Şimdi Ara

Hizlial.com 500 TL üzeri alışverişe 100 TL WP (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.147
Cevap
23
Favori
57.954
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tknn

nokia 808 düşünüyorum. 600 tl'ye geliyor. bu fiyattan daha da aşağıya inmez sanırım :)

http://www.hizlial.com/nokia-808-pureview/02.044.1224.0725

Tesekkurler guzel telefon ozellikle fotograf ve batarya icin ama androide alistik artik tekrar symbiana donus guzel olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Discovery alacak arkadaş lazım 475 alırım

• Birde tablet alacam 500 tl civarı nexus mı samsungmu alayım 7 inç

• twofaced kullanıcısına yanıt
    2 tb için fiyat gerçekten iyi benim anlamadığım oem disklerden daha ucuza nasıl oluyorda harici disk satılıyor çözemedim.
  • arkadaşlar ödeme sayfasındayım şu an.. taksit seçimi kısmında peşin fiyatına taksitli seçenekler var bir de worldpuan taksit diye bir seçenek var... kampanya peşin veya taksitli işlemler diyor ancak kafa karıştı acaba puan kazanmak için worldpuan taksit seçeneğini mi seçmemiz lazım yoksa bu seçenek wp kullanarak alışveriş yapmak için mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoMMeS

arkadaşlar ödeme sayfasındayım şu an.. taksit seçimi kısmında peşin fiyatına taksitli seçenekler var bir de worldpuan taksit diye bir seçenek var... kampanya peşin veya taksitli işlemler diyor ancak kafa karıştı acaba puan kazanmak için worldpuan taksit seçeneğini mi seçmemiz lazım yoksa bu seçenek wp kullanarak alışveriş yapmak için mi?

eger 100 tk puan kazanmak icin kesinlikle ykb 12 taksit secenegini kullan bu sekilde olur sakin parcali odeme veya joker puan fln secenegini kullanma

tecrubeyle sabittir

3 d secure kullanirsan kargon daha once yola cikar

• Aynen öyle yaptım teşekkürler

• quote:

yaw arkadaşlar bu avantajixten iade alabilen var mı? kliksadan temmuz başında alışveriş yapmıştım hala firma onayında görünüyor.

Kliksa da artık 3 iade olayı var ,

Dikkat : Kliksa Toplu Alım Yapan Müşterilerinin Alışverişlerinden Komisyon Vermemektedir. Toplu alım yapan kişilerin alışverişlerinden dolayı Kliksa tarafından Avantajix'e 24.07.2013 tarihinden itibaren komisyon verilmeyeceği için, Avantajix de bu kişilere bu tarihten itibaren para iadesi veremeyecektir. Kliksa'dan gelen mesaj şu şekildedir: “Kliksa İç ve Dış Ticaret A.Ş. şirket politikası gereği,ilgili dönem içerisinde aynı üründen 3 adet ve üzerinde satın alan kişiler TOPLU SATIŞ MÜŞTERİSİ olarak adlandırılır. Kliksa İç ve Dış Ticaret A.Ş. TOPLU SATIŞ MÜŞTERİLERİNE yapılan satışlardan komisyon vermemektedir.”

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_talip -- 18 Ağustos 2013; 13:13:17 >

• Bu Discovery güzel telefon fiyatına oranla...
    Acaba 4GB dahili hafıza sorun yaratır mı ,malum uygulamalar sd karta taşınamıyor android te
  • quote:

arkadaşlar ödeme sayfasındayım şu an.. taksit seçimi kısmında peşin fiyatına taksitli seçenekler var bir de worldpuan taksit diye bir seçenek var... kampanya peşin veya taksitli işlemler diyor ancak kafa karıştı acaba puan kazanmak için worldpuan taksit seçeneğini mi seçmemiz lazım yoksa bu seçenek wp kullanarak alışveriş yapmak için mi?

temel felsefe şu: nasıl ödersen öde World kartından 500tl lik ödeme olsun.ki 100wp alabilesin.

wörtpuan kullanacaksan alışverişinde worldpuan taksit seçeneğini seçeceksin.ki tavsiye etmem git başka yerde harca puanlarını.
    direkt 12taksit worldkart ı seç öde başın ağrımasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F3DB120 -- 18 Ağustos 2013; 13:54:01 >
  • arkadaşlar discovery hangi renk aldınız? Beyaz yeğenime aldık beyazı hoş ama aynı olmasın diyorum siyah rengiyle ilgili bazı olumsuz görüşler de var hangi renk alayım?
  • para harcamaya amma meraklıymışınız. 100 tl bonus veriyo diye ihtiyacınız olmayan şeyleri alıyosunuz.
  • Bencede sistem gayet güzelmiş haber veren arkadaşa teşekkür ederim... alınacak bir kaç bişey vardı bi dalalım bakalım alabileceğimiz neler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khasank

quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: IMFUNNY

Hobaa adamlar çok hızlı çıktı :D kargolanmış bile şaşırtıcı vallaha ne diyelim tbr ederiz
     Hizlial.com 500 TL üzeri alışverişe 100 TL WP

Hayırlı Olsun baldızıma aldım bedavaya geldi resmen

http://www.hizlial.com/demirdokum-dd-a-2-12-hp-12000-btuh-duvar-tipi-split-klima-a-enerji-sinifi/04.011.1902.0017

100 tl vakıfworld puan oda eder 300 tl uçak bileti artı 12 tl avantajix iadesi 800-300-12 =488 tl

Üstadım avantajx den hesaba düştü mü ? benim iki alışverişim hala düşmedi . bu gün itibarı ile 1. alışveriş 4 gün oldu. 2. alışveriş 1 gün oldu. Yani avantajx de ki hesabına geçtiğini onaylarmısın ?

avantajix hemen gecti

• Adana'dan elden teslim 160 gb ps3 alırım. 500 liradan. Sitede 619. WP ve avantajix alanın, fatura benim. Ödeme elden dükk anda. Referans bol ve sağlam. PM lü tfen

• ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    @ILKERATLIILKER
    100 tl vakıfworld puan oda eder 300 tl uçak bileti artı 12 tl avantajix iadesi 800-300-12 =488 tl
    Hocam burayı açabilirmisin?
    Bende Vakıfbank World var.
  • Mobilya bakıyordum bende .Ama HB deki fiyatlarin 50 -100 tl fazla gözüküyor . HB de maximum kampanyası beklemeye devam.

• kafaüstü kaliteli kulaklık tavsiyesi olan var mı?
    marşal majör alçaktım ama satmıyolar.
  • world puan kampanyasına katılmak için herhangi bir katılım işlemi yapmamız gerekiyor mu? sms ile katılım gibi mesela? ayrıca GM discovery almak istiyorum 2 eylülde stoklarda olur diyor güvenilir mi bu site bu konuda? sözünün eri midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri

@ILKERATLIILKER
    Hocam burayı açabilirmisin?
    Bende Vakıfbank World var.

vakifbank'in milplus programi sayesinde cagri merkezinden puanlari 3 kat degerli kullanarak ucak bileti alabilirsiniz. boylece 100tl puan karsiligi 300 tllik bilet alinabilir hocam.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.