Şimdi Ara

Hız ve renk ayt mat deneme nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 32 yaptım beyler hedef sınavda da bu civarlarda yapmak sizce kolay bir deneme mi orta mı orta üstü mü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sinavla bir alakasi yok netlerde rahat 10 net şişiriyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deliemre34 kullanıcısına yanıt
    10 net ciddi misiniz hocam? Töder özdebir zaten çöp sınavlar ama onlardan daha da mı kolay sizce bu deneme?

• quote:

Orijinalden alıntı: Slovakyali salyangoz

10 net ciddi misiniz hocam? Töder özdebir zaten çöp sınavlar ama onlardan daha da mı kolay sizce bu deneme?
    Valla ben kullanmadim ama cevremde herkes kotuluyor.Arkadasim ucdortbestte baya dusurmus hiz ve renge sovuyordu yaniltiyor baya.Hatta forumda bile adı çok iyi anilmiyor.Keske almasaydin bende sadece biyolojisi var ayt birtek onu begendim.

• deliemre34 kullanıcısına yanıt
    Hocam valla pişman oldum siz böyle yazınca aslında bana çok aşırı kolay gelmedi endemikte yaptıgım netleri yapıyorum

• Bence öyle kötü bi deneme değil, çok abartıldığını düşünüyorum bu konuda. Ortalama, çözülebilir bir deneme. Pişman olmayın hocam o da mutlaka bir şeyler katar size

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam sanırım seviye seviye. Zor seviyesinde yaptıysanız gerçekten iyi. Hız ve renk bana çok farklı geliyor. 345 bilgi sarmal acil ayt mat denemelerimi öneririm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yesan Y kullanıcısına yanıt
    Hocam tekrardan selamlar. Teşekkür ederim yorumunuz için. Valla en son turuncu yani zor kısmı bitirdim. Gerçekten forumda abartılmış kesinlikle çok kolay bir yanı yok ortalama bir deneme.

• Yaklaşma bence o denemeye hatalı sorular eksik sorular Çözümleri çelişkili sorular çöpe attım yarısında

• Kvgrsn K kullanıcısına yanıt
    Hocam turuncu kısım bitti kırmızı da bitmek üzere valla ben bir sorunla karşılaşmadım çözümü garip 1 soru görmüştüm sadece

• Gördüğüm en berbat ayt mat denemesi hocam.
    Yarısı boş şekilde duruyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.