Şimdi Ara

Hız göstergesi niye takılı kalır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
21.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zulfikar

quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

quote:

Orijinalden alıntı: LionTech16

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

liontech benden önce söylemiş gerçi o kadar teknik veri veremezdim

Bu arada mesela 100 le gşdşyoruz kontagı kapattık ibre takılı kalıyor mu yine

Deneme bence

Yolda 323le giderken araç stop etmişti bir kere 130 civarı gidiyorduk. Allahtan düz yoldu. Yanlış hatırlamıyorsam gösterge hala çalışıyordu. Aklıma geliyorda o gün o direksiyon kilitlenmesi falan aman Allahım kabus gibi Telaşa kapılıyor insan.

hocam viano ile bizde mazot almayı erteleyince orta şeritte araç çat diye istop etti çekişten düşmesini bilmem nesini bekliodum ama çat diye istop etti resmen fren yapıo araç direksiyon kilitleniyor nası tırstım arkadan torlar felan hemen debraja basıp aracın yavaşlamasını engelledim ama direksiyon kilidini kırmama ramak kalmıştı öyle zorladım çok kötü bir durum aman dikkat araca bir sonraki istasyondan yakıt alırız diyerek boş depo devam etmeyin

Keşke yakıttan olsa. Babam gaz ayarı yaptırmış az yaksın diye. Onlarda fazla düşürmüş. Gazı kesince stop ediyordu. Etmese bile titreme yapıyordu. Berbat birşey. Tavsiye etmem Birde yakıt bitince öksürüyor gibi kesilip kesilip geliyor diye biliyorum mazotta farklımı oluyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRummer

Bugün olan kazadan takılı kalan bir kadran resmi...

Hız göstergesi niye takılı kalır?

Gazetede görmüştüm Fiat Doblo ile 191 km/h.

yine anlamadığım bi husus 190 ile gittiği ne malum darbeden sonra ibrenin fırlamış olma ihtimali olamazmı ?

Orijinalden alıntı: aanil

madem dediğiniz gibi kaza anındaki hızı göstermek için özellikle yapılmış benim aracım nası göstericek arabadaki elektrik kesildikten sonra hız falan gösteremez.

yine anlamadığım bi husus 190 ile gittiği ne malum darbeden sonra ibrenin fırlamış olma ihtimali olamazmı ?

Elektronik kadranlı araçlarda durum nedir bilmiyorum ama km saati bulunan araçlarda kaza anında takılır. Başka bir örnek daha;

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zulfikar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LionTech16

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

liontech benden önce söylemiş gerçi o kadar teknik veri veremezdim

Bu arada mesela 100 le gşdşyoruz kontagı kapattık ibre takılı kalıyor mu yine

Deneme bence

Yolda 323le giderken araç stop etmişti bir kere 130 civarı gidiyorduk. Allahtan düz yoldu. Yanlış hatırlamıyorsam gösterge hala çalışıyordu. Aklıma geliyorda o gün o direksiyon kilitlenmesi falan aman Allahım kabus gibi Telaşa kapılıyor insan.

hocam viano ile bizde mazot almayı erteleyince orta şeritte araç çat diye istop etti çekişten düşmesini bilmem nesini bekliodum ama çat diye istop etti resmen fren yapıo araç direksiyon kilitleniyor nası tırstım arkadan torlar felan hemen debraja basıp aracın yavaşlamasını engelledim ama direksiyon kilidini kırmama ramak kalmıştı öyle zorladım çok kötü bir durum aman dikkat araca bir sonraki istasyondan yakıt alırız diyerek boş depo devam etmeyin

Keşke yakıttan olsa. Babam gaz ayarı yaptırmış az yaksın diye. Onlarda fazla düşürmüş. Gazı kesince stop ediyordu. Etmese bile titreme yapıyordu. Berbat birşey. Tavsiye etmem Birde yakıt bitince öksürüyor gibi kesilip kesilip geliyor diye biliyorum mazotta farklımı oluyormuş

hocam giderken direk stop etti göstergeler indi felan ışık yandı normal kontağı kapatıyormuş gibi felan ne ışıkları hatırlamıyorum yola bakıyodum sadece noluyolan diye bakmıştım bi konsola gaz boşalmış gibi oluyor basıyorsunuz gitmiyor ya o his işte

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.