Şimdi Ara

Hız ölçer tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bisikletime hız ölçer almak istiyorum. Sigma lar güzel galiba. Analog istemiyorum. Kaba duruyor.
    Uygun fiyatlı elektronik hız ölçer önerileriniz nelerdir? En az kaç lira gözden çıkarmalıyım?

Birde eski android telefonumu tutacakla tuttursam kordona runtastic tarzı program kursam daha mı iyi olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonun gps'i ile hızı görebilirsiniz.
  • şuan çok kullanılan sigma var btwin var. btwinler ucuz fakat nedense hiç kullanmak istemedim sigma 16.12 kullanıyorum
  • Cevaplariniz için teşekkür ederim. Telefon kullanmak daha yakın geliyor.

• Telefon dayanıklı değilse düşünce falan sıkıntı cikarabilir

• telefon iyi bir hız ölçer değil. daha çok toplam zaman, ortalama hız verilerini doğru saptıyor. piyasada çok ucuza kablolu çin malı versiyonlar var. eğer derdin maliyetse onlardan edin. yoksa btwin veya sigma alabilirsin. bende iki tane btwin var. oldukça memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiLq3

telefon iyi bir hız ölçer değil. daha çok toplam zaman, ortalama hız verilerini doğru saptıyor. piyasada çok ucuza kablolu çin malı versiyonlar var. eğer derdin maliyetse onlardan edin. yoksa btwin veya sigma alabilirsin. bende iki tane btwin var. oldukça memnunum.

Analogları kaba duruyor sanki. Btwin dedikleriniz kaç lira civarı. Küçük bir yerde yaşıyorum. Ya internetten sipariş edeceğim ya da analog taktiracğim. Link verebilir misiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bahsettiğim uygun fiyatlı ürün bu.
    uygun fiyat

bu da btwin marka olan düşük fiyatlı versiyon
    kablolu versiyon
    btwide kablolu ve kablosuz versiyonlar mevcut. 4/8/14 fonskiyonlu sayaçları var. şehir içi için 4, turlar için 8, antrenman için 14 programlıyı tavsiye ederim.

• Assize as 880 en uygun fiyatlı kullanışlı üründür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Assize as 1000 aldım öneririm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.