Şimdi Ara

HİTLER VE NAZİLER! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu ne sabunu ne sabun fabrikası yıkılması ben böyle bişi dedim mi? sen ne diyorsun allah aşkına?ayrıca el ele kol kolada demedim.avusturyada mevcut bir nasyonel sosyalis parti vardı ve yönetimi aldı bunