Şimdi Ara

hız ve renk ayt mat denemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bunu başı kolay olur diye aldım az önce yeşil denemeden çözdüm ama bana aşırı kolay gelmedi ortalama geldi. çözenler yorum belirtebilir mi gerçekten kolay mı yani bence değil ama benim seviyemle mi ilgili bu anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rezalet ötesi deneme bence 1-2 denemesini çözüp çöpe attım ha hedefin +35 değilde 20-25 ise başlangıç için çözülebilir
  • hocam neden beğenmediniz kolay mı geldi veya soru tarzıyla mı ilgili bir şey?

• kdgn26 kullanıcısına yanıt
    hem soru tarzları özellikle matematik eski hemde geometri çok klasik.
  • hocam ben daha hiç deneme çözmemiştim branş başlangıç olur diye bunu almıştım. biraz bunu çözüp alıştırma yapıp başka denemelere geçsem sence çok mu zaman kaybı? çat diye en zorlarını alıp bozulmak istememiştim

hocam netlerin ne durumda mat 30 üstüyse genelde , hiç çözme zaman kaybı bence farklı denemelere yönelebilirsin
  • hocam 30-32 genel mat netlerim ama 28 falan olduğu da oluyor geometrim çok iyi değil ben de diğerleri çok zorlar diye düşünmüştüm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hedefim 15 20 net yapmak. Hangi denemeyi onerirsiniz? 345 iyi midir sizce?

hocam geometrisi çok klasik cidden bak , sana nacizane tavsiyem başka denemeye geç (:
  • internationalrelations kullanıcısına yanıt
    hocam hız ve rengi alabilirsin mat1 kısmıyla bile 15-20 yaparsın tabi birazda geo varsa he bide senin yerinde olsaydım logaritma karmaşık sayı polinom vs lti hariç bakardım hedefin o ise eğer

yani hız ve rengi öneririm onu bitir yaparsınn bence 3-4-5 bence güzel deneme ama ona geçmeden ısınma turlarını hız ve renkle yapabilirsin
  • tamam hocam teşekkür ederim keşke hiç çözmeseydim boşa para gitti

• Tamam hocam tesekkurler dediginiz gibi bitun konulari bitirecegim geom kotu :( Mat 1 icin de hiz ve renk aldim mat 2 icin de hen 345 hem de bunu alacagim. Ve de netlerimi onemseden yapamadiklarimin cozumlerini ogrenirsem eger faydasi olur mu?

• ay hocam keşke almasaydın piyasanın en kötü en eski nesil en niteliksiz denemesi aldım duruyor öyle
  • hocam ağlıyorum şu an bi köşede ahahdjajjdnsn bir de başka deneme almak zorundayım şimdi uf

• mat deneme çözme alışkanlığı olmayanlara öneririm kötü değil
  • Hız ve renk 5li genel deneme güzeldi. Geo falan da öyle klasik değildi. Ayt mat denemeleri ona hiç benzemiyor mu?

• fencisama kullanıcısına yanıt
    Örnek sayfa atabilir misiniz hocam?

• Detta kullanıcısına yanıt
    hocam hiç bilmiyorum ki çok beğenen arkadaşlarım var ama burada beğenmeyen de var

• internationalrelations kullanıcısına yanıt
    hocam maalesef akıllı telefonum yok fotograf atamam ama ben size video çözümleri olan siteyi atıyım oradan isterseniz bakarısınz
    Hız ve Renk Yayınları
    Video Çözümleri
    http://hizverenk.com/video-cozumleri.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.