Şimdi Ara

hızlı tren ve üniversite icerir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hızlı tren deyim ilk kez okula bugün gideceğim bu sene soruları alayim not:vizelere daha 18 gün var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bozuklugu var anlatım cümlede senin.

• Greencard başvurusu yapıcam diyorum kadın bırakmıyor çıkamıyorum dersten.
    Dil öğrencisiyim dereceyle giriyorum bana oxford kitabının cdsinden şarkı dinletiyor şuan, gelinecek biyer değil ayağımı ağzına sokup kaçıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

Greencard başvurusu yapıcam diyorum kadın bırakmıyor çıkamıyorum dersten.
    Dil öğrencisiyim dereceyle giriyorum bana oxford kitabının cdsinden şarkı dinletiyor şuan, gelinecek biyer değil ayağımı ağzına sokup kaçıcam.

Aah ah okulumu birakmasaydim simdi son sınıf olacaktim bu hale geldik artik yeni gidiyorum olmuş kasim

• psikonick kullanıcısına yanıt
    hızlı trende abonman tarzı şeyler varmı ? benim ist pendikten haftanın 4 gunu kocaeline gitmem gerekiyorda 1 bilet 15 tl miş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escossie

hızlı trende abonman tarzı şeyler varmı ? benim ist pendikten haftanın 4 gunu kocaeline gitmem gerekiyorda 1 bilet 15 tl miş

Ankara konya hattında gecen sene vardı 250 civarı biseydi aylık ama her yerde varmıdır bilmyrm

aylıkta istediğin kadar binebiliyormusun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escossie

aylıkta istediğin kadar binebiliyormusun ?

Kaç kere binebilirsin günde bilmyrm ama enaz bi gidiş bi geliş hakkin var hergun

tamam sağol
  • Escossie kullanıcısına yanıt
    http://www.tcdd.gov.tr/home/detail/?id=888

Avrupa Birliği ülkelerinde uygulanan "Genç Tarifesi" sisteminin 18 Temmuz’dan itibaren uygulanmaya başlanmasıyla Yüksek Hızlı Tren Seyahat Kartları da “TAM” ve GENÇ” tarifesine göre yeniden belirlendi.

Uygulamayla Genç Yüksek Hızlı Tren Seyahat Kartı 13-26 yaş(dahil) arası gençlere ve 7-12 yaş (dahil) arası çocuklara hizmet vermeye başladı. Böylelikle gençlerin YHT Kart alırken öğrenci belgesi yerine kimlik beyanı yeterli oluyor.

Gerek TAM, gerekse GENÇ Yüksek Hızlı Tren Seyahat Kartlarının geçerlilik süresi, satış tarihinden itibaren 30 gün. Kartların geçerlilik süresi; kartların satışı ile başlıyor ve bu tarihten itibaren 30’uncu günü gece yarısına kadar devam ediyor. Bu süre içerisinde sınırsız seyahat hakkı sağlıyor ve normal yolcu taşıma ücretlerine göre önemli oranda indirim imkanı sunuyor.

Tam ve Genç Yüksek Hızlı Tren Kartlarının Geçerli Olduğu Trenler:

Tam ve Genç Yüksek Hızlı Tren Seyahat Kartları, Yüksek Hızlı Trenlerde Economy Class Vagonunda, süper ekspres, mavi tren, ekspres, bölgesel ekspres, ray otobüsü ve mototrenler ile normal yolcu trenlerinde, Banliyö trenlerinde 30 gün süresince kullanılabiliyor.

Tam ve Genç Yüksek Hızlı Tren Seyahat Kartları ile yataklı, kuşetli ve örtülü kuşetli vagonlarda seyahat edilmesi halinde ise tarifesine göre sadece fark ücreti alınıyor. Tam ve Genç Yüksek Hızlı Tren Seyahat Kartları ile yer numaralı trenlerde yapılacak seyahatler, önceden yer numarası alınarak kolay ve ekonomik olarak gerçekleştiriliyor.

YHT Kartların Ücretleri ise;

Tam Yüksek Hızlı Tren Seyahat Kartı :300,- TL,

Genç Yüksek Hızlı Tren Seyahat Kartı:200,-TL.

• Eoudoxias kullanıcısına yanıt
    teşekküler ayda 200 gitti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.