Şimdi Ara

Hızlıal.com - 30 TL Hediye Çeki - Markmost - 200 TL ve üzeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
6.583
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hizlial.com’dan Herkese 30 TL Değerinde Hediye Puan

2007 yılından beri 29 ayrı kategoride 150.000’i aşan ürün çeşidi ile faaliyet gösteren Türkiye’nin en büyük alışveriş sitelerindenwww.hizlial.com herkese 30 TL değerinde Hediye Puan veriyor.

Bilgisayar, telefon, elektronik, beyaz eşya, hediyelik, giyim, ayakkabı, çiçek, kitap ….vb gibi birçok kategoride ürün sunan www.hizlial.com’un 30 TL Hediye Puan kazanma kampanyasını kaçırma.

Kampanya Kuralları:

Kampanyadan 30 TL Hediye Puan kazanabilmek için MARK kodunuzu üye giriş ekranındaki "MARKmost Şifresi" alanına girmeniz gerekmektedir.
    Kazanılan Hediye Puanlar 200 TL (KDV Dahil) ve üzeri alışverişlerde 15 Ekim tarihine kadar kullanılabilecektir.
    Yüklenen 30 TL Hediye Puanların son kullanım tarihi 15 Ekim 2011’dir. Kullanılmayan hediye puanlar hesaplardan silinecektir.
    MarkMost kampanyasından kazanılan hediye puanlar, Hızlıal.com’dan kazanılan farklı hediye puanlar ile aynı siparişte kullanılamaz.
    Kampanya kapsamında altın ve kontör alımlarında puan kazanılamayacak, kazanılan Hediye Puanlar altın ve kontör alımlarında geçerli olmayacaktır.
    30 TL Hediye Puan kampanyası 08 Eylül - 30 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.
    Hediye Puan kazanımı nakit, havale, posta çeki, tek çekim ödemelerinde gerçekleşmeyecektir.
    Kampanyadan her müşterimiz sadece 1 defa yararlanabilir.
    Hızlıal.com kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Edit: Harf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cirmak -- 8 Eylül 2011; 10:36:40 >

• Çok sağolasın tamda alışveriş yapıcaktım.....
  • takip
  • üye giriş ekranındaki "MARKmost Şifresi" alanı neresidir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: numeruscl

üye giriş ekranındaki "MARKmost Şifresi" alanı neresidir acaba?

üyelik çıkışı yap tekrar gir karşina gelicek o ekran
  • quote:

Orijinalden alıntı: karqasa

Çok sağolasın tamda alışveriş yapıcaktım.....

Rica ederim. Bende yapsam mı yapmasam mı karar veremiyorum. Telefon ihtiyacım var.

Ekstreeeee
  • hizlial dan bahsediyoruz değill mi giriş bölümünde öyle bir alan görünmüyor ben de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: numeruscl

hizlial dan bahsediyoruz değill mi giriş bölümünde öyle bir alan görünmüyor ben de

Üye girişi yapın.
    Aşağıdaki gibi bir ekranla karşılaşırsınız.

Üye Girişi Onayı
    Sayın, XXXXX XXXXX Hızlılal.com'a hoşgeldiniz. bölümünden kullanıcı bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz.

Gold indirim kodunuzu yazın

MarkMost indirim kodunuzu yazın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cirmak

quote:

Orijinalden alıntı: karqasa

Çok sağolasın tamda alışveriş yapıcaktım.....

Rica ederim. Bende yapsam mı yapmasam mı karar veremiyorum. Telefon ihtiyacım var.

