Şimdi Ara

HIZLI PARA FİLMİ DESTEK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

quote:

Orijinalden alıntı: KubilayA

Beyler bir de şu açıdan bakmak lazım, filme ferrari ya da mitsubishi evo ne bileyim subaru doldursalardı ülkemizi yansıtmazdı, özentilikten ileriye gidemezdi. Türkiye'de modifiye kültürü bellidir, zaten adamlar da kendi kullandıkları arabaları filme koymuşlar. Çekimleri ben de beğenmedim ama arabaları eleştirmeniz saçma.

Şahinler olsa Türkiye modifiye anlayışı bu zaten ama film değil bizle dalga geçmek gibi !
    Otomatik vites Civicler olunca, hiç profesyonelce değil iki tane araba kiralayamamışlar mı !
    Evo'lar, Ferrari'ler olsa, zengin züppelerine bak arabasını göstermek için film çekmiş hiç bizi yansıtmıyor !

Böyle sözcükler hangi araba olsa olurdu kısaca. Bizim ülkemizde laf çok emeğe saygı hiç yok !

Adamların hey dostum zenci Naber gibi tavırları ülkemizi cok mü yansıtıyor ?

Yalan olmasın ben bir ara Fast And Furious Tr Yazicak sandim

Ayrıca adamlar emek vermemişki emeğe saygı olsun

Ülkemizde Evo lar yok demişsiniz en azından Caddeye bir bakın Camaro lar bile var

Hiç olmadı E46 BMW falan bile kiralanirdi.
    civic kiralamislar dalga gecer gibi de S e atıyor o anda gaza mı Gelicez anlamadım ki

Otomatik civic kiralamışlar demişsiniz, ben Sakarya'da üniversite okuyorum, bu araçlar kendi araçları filmde oynayanların. Akşamları Serdivan ilçesinde araçların çoğunu görebilirsiniz. Bir tanesini de ortak arkadaş vasıtasıyla tanıyorum, jazz kullanıyor hatta, kendisini filmde gördüm ama aracını göremedim. Samimiyetim olsa işin aslını öğrenebilirim ama henüz film hakkında konuşma fırsatım olmadı. Nitekim çekimler bence de kötü ama film çıkmadan çok ağır eleştiriler geliyor, bakalım nasıl olacak film, ona bakmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

o range roveri gizlice çekmişlerdir.

• destek isteyen kardeşimiz abimiz önce detaylı açıkalama yaparsa bizde bakış açısını ayarlarız
    örnek verelim 3 paraya yaptık 5 köftelik iş çıkmaz tabiki dersen emeğe saygıdır başüstünde taşınır
    ama proje baştan vaat olduysa dişe doknur desteklencek tarafı yoksa hocam zor biraz , vti rs gti swaplı makineler görseydik belki sahiplenme artardı diyorum
  • quote:

quote:

Beyler bir de şu açıdan bakmak lazım, filme ferrari ya da mitsubishi evo ne bileyim subaru doldursalardı ülkemizi yansıtmazdı, özentilikten ileriye gidemezdi. Türkiye'de modifiye kültürü bellidir, zaten adamlar da kendi kullandıkları arabaları filme koymuşlar. Çekimleri ben de beğenmedim ama arabaları eleştirmeniz saçma.

Şahinler olsa Türkiye modifiye anlayışı bu zaten ama film değil bizle dalga geçmek gibi !
    Otomatik vites Civicler olunca, hiç profesyonelce değil iki tane araba kiralayamamışlar mı !
    Evo'lar, Ferrari'ler olsa, zengin züppelerine bak arabasını göstermek için film çekmiş hiç bizi yansıtmıyor !

Böyle sözcükler hangi araba olsa olurdu kısaca. Bizim ülkemizde laf çok emeğe saygı hiç yok !

Sonuç olarak otomatik Civic kullanılması ne kadar mantıklı? 1.6 8v Golf IV vs. olsa yine anlarımda, otomatik civic nedir yani?

