Şimdi Ara

Hıza göre kazandığın zaman ve ölme oranın... Grafik (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
2.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yok canım 190 la gidiyorlar otobanda hiçbir otobüs 110-115 i aşmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterap

otobanda 90 ile gitmek çok daha güvensiz hissettiriyor bizim ülkemizde

Bizim ülkemizda kanunlar bu kadar yetersizken barbarlar kasaplar özgürken otobanda tın tın çiğnerler valla adamı

İzmir aydın otobanında orta şeritten 120 km hıza sabitledim gidiyorum pamukkale tamponuma yapıştı frene dokunsam koca otobüsle üzerime çıkıcak selektör yapıp duruyor aynadan ne var diye işaret yaptım sağa çekil diye el kol yapıyor yol vericez birde çekilmedim sollarken birde atarlanıp geçiyor içi insan dolu yokmu bu ülkede otobanda otobüs için hız sınırı nerede kontrol
    İşlemci : İntel Core i7 4790 \\ Anakart : Msi Z97 Pc Mate \\ Ekran Kartı : XFX AMD RX 5700 XT 8 Gb \\ Ram : Corsair Vengeance 16 Gb \\ Hdd : 2.5 TB Sata 3.0 \\ Ssd : Sandisk ssd plus 120gb+480gb \\ Monitör : Lenovo ThinkVision 22” \\ Ses Sistemi : Creative x-fi xtreme gamer sound card -- Creative T6160 5+1 \\

• 80 le gitmek her zaman en güvenli seçenek değil maalesef. Örneğin Gebze-İstanbul arası TEM yolunda saat 22'den sonra kamyon TIR dolar. Hayatta aralarına girip de 80'le falan gitmem. Sol şeritin akış hızı neyse ona ayak uydurarak yanlarından geçmek daha güvenlidir. Özellikle E5'te kamyonların 3 şeridi de kapattığına ise çokça rastladım maalesef.

Orijinalden alıntı: hakan0403

Dilovasından bir salıyorlar otobüsü emin ol yazdığım hızıda geçiyorlar. Bizzat araç kameramla gps ile ölçtüğüm 132 kmh hız var, bulabilirsem paylaşırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

quote:

Orijinalden alıntı: hakan0403

Dilovasından bir salıyorlar otobüsü emin ol yazdığım hızıda geçiyorlar. Bizzat araç kameramla gps ile ölçtüğüm 132 kmh hız var, bulabilirsem paylaşırım

o kadar hostluk yaptım bana niye denk gelmedi acaba tako sistemi artık eskisi gibi basit bi sistem değil 10 sene önce dijital olmayan takolarla dediğin yapılıyordu ama elektronik sistemde artık limitleri çiğneyen çok az. Eski tırlar kaptırıp gidebilir onlara lafım yok çıkarır takoyu allah ne verdiyse.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.