Şimdi Ara

Hız ve Renk TG'nin zor olması?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sınava kimse girmedi mi arkadaş? aytsi ösym düzeyi tytsi (özellikle matematik) msü ve üzeri seviyesindeydi bence. Türkçe sosyal feni 1 saatte bitirip kalan tüm süreyi matematiğe ayırmama rağmen soruları ÇÖZEMEDİM. süre sıkıntısı değil bu baya kapasitem yetmedi çözemedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• AYT'si de matematik için çok zordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tyt mattt aşırı zordu aşırı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tyt matematiği takmaya çok gerek yok bence gereksiz bir matematikti. Aytsi zor veya kolay değil ÖSYM ayarı girdiğim en iyi sınavdı

• Tyt matematik boştu hocam çıktıktan sonra çok moralimi bozdu geçen cuma girdim bir sürü sudokulu sayı sorusu sormuşlar ne gerek var ki buna süre kalmadı yani sosyal de sadece bilgi neredeyse garip hız ve renk fena bir yayın değil bir de yeni nesili biraz yanlış anlamışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helikaz -- 24 Şubat 2020; 19:13:50 >
  • Ayt matında soru dağılımları güzel değildi bence, tyt matta da matematik değil sadece işlem ameleliği olan sorular vardı yani baya lüzumsuz sorular. Ben de yetiştiremedim matı ama çok zor değildi bence(işlem ameleliği olan sorular hariç). Onda da dediğim gibi gereksiz sorular vardı

• Tyt toplam 70 net aytde matta 36.5 fende 32net civarı bekliyorum iyi mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @eso13. gayet güzel hocam ben de sizinkiler gibi bekliyorum ayt fen az daha düşük gelebilir. 4 ayda üzerine çok koyabiliriz
    @Pisakko55 kesinlikle hocam. sosyal de gereksiz bilgi sormuştu vasco de gama vs

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.