Şimdi Ara

Hızlı 30 lvl hesap kasmak isteyenler için duo buyrun efenim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler adc olarak taşıycabilecek kendine güvenen herkes gelebilir ama pmden mesaj atın sizi ekleyip davat gönderirim...2 hafta içinde 30 lvl olmam lazım onun yüzünden hard giricez gece dahil buna dayanabilecek insan evladı varsa gelebilir.
    Edit:Weste kasıyorum ve şu an 7 lvl ım ama 2 hafta içinde 30 olm

• quote:

Orijinalden alıntı: Kepw

Evet beyler adc olarak taşıycabilecek kendine güvenen herkes gelebilir ama pmden mesaj atın sizi ekleyip davat gönderirim...2 hafta içinde 30 lvl olmam lazım onun yüzünden hard giricez gece dahil buna dayanabilecek insan evladı varsa gelebilir.

:/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guard of Gondor -- 25 Haziran 2014; 6:28:51 >

• azcık paraya kıyında 2 haftanızdan olmayın
  • 15 lvlim .girek la. Arada tr gecerim cilingire atiyim onu da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlazeR ` myth -- 25 Haziran 2014; 6:46:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet beyler adc olarak taşıycabilecek kendine güvenen herkes gelebilir ama pmden mesaj atın sizi ekleyip davat gönderirim...2 hafta içinde 30 lvl olmam lazım onun yüzünden hard giricez gece dahil buna dayanabilecek insan evladı varsa gelebilir.

Sabah 09.00 ila gece 1.00 arası oynayabilirim 10lvl smurf hesap kasıyorm kendi hesabım gümüştü. IKoseI ekleyeblrsn
  • Kose81 K kullanıcısına yanıt
    kanka ben uyumuyorum istediğinj zman yani :D pm at istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kepw -- 25 Haziran 2014; 11:24:06 >
  • Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • [A]narchy kullanıcısına yanıt
    zaten 2 haftada olursun büyük ihitmalle boost alsan
  • BlazeR ` myth kullanıcısına yanıt
    At benide
  • Davat
  • kedi_adam kullanıcısına yanıt
  • quote:

Napalım
  • xp boost ile 2 haftada oluyor zaten....boostsuz 20 gün günde 16 saat oynasan yine 30 olmaz.
  • Kepw kullanıcısına yanıt
    istersen banada davet at birlikte oynarız ben 26 lv oldum bile ufak ufak oynayarak oldum 2 ayda. kullanıcı adımı ekleyebilirsin west den ama çalışıyorum ben en fazla 5 maç atarım öyle sabah girip gece çıkamam
  • isim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.