Şimdi Ara

Hızlı ve öfkeliyi hiç izlemeden 7'yi izlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hizli ve öfkeli serisinin hiçbirini izlemedim.7'yi izlemek izliyorum.Önceki filmlerle bağlantısı var mı yoksa farklı bir senaryosu mu var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hızlı ve Öfkeli 7'yi İzlemeden Önce Seriyi İzleme Sırası

"Hızlı ve Öfkeli" serisini izlemek için belirli bir sıra izlemek şart değildir, ancak olay örgüsünü anlamak ve karakterlerle bağlantı kurmak için seriyi sırayla izlemenizi öneririz. "Hızlı ve Öfkeli 7", serinin yedinci filmidir ve önceki filmlerdeki olayları devam ettirir.

"Hızlı ve Öfkeli 7"yi izlemeden önce seriyi aşağıdaki sırayla izlemeniz önerilir:

1. Hızlı ve Öfkeli (2001)
    2. 2 Hızlı 2 Öfkeli (2003)
    3. Tokyo Yarışı: Hızlı ve Öfkeli (2006)
    4. Hızlı ve Öfkeli: Los Angeles Sokak Yarışları (2009)
    5. Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu (2011)
    6. Hızlı ve Öfkeli 6 (2013)

Bu sırayı takip ederek seri içindeki olayları kronolojik olarak izleyebilir, karakterlerin gelişimine tanık olabilir ve "Hızlı ve Öfkeli 7" filminin hikayesini tam olarak anlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sırayla izlemen daha mantıklı hepsi birbirine bağlantılı.
  • Diger filmleri izlemezsen karakterleri anlayamazsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firefall

Diger filmleri izlemezsen karakterleri anlayamazsin

Kesinlikle
  • sırasıyla izle..4.film hariç hepsi çok güzeldir..
  • Bende diğer filmleri izlemeyenlerdenim. Gitmeyi düşünüyordum. Konuyu görünce vazgeçtim.

• Seriyi sırayla izleyin bence zaten harika bir seri,pişman olmazsınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 ile 2 yi yeterince izlemiştim 3'ü yarım yamalak 4-5-6 yı izlememiştim 2 gün içinde izledim karakterleri konuyu daha iyi anladım gitmeden önce Tokyo Drifti izleyeceğim hafızam tazelensin.
  • Sakın ha, önce hepsini izle

• Önce seriyi izle güzel filmler zaten sıkılmazsın.
  • dostum hepsini izlemen lazım çok bağlantı var

• Ben yarış ve araba meraklısı biri olmadığımdan izlenmemiştim. Bir gün 5. filmi izledim ilk çıktığında, tesadüfen ve filmsizlikten. Bir baktım ki safi yarış değil, bol bol aksiyon var ve komedi de yerleştirmişler içine. 5. filmi sevince 6. filmi de izledim onu da sevdim. Şimdi 7. filmi bekliyoruz bakalım. Seriyi sevenlerin 5. filmden itibaren iyice aksiyona bağladıklarını iddia ettikleri için ilk 4 filmi izleme gereksinimi duymadım.

• bcan402 kullanıcısına yanıt
    4. filmin hakkı yenmiştir, bence gayet kaliteli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Ben yarış ve araba meraklısı biri olmadığımdan izlenmemiştim. Bir gün 5. filmi izledim ilk çıktığında, tesadüfen ve filmsizlikten. Bir baktım ki safi yarış değil, bol bol aksiyon var ve komedi de yerleştirmişler içine. 5. filmi sevince 6. filmi de izledim onu da sevdim. Şimdi 7. filmi bekliyoruz bakalım. Seriyi sevenlerin 5. filmden itibaren iyice aksiyona bağladıklarını iddia ettikleri için ilk 4 filmi izleme gereksinimi duymadım.

şuan 7.filmdeyim film arası. gayet iyi :d

• Direk 7. filmi izlersen ayıp etmiş olursun.
  • Ben tokyo ve rio yu izledim hiçbir şey anlamadım.

• bende izlemedim seriyi . 7 film nedir abi bu heralde 50 100 e kadar gidecek. izlemeye değermi bari
  • Hic izlemediysen bari izlemede sonunda uzulme

• Tokyo Drift'i de tam izledim bütün bağlantıları olayları anladım rahatım sıra geldi 7'ye.
  • öyle birşey yaparsan senin için sıradan bir aksiyon filmi olur ve 2 günde unutursun.Seriyi izlersen efsane olur senin için farkı anlarsın özellikle rio soygununu izle serinin en iyi filmi 7'dende iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.