benim 500 tl lik hediye çekim var, her ay 50 tl şeklinde yüklemeler yapıyorlardı ve bir ay kullanma süresi ile birlikte en az 500 tl lik alışveriş yapmak gerektiğinden hiç birisini kullanamadım kaldı gitti, en son yine sanırım bu ay 50 tl kalmış olabilir. sanırım oda kalacak. çok saçma bir şey ihtiyaç olmadığı halde insanları alışverişe zorlamak için üretilmiş bir taktik
quote:
Orijinalden alıntı: metinbestil
DÜN 10.30 da yapmış olduğum alışveriş hala onaylanmamış. halbuki en geç 24 saat içinde ödeme onay süreci tamamlanacaktır yazıyor.
banka arayacak böyle böyle bir alışveriş yapmışsınız doğrumu diye evet dediğinizde onay verecek daha önce 5-6 kez alışveriş yaptım ilk alışverişlerde böyle oluyor bir daha arayan olmuyor
quote:
Orijinalden alıntı: engin_er_26
quote:
Orijinalden alıntı: metinbestil
DÜN 10.30 da yapmış olduğum alışveriş hala onaylanmamış. halbuki en geç 24 saat içinde ödeme onay süreci tamamlanacaktır yazıyor.
banka arayacak böyle böyle bir alışveriş yapmışsınız doğrumu diye evet dediğinizde onay verecek daha önce 5-6 kez alışveriş yaptım ilk alışverişlerde böyle oluyor bir daha arayan olmuyor
tesekkurler. onaylandi. kargoya bile verildi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme