Şimdi Ara

Hızlı ve dengesiz gitmenin sağdan geçmenin sonu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yorumsuz...

• Kamyon şöförüne yazık adamın işi gücü var dengesizin teki adamın zamanını emeeğini ve dolayısıyla parasını çalıyor al başına bela derler aynen öyle..
    Ayrıca kazanın araç içnde nelere sebep olduğunu 18-19. saniyeye dikkatli bakarak görebilirsiniz adamın yüzü kareden geçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenlik -- 12 Aralık 2010; 21:19:10 >
  • Maymun sesi gibi sesler duydum kaza öncesi..
  • Başlık değişik yanlız:zengin veledleri ölümle eğlenmeye çalışıyor...Nerden varmışlar bu kanıya??araç eski kasa civic çok da pahalı bir araba değil yani.okuyunca sanıyorsun üstü açık kırmızı bir arabayla viski içerek cüneyt arkının üstüne araba süren yeşilçam gençleri çıkıcak.Türk halkı olarak bayılıyoruz hikaye yazmaya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SarperGenç -- 13 Aralık 2010; 0:51:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolly

Başlık değişik yanlız:zengin veledlerin ölümle eğlenmeye çalışıyor...Nerden varmışlar bu kanıya??araç eski kasa civic çok da pahalı bir araba değil yani.Türk halkı olarak bayılıyoruz hikaye yazmaya...

Asgari ücretin, emekli maaşının vs.. belli olduğu ülkemde önceki kasa civice, şahin muamelesi yapmayın bari.. 20-25 binlik araç sonuçta.. Bu parayı bir arada görmeyen onmilyonların olduğunu söylememe gerek yok sanırım. Civic sahibi olupta ben fakirim demesin şimdi kimse.

• quote:

Orijinalden alıntı: wrath54

quote:

Başlık değişik yanlız:zengin veledlerin ölümle eğlenmeye çalışıyor...Nerden varmışlar bu kanıya??araç eski kasa civic çok da pahalı bir araba değil yani.Türk halkı olarak bayılıyoruz hikaye yazmaya...

Asgari ücretin, emekli maaşının vs.. belli olduğu ülkemde önceki kasa civice, şahin muamelesi yapmayın bari.. 20-25 binlik araç sonuçta.. Bu parayı bir arada görmeyen onmilyonların olduğunu söylememe gerek yok sanırım. Civic sahibi olupta ben fakirim demesin şimdi kimse.

Öyle bir durum yok zaten ortada.ikisi de odtü de okuyan iki farklı arkadaşımda farklı renklerde aynı kasa civicten var bol bol da gezmişliğim vardır güzel bir araç bence ama demek istediğim bu başlığı okuyunca benim gözümde bmw m6 larıyla makas atan gençler canlandı.bu adamlarla ilgili bilgileri var mı ki bu kişinin böyle bir başlık koyuyor onu merak ettim...

• quote:

Orijinalden alıntı: wrath54

quote:

neyi savunuyorsun ? civice binmekle "zengin veledi" mi olunuyor yani?

onu bunu geçelimde videoyu kim hazırladıysa "zengin veledi" nasıl bir tabirdir allah aşkına.

makas atan, trafik canavarı olanlar zengin mi yani? zenginliği geç "zengin veledi" ymiş.

nasıl bir aşağılık kompleksi acaba.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tartışmak gereksiz..
    Zenginlik yok ama şımarıklık yerinde.. Benim gördüğüm bu..
  • Zengin ne alaka tamam bilinçsin ezikliğini basıklığını hızdan densizlikten çıkaran bir insan portresi
  • Torostakilerde de kamera olsaydı keşke
  • Zengin olanlar makas atıyo, fakir olanlar bütün trafik kurallarına uyuyo

Benim gözlemlerime göre durum tam tersi!!!!!!!!!!!
  • Konu farklı yöne kaymış.

Videoyu rastgele izledim ve paylaşmak istedim. Olası bir kontrol kaybında hakimiyetin nasıl sağlanamayabileceğini görmek önemli. Sağdan geçtikten sonra sola doğru çıkış yapınca kamyonu görmesine rağmen manevra yapma ve kurtulma şansı olmadı. Kamyonculardan hep korkarım bazıları gerçekten kasap gibi gidiyor ama işte burada kamyoncunun hiç suçu yok. Birde bu gibi olaylarda kazazede yakınları olay yerine gelip diğer aracın sürücüsünü linç falan etmeye kalkarlar ya...
    Videoyu ekleyen başlığı böyle koymuş değiştirme şansımız yok. Haklıdır haksızdır ayrı mesele. Youtube profilinden mesaj atılarak tepki dile getirilebilir.
    Bencede zengin, fakir vs. ayrımı yapmak saçma. Kazalar, ölümler zengin fakir seçmez.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Gidiş-geliş yolda makas enteresan olmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.