Ayrıca videoki 24. sn'deki kalkışa dikkat ettiniz mi? Motorlar kasayı kaldıramıyor, bu mudur yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

quote:

quote:

Sonuç olarak otomatik Civic kullanılması ne kadar mantıklı? 1.6 8v Golf IV vs. olsa yine anlarımda, otomatik civic nedir yani?

Ayrıca videoki 24. sn'deki kalkışa dikkat ettiniz mi? Motorlar kasayı kaldıramıyor, bu mudur yani?

Daha önce de söyledim fakat tekrarlıyayım. Tamam bence de mantıklı değil ama şimdi o sahnedeki kalkış niye ne için yarış mı değil mi daha bir film çıkmadı hemen başladık eleştiriye. Bir film çıksın bakalım film kültürünü destekliyor mu öncelikle. Tamam bir yarış filminde araçlar önemlidir ama sonuçta bu bir film yani bir hikayesi ve vermesi olası biri mesajı olmalı. Zaten onlar yoksa film olarak adlandırılamaz yarış kayıtları gibi bir şey çıkar ortaya. Görsel olarak iyi gözüktüğü aşikar öyle değil mi? Film için belkide bu önemlidir performans önemli değildir bilemeyiz. Dediğim gibi bir çıksın en azından neymiş ne değilmiş öğrenelim. Kafalarına mı esti yaptılar yoksa bir düzgün senaryo mu var yada ne bileyim düzenli düzgün bir şey mi göreceğiz sonuçta kullanılan araçlar filmin önüne geçmemeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: seizure

quote:

Orijinalden alıntı: NCL

tork konvertörlü otomatik vites 125hp lik civic ile yarış filmi çekmiş adamlar destek verin beyler

İşte biz bu mantık yüzünden hep geri kalıyoruz! Devam edin siz böyle...

Allah aşkına ne alakası var ya dünyada film sektörünün geldiği bu noktada sen saçma sapan filmlere eleştiri yapınca geri kalıyoruz diyorsun millet aldı yürüdü gitti sen hala emeklemekten bahsediyorsun , rezillik başka bir sey değil dünyada çok iyi örnekleri varken bu kadar rezil film yapamazsın , çaba emek ayrı sey bu ayrı sey
  • Valla amatör çekimlerin yabancı örneklerinide görüyoruz.

ANCAK

Genelde beğenilen yapımlarda eğer adamın elinde 5000 dolara kadar bir bütçe varsa tutupta ben bundan sinema filmi çıkarırım demiyor. Gidiyor kısa film çekiyor. Ve muhteşem işler çıkartılıyor bu konuda. Ancak burdaki örnekte olduğu gibi hikayeyi ön plana çıkarmak yerine gündelik kullanıma yönelik araçlarıyla yarış sahnesi çekmeye çalışıp bunuda olabildiğince ön plana çıkartırlarsa ozaman elbette eleştirilirler.

Eğer imkanın yoksa iyi bir hikaye yaz ve fragmandada buna karşı bir merak uyandırki insanlar filme ilgi duysunlar. Ama tutupta bu şekil abuk sabuk yarış sahnelerinin olduğu özensiz bir fragmanla çıkarlarsa filme ne kadar seyirci toplarlar bilemiyorum.

Çok yarışa yönelik kısa film izlemedim ama geçenlerde forumdada yayınlanan bir video:

Tek bir araba (başka bir araçta olabilir önemli olan aracın duygularını detaylarını yansıtmak buradaki videoda) çok iyi seçilmiş alıntılar ve bir şiir. tabii birleştirmede iyi yapılmış.

NSX hiç ilgimi çekmeyen bir araçtı ama bu video direk aracı istek listeme ekledi. buda onu türünün başarılı bir örneği yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allons-y -- 23 Aralık 2012; 4:26:49 >

• adamlar film çekmemişki bikere bunun neresi film? milletin arabasnı sergileyip egosunu tatmin ettiği facebookta paylaşıp biz çektik süperiz diye yorum yazacağı bi video olmuş .. burada filmlik bişey yokki bikere oyuncular çok beceriksiz , kamera karşısında nasıl durulur nasıl konşulur daha onu bilmiyolar
    arabalar desen motorunu geçtim bi aksiyon yok , 2 tane kezban gösteriyolar 2 tane adam bitanede beyaz jipi olan laz var al sana film, millet sanıyorki HD video çekince film oluyor

hani şeker hani un helva yapsana

şu video bile daha sempatik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 23 Aralık 2012; 4:31:41 >

• Emeğe saygı saçmalıklarını bırakın.Eline her kamera alan yönetmen oluyor sonra emeğe saygıymış...Ne emeği arkadaş.Kimsenin zekasıyla alay etmeye gerek yok.

