Şimdi Ara

Hizlial 20 TL YeniYıl Armağanı (100tl alt limit) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.485
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim 500 tl lik hediye çekim var, her ay 50 tl şeklinde yüklemeler yapıyorlardı ve bir ay kullanma süresi ile birlikte en az 500 tl lik alışveriş yapmak gerektiğinden hiç birisini kullanamadım kaldı gitti, en son yine sanırım bu ay 50 tl kalmış olabilir. sanırım oda kalacak. çok saçma bir şey ihtiyaç olmadığı halde insanları alışverişe zorlamak için üretilmiş bir taktik
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinbestil

DÜN 10.30 da yapmış olduğum alışveriş hala onaylanmamış. halbuki en geç 24 saat içinde ödeme onay süreci tamamlanacaktır yazıyor.

banka arayacak böyle böyle bir alışveriş yapmışsınız doğrumu diye evet dediğinizde onay verecek daha önce 5-6 kez alışveriş yaptım ilk alışverişlerde böyle oluyor bir daha arayan olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

Orijinalden alıntı: metinbestil

DÜN 10.30 da yapmış olduğum alışveriş hala onaylanmamış. halbuki en geç 24 saat içinde ödeme onay süreci tamamlanacaktır yazıyor.

banka arayacak böyle böyle bir alışveriş yapmışsınız doğrumu diye evet dediğinizde onay verecek daha önce 5-6 kez alışveriş yaptım ilk alışverişlerde böyle oluyor bir daha arayan olmuyor

tesekkurler. onaylandi. kargoya bile verildi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.