Şimdi Ara

Hitman: Absolution'un İncelemeleri Yayınlandı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hitman hiçbir oyununda bir bölümü sadece tek yol ile oynaman için zorlamıyor. Her bölümde oynayanların anlattığına göre 13 farklı öldürme yöntemi varmış. Orjinal aldığım için ve oyunun çıkış tarihi gelmediği için KORSAN kullananların yaptığı gibi oyunu erken oynama şansım yok. Ayrıca tek bir videoya bakarak bir oyunu kötülemek yapılacak en saçma davranış. Biraz daha zahmet edip diğer videoları izleseydin oyunun ne kadar muhteşem olduğunu anlardın.
  • !!!SPOILER!!!
    Halâ anlamış değilim.Adamın boynunu yüzlerce kişinin önünde kırıp,bölüm sonunda Silent Assassin almış adam. :/ Hayır keşke polisler peşimize düşseydi,öyle birisinin bölümüne sessiz kalmasalardı.Oyundaki güreş federasyonunda öldürmeye izin mi varmış,ha tabi yanlışım olabilir af görün.
    !!!SPOILER!!!

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Herkes kafasına göre puan vermiş..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: archVillain

    Türk garezi yada oynayamama ile alakası yok. Seninde kompleksinmi var oyunu savunmaya çalışırken gelip oynayamıyorsanız bulaşmayın falan. Bizde saatlerce Hitman oynadık. He sen beğenmişsin ne mutlu sana. Oyunu savunmakta iyidir ben nasıl kötülüyorsam sende savunabilirsin.<br><br>Sadece oynayamıyorsunuz, Türk garezi, yok bunların hepsi bahane gibi kendini küçük düşüreceğine savun gitsin.


    Komplexmi?Hemde alt tarafı bir oyun için.He birader sende haklısın oyunu babam yaptıya babamın oyunuya nasıl zoruma gidiyor milletin böyle yermesi.

    Valla codename 47'den beri değil ilk stealth oyunundan beri bu türü oyna yinede yazdığın mesajın her yerinden çamur atma olayı anlaşılıyor zaten.Burdaki benim oyunu savunma olayım hakkatende 2012'de en çok keyif alarak oynadığım oyun olduğundan dolayı.Yoksa şu körü körüne savunan bağnaz fanboylar gibi adımız çıkmış 9'a inmez 8'e hesabından dolayı değil.

    " Diğer gameplay videolarınıda bu videodan sonra izledim. Bildiğin CoD gibi oynayabiliyorsun hiç aksiyon oyunu değil demeyin, rezillik ya. " Demişsin yollasana şu videoların linklerini hadi?

    Bak benim ilk oynadığım hitman oyunu bu.Ve bu oyun hakkında ne mazim var nede bilmişlik taslama gibi bir hakkım yok.

    Ama sen mademki codename 47'den beri hitman'cisin o zaman hodri meydan aç oyunu en zorda bitir.Ekran da 47'den başka hud bile olmayınca , 2 saniyeden fazla şüphe çekip yakalanınca nasıl o oyunu bitireceksin merak ediyorum.

    Neyse bu uzadıya gider varsın ben komplexli oluyum varsın oyunun hakkı yensin beceren oynar beceremeyende gitsin becerebildiği oyunu oynasın.

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    !!!SPOİLERMİŞ!!!
    Giray gözünü seviyim , o rank sistemi nasıl çalışıyor önce onu bana bir anlat.Bölümdeki oynanışla (dövüş sahnesi) alakaya göremi yoksa bölümde ne kadar gizliliğe dayalı bitirip sonuca ulaşmaya göremi.

    Sende öyle bir realiteye dalmışsınki o zaman bende şunu söyleyim.Underground güreş olayı var belki?Ölüm kalım üzerine maç yapılıyor belki?

    Birde o bölümdeki gardiyanlar pek polise benzemiyordu.
    !!!SPOİLERMİŞ!!!




  • ben expertte oynuyorum.. ktüphane bölümünü hiç görülmeden yeni geçtim... size birkaç şey söylıyım oynadıgım zorlugun... puristten tek farkı.. canımı -ve özellıkle iç güdü barımı göstermıyor olması ..aslında buyuzden puristte oynayamıyorum.... şöyle birşey var expertte oynarken yakalanırsanız.... görülürseniz.. açıkçası çok fazla şansınız olmuyor.... hemen bulundugunuz yerde öldürüyorlar... hadi 10 adam öldüreb ildiniz diyelim imkanı yok.. sağ çıkamassınız.. gizlenmeden... bunu expert seviyesi için söyleyebılırm... bu oyunda yapımcı size özgürlük vermiş ama.. genede gizli olmanızı tavsıye ediyor

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 1- Evet, "Spoiler", çünkü güreş sahnesini bilmek istemeyen var belki,oyunu oynayacak birisi benim mesajıma baksa ne olacağı belli, üstelik İngilizce kelimelerde ne zamandan beridir büyük i harfi var?
    2- Mesajımın tamamını okusaydın yada daha dikkatli okusaydın son cümlemi görürdün. Emin değildim ve gerçekten soruyordum.
    3- Onlar Texas polisidir.(Yani şapkaları benzemekte. Üniformaları da hemen hemen aynı. Rambo'nun ilk filmini izlemiş isen hatırlarsın. Bilmiyorsan Galveston (Texas'a bağlı bir yer) polislerinin yeni üniformaları böyle, sadece apoletler değişik ve siyah renk borda olmuş . Tıklayınca aşağıdaki yere anlarsın.
    Hitman: Absolution'un İncelemeleri Yayınlandı

    Ve bu arada bu kadar kaba,sinirli bir yoruma son olarak verebileceğim cevap :
    Hitman: Absolution'un İncelemeleri Yayınlandı




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.