olarak görüp kullanmadıktan almam, önce deneyeyim içime sinerse alırım.
samsung genoa yı öneririm hem daha ucuz sadece kamerası 1.3 mp lg den daha iyidir diye düşünüyorum
ON NUMARA!!! GERİRSİ YALAN
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme