Bildirim
Hızım 1MB Saplandı!!!!!!!!!
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C to Type-C Kablo 100W, 1.2 Metre, Mavi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKF6NLFX
9 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Pinginiz çok yüksek gözüküyor, bu pingle hiç bir online oyunu akıcı bir şekilde oynayamazsınız. Neyse, hat değerlerinizi koyarsanız ona göre yorumlayalım lütfen. -
hat değerleriniz gerekiyor. -
Peki Ben Hat Değerlerine Nereden Bakıcam?? -
tarayıcıdan 192.168.1.1 veya 192.168.2.1 adresine girin.
Kullanıcı adı: admin
şifre : ttnet
durum, rapor, bakım, internet vs gibi bölümlerin birinde yazması gerekir.
hat zayıflaması, snr margin, güç vs gibi istatistikler bulacaksın. -
-
santrale çok uzaksın, değerlere göre maks hızdasın.
nternet>gelişmiş bölümünde hat modunu adsl2+, gdmt, T1 yapıp dene hangisinde yükselirse öyle kullan.
Eğer bir gelişme yoksa telekomun altyapı iyileştirmesini bekliyeceksin.
İstersen ankastreden cat6 kablo ile yenile telefon kablonu belki faydası olur. -
-
teker teker deneyin. Ss leri de alın. -
-
-
-
Alabilceğin en son hiz bu snr sınırda koptu kopacak şeklinde hat zayiflaman aşırı fazla
Evdeki kablolari kontrol et ek yerleri filan varsa elden gecir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen apartman içi telefon tesisatı değişimi sordum elektrikçiye cat5 e artık izin vermiyolarmış cat6 geçircekmiş felan filan ama kabloyu dışardan çekicekmiş binanın içindeki tek değişmiyomuş tüm dairelerin değişmesi gerekiyomuş ne derece doğru acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
birkaç tanesine daha sormak lazım. -
Yok Yha kafayi yicem 2senedir 1mb internet kullaniyorum kablolarda sorun yok peki adsl kablosunu degistirsem olurmu ki? Ne olur yardim edin 30mb oyunu 5dk indiriyorum ne gereklidir hizimin yukselmesi icin ??????
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cekop09 -- 23 Mart 2014; 22:03:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X