İmkan yok yalanınızı yesinler.Alın size imkan,hepsi Türkiye'de çekildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8325D5344 -- 23 Aralık 2012; 10:38:29 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Daha önce de söyledim fakat tekrarlıyayım. Tamam bence de mantıklı değil ama şimdi o sahnedeki kalkış niye ne için yarış mı değil mi daha bir film çıkmadı hemen başladık eleştiriye. Bir film çıksın bakalım film kültürünü destekliyor mu öncelikle. Tamam bir yarış filminde araçlar önemlidir ama sonuçta bu bir film yani bir hikayesi ve vermesi olası biri mesajı olmalı. Zaten onlar yoksa film olarak adlandırılamaz yarış kayıtları gibi bir şey çıkar ortaya. Görsel olarak iyi gözüktüğü aşikar öyle değil mi? Film için belkide bu önemlidir performans önemli değildir bilemeyiz. Dediğim gibi bir çıksın en azından neymiş ne değilmiş öğrenelim. Kafalarına mı esti yaptılar yoksa bir düzgün senaryo mu var yada ne bileyim düzenli düzgün bir şey mi göreceğiz sonuçta kullanılan araçlar filmin önüne geçmemeli.

Yarış = Performans demektir. Performans yoksa, sizin tabirinizle, zaten ona yarış filmi denmez

Arkadaşlar yukarıda düşündüklerimi özetlemişler

• Sarı BMW her video da var onu bari oynatsalardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araştırırsanız Bugra Akpınar adlı arkadaş bu tarz otomobil videoları çekiyor.
    Onun sahip olduğu kurgu - senkron - görüntü yeteneğinin onda birine sahip olabilirlerse belki facebookta ya da youtube da kendilerini izlettirirler.
    Hadi videoyu çektiniz hiç mi seyretmediniz?

Bir yerden başlamak gerekiyor , doğru.
    Ama buradan değil.

Ha bu arada oyunculara da ufak bir tavsiye.
    En azından bir tiyatronun ya da sinemanın 100 metre yanına yaklaşın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 23 Aralık 2012; 12:09:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç boşa kimse zırvalamasın destek verin falan diye. Neymiş , ilk türk yarış filmiymiş , desteklememiz lazımmış, ben arabalara , otomatik civiclere takılmadım, filmin kendisine takıldım. Tam bir amerikan özentisi, çalan şarkı, ortam, yarı çıplak kadınlar , adamların selamlaşması.

Yani bu kadar özentilik , bu kadar kendi kültüründen 1 gram bile bişi olmaması ve ardından türk filmi deyip destek çağırıları. Yazık valla , bu kadar yozlaşmışlığa yazık....
  • quote:

Orijinalden alıntı: akdogan911

Hiç boşa kimse zırvalamasın destek verin falan diye. Neymiş , ilk türk yarış filmiymiş , desteklememiz lazımmış, ben arabalara , otomatik civiclere takılmadım, filmin kendisine takıldım. Tam bir amerikan özentisi, çalan şarkı, ortam, yarı çıplak kadınlar , adamların selamlaşması.

Yani bu kadar özentilik , bu kadar kendi kültüründen 1 gram bile bişi olmaması ve ardından türk filmi deyip destek çağırıları. Yazık valla , bu kadar yozlaşmışlığa yazık....