Ekstreeeee

Bende elektrik süpürgesi , ütü , tost filan alıcaktım

İyi oldu 30 TL 30 TL dir...
  • 500 tl üzeri 50 tl olsaydı bi telefon olsaydık yahu
  • Teşekkürler, buldum.
  • iyi güzelde ayın 25'inde verdiğim sipariş halen kargoya verilmedi mesaj attım dönmediler dün aradım telefondan 15 dk. bekledim telefona fon müziği koymuşlar millete dinletiyorlar bugün saat 10:30 civarı aradım tam 19 dakika bekledim yine cevap yok arkadaşlar ben siparişimi bugünde herhangi bir cevap vermezlerse iptal edeceğim bence alışveriş yapmadan önce 2 defa düşünün kargolar çok geç geliyor. artık şimdi ne zaman geleceğinide bilmiyoruz çünkü 2 gündür hiç bir şekilde ulaşamadım burdan hızlıal'a duyurulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keb@nlı23

iyi güzelde ayın 25'inde verdiğim sipariş halen kargoya verilmedi mesaj attım dönmediler dün aradım telefondan 15 dk. bekledim telefona fon müziği koymuşlar millete dinletiyorlar bugün saat 10:30 civarı aradım tam 19 dakika bekledim yine cevap yok arkadaşlar ben siparişimi bugünde herhangi bir cevap vermezlerse iptal edeceğim bence alışveriş yapmadan önce 2 defa düşünün kargolar çok geç geliyor. artık şimdi ne zaman geleceğinide bilmiyoruz çünkü 2 gündür hiç bir şekilde ulaşamadım burdan hızlıal'a duyurulur.

Geçmiş olsun.
    Ben 1 Hafta önce Huawai telefon aldım. Kısa sürede geldi. Ürüne göre değişiyor bence. Sonuçtu bu firmalar malın çoğunu stoklamıyor.
    Şans işi biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cirmak -- 8 Eylül 2011; 11:45:15 >

• Siparişimin 3 gündür tedarik sürecinde görünmesini sormak için 1 SAATTEN FAZLA süre o aptal fon müzikleri eşliğinde bir görevliye bağlanmayı bekledim.
    Bir müşteri telefonda 1 saatten fazla nasıl bekletilir anlayamıyorum. Bu resmen AHLAKSIZLIKTIR, ticaret ahlakına aykırıdır.

TERBİYESİZLER...
  • hızlıal böyle yapmazdı en az 30-40 siparişim oldu en geç 3-4 gün içinde gönderilirdi gönderilmezse de; tarafıma dönüş yapılırdı şimdi ise ne mesaja cevap veriyorlar nede telefonlara yazıklar olsun müşteri hizmetlerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keb@nlı23 -- 8 Eylül 2011; 11:50:50 >
  • Sırf sinirimden ve inatla 63 dakika bekledim ama açan olmadığı için ve artık başıma ağrı girdiği için kapadım telefonu.

63 dakika demek kesinlikle yoğunluk demek değildir, BU ADAMLAR TELEFONLARA CEVAP VERMİYOR demektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedeparted

Sırf sinirimden ve inatla 63 dakika bekledim ama açan olmadığı için ve artık başıma ağrı girdiği için kapadım telefonu.

63 dakika demek kesinlikle yoğunluk demek değildir, BU ADAMLAR TELEFONLARA CEVAP VERMİYOR demektir...

hocam 63 dakka boyunca telefon kulakta olur mu?
    ben her zaman telefonu hoparlorde ararım,ne zaman karşı taraf konuşmaya başladı o zaman kulaga dayarım,siz de böyle yapın
  • 3 gün bişeymi benim 20 augtan beri bekliyor hala tedarik ediliyormuş...
    nerden tedarik ediyorlar aceba....
  • Siemens Gigaset SL400 telefon kargo dahil 296 TL idi. 30 TL hediye çekiyle 266 TL ye kredi kartına tek çekim aldım. ama kurallarda Hediye Puan kazanımı nakit, havale, posta çeki, tek çekim ödemelerinde gerçekleşmeyecektir. yazısı var acaba siparişi iptal edebilirler mi?
  • 19.08.2011 Siparişinizin ödeme onayı alınmıştır. Siparişteki ürünlerinizin tedarik süreci başlamıştır. En kısa sürede tedarik işlemleriniz tamamlanacaktır.

Bende ilk kez böyle bir durumla karşılaşıyorum şimdiye kadar hiç sorun yaşamamıştım. 2.taksit gelecek hala bekliyorum. telefonla ulaşmak zaten imkansız. mesajlarada dönen yok.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.