Şimdi Ara

HIZLI AL - PLANTRONICS BACKBEAT 903+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.956
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Urun dune kadar 177 lıraya satılıyordu. Incehesap.com sıtesınde ıse 141-TL gıbı bır rakama satılıyordu. HızlıAl'a mesaj atıp bu durumu belırttım ve urunde 30 lıra ındırım yapılırsa alabılecegımı bıldırdım. Urun 150-TL oldu. 20-TL ındırım cekını de kullanınca kargo ucretı ıle bırlıkte 135-TL olarak taksıtlı aldım. Havale yaparsanız 129-TL oluyor ki emin olun pıyasada daha ucuzu yok. En azından bılındık tum magaza ve sıtelerde yok. Ben aldım ve belkı ıhtıyacı olan vardır dıye haber etmek ıstedım.

http://www.hizlial.com/telefon/bluetooth-kulakliklar/plantronics-backbeat-903-stereo-bluetooth-kulaklik_02.016.1608.0013.htm

• Kulaklık gelince inceleme tarzı birşeyler hazırlayabilirmisin acaba? Bende epeydir takip ediyorum bu kulaklığı ama çok pahalı olduğu için almadım.
  • Bencede bluetooth kulaklık için pahalı aslında 975 alacaktım hediye çeki ile 90-TL'ye geliyor ama bununla en azından çift kulaklık sayesinde müzikte dinleyebileceğim. Umarım kaba durmaz en kötü 7 günde iade:) Ama genel intiba herkes memnun.
  • WESTONE UM2 model kulaklığı 5 yıldır kullanan birisi için çok ama çok yanıldığınızı belirtmek isterim.!!
  • konunun üstünden geçmiş biraz ama ben yazıyım ben kulaklığı 1 yıl kadar önce hizlial.com dan aldım 10 numara kulaklık diyebilirim sadece ilk aldığınız hafta biraz tuhaf geliyo takma şekli, ses kalitesi filan güzel hatta kullanan bi arkadaşım sanki yanımda konser veriyolar demişti
  • Ben aldım ama almaz olaydım:) daha bir kere kullanma sansım olmadı desem yerıdır:) Kullanacak durumum bır turlu olmuyor eğer isteyen olursa sıfır ayarında satabılırım bıle:)
  • sesi yukseltıgınız zaman baslarda kulaklık cızırtı yapıyor yetersız kalıyor.ayrıca sıfır ambalajdan cıkarırken çok dıkkatlı lunuz yoksa kulaklıgın kulak ıcı kısmı kırılabılır dıkkatlı olun.ılk baslarda takarken baya ugrasabılırsınız :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben yurt dışından almıştım, 2 sene oldu nerdeyse. çok güzel bir kulaklık. + modeli değil benimki. ses kalitesi baya iyi. plantronics üretiyor zaten. gürültü azaltma özelliği varmış. telefonda filan konuşurken sesiniz az gidiyor(muş) yalnız. 7 saat kullanma 7 gün bekleme süresi var. hafif kibar kulağı çok acıtmıyor ama gözlükle biraz rahatsız edebilir.
  • ravunos hala duruyorsa ben alabilirim pm attım geri dönüş yaparsın ;)
  • bile bile ayıplı ürün gönderen hızlıal..

aldığınız ürün vakumlu ambalajda satılan ürün ise ya da güvenlik bandı olan ürünse alın ama herkes tarafından açılabilen kutulu bir ürün ise kesinlikle almayın.

2 sefer ayıplı ürün gönderdiler. o kadar uyarmama rağmen.
  • Ses kalitesi cok iyidir. Uzun sure kullanip ikinci el sattim. Sonra sattigima pisman oldum. Yalniz sunu belirteyim: yururken kopma oluyor. Otururken dinlemek icin ideal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asksarabi -- 27 Nisan 2012; 22:53:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

bile bile ayıplı ürün gönderen hızlıal..

aldığınız ürün vakumlu ambalajda satılan ürün ise ya da güvenlik bandı olan ürünse alın ama herkes tarafından açılabilen kutulu bir ürün ise kesinlikle almayın.

2 sefer ayıplı ürün gönderdiler. o kadar uyarmama rağmen.

aynen banada aynısı oldu

tavsiye edilmeyecek bir firma
  • Arkadaşlar bu cihaz için "Gözlük ile kullanılması neredeyse imkansız" diyenler olmuş. Biraz daha açar mısınız? Gözlüğün kulak çengeli ile kulak arasında kalınca kulak "kepçe" halini aldığı için mi, yoksa hiç bir şekilde kulakta durmaması mı? Ya da nedir?

Bunu sormamın sebebi sürekli numaralı gözlük kullanmam. Spor salonunda sport bluetooth kulaklıktan başka bir alternatifim yok gibi.

Benim önemli olan kriterler:
    -Salonda spor yaparken hareketliyken sorun çıkarmaması
    -Dış gürültü izolasyonu iyi olması. Malum spor salonlarında sürekli çalan yüksek ses müzik. Spora geliyorum diye elleri ayakları yerine ağızlarını çalıştıran "barzoların" gürültüsü.
    -Tabi ki bluetooth olması.

Bu kriterlere uygun cihaz ve nereden temin edebileceğim konusunda yardımcı olur musunuz?
  • Ben kullaniyordum çope attim alma sakin kulaginda cok durmuyo ve plastik kısmı bisey yapmadan kırılıyor.alma yani parana yazik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben media marktan almıştım uzun süre önce(2 seneden fazla olmuştur) 170tlye almıştım o zamanlar internetten 150ye alınabiliyordu. Test videomdurhttps://www.youtube.com/watch?v=Fjg_bmLRmso bir arkadaşa göstermek için yaptığım video. Şuanda arada sırada kesiliyor müzik ve sinir ediyor ki zaten bu ürünün ömrü 2 senedir ona göre alın alacaksanız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.