Söylediklerinize kesinlikle katılıyorum. Benim kültürümle uzaktan yakından lakası yok. Hadi hepsini geçtim parayı kim lastik banda bağlıyor arkadaş . 1.6 motorla yarış filmimi olur. Modifiye sevdalıları yok mu bu ülkede 5-6 sene önce Ankara'da msupra vardı otomobil dergilerine kapak olmuştu 1000 beygir diye :). Destek vermemizi isteyenler desinki arkadaşlar hollywood a özenmiş film çekmiş o zaman o açıdan değerlendiririz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OuL -- 23 Aralık 2012; 13:11:30 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yarış = Performans demektir. Performans yoksa, sizin tabirinizle, zaten ona yarış filmi denmez

Arkadaşlar yukarıda düşündüklerimi özetlemişler

Olayı yanlış yerlere çekiyorsunuz. Zaten böyle değilse bence yarış filmi değildir dedim zaten. Film ama sonuçta en azından filme benziyor mu onu görelim. Diğer kısa videolar yarış videosu tarzından yukarı çıkamaz bir film olamaz. Film nedir ne değildir onu kavramak lazım belki çok ciddi ve güzel bir hikaye barındırıyor belkide iki araba kalkış yapıyor yenen kızı alır gibi saçma bir hikaye var bilemiyoruz. Bana göre önemli olan filmin senaryosu ve kurgusudur.

Eğer zaten film tadı yoksa konuşmaya bile gerek yok yarış video tadında çekilen denemeleri gördük.

Emeğe mi saygı göstericez bunun neresinde emek yazan bir çok arkadaş var. Evet bazı şeyler çalıntı ama bir çok yaptığımız iş yani bir sektöre ilk atılırken çalıntı yapmak zorundasınız. Özgün olursanız kimse beğenmez ve olağandışı olduğundan beğenmez. En azından esinlenerek yapmaya çalışmışlar diyelim direk kopyalamak da olabilir de neyse.

Kıssadan hisse bu bir film. Gördüklerimiz sadece görsel araç alet edevat. Bakalım amaçları neymiş ne aktarmak ne söylemek istiyorlar filmde onu öğrenelim mantıklı tutarlı bir yanları var mı..

Ekleme: İnşallah bu film dediğiniz gibi saçma bir şey olur ve o kaliteli kısa yarış videoları çeken ekip bu işe bir el atar düzgün bir film yapar. Sonrada göğsümüzü kabarta kabarta izleriz. Her başlangıç mükemmel olmaz buda öyle deyip geçeriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkprlk35 -- 23 Aralık 2012; 13:16:00 >

• civicle s ye attigi sahne beni kendimden gecirdi film cekiyorsunuz bari kadroya iki üc tane arabadan anlayan adam alin araba kiralamayi gectim..

• nasıl olmuşta bu araç oynamıyor. + otomatık degil
  • Tek geçerim
  • Ya konu olmuş bitmiş gibi ama . Öncelikle bu tür olaylarda insanlar hep destek ister . Yapıcı eleştiriler de bulunmalıyız falan tamam bende katılıyorum ama bir iş yapıyorsanız önce kendiniz buna inanmalısınız . Bol bol film izleyip bol bol araştırma yapmalısını. Bu gibi işler bir mimarın göreviyle eş değerdir. Mimar evi yapmadan önce kağıt üzerinde ve aklında her şey olup bitmiştir. Yani ev bellidir . Ve bu evi satabileceği kesimde. Nitekim bu film çakma tabirini hak eden bir film mi değil çakma bile olamaz. Özgün bir yapım da diyemeyeceğiz. İşin aslına gelecek olursak. Siz bu filme destek istiyorsanız forum bu forum değil. Hedef kitleniz burası değil . Modifiye tutkunları , şahinciler muratcılar gibi sayfalara yönelin iş yapar. Buradakilerin hepsi ferrarici mi hayır bunu kastetmediğimi anlamışsınızdır. Burada böyle bir işi paylaşıp destek istiyorsanız ya samimiyetinize inandıracaksınız ya da gerçekten yetenekli olmanız gerek . ama siz bu ikisini de başaramadınız sanırım. Bence devam edin bu cesaret en azından iyiye işaret .Benim fikrim bu .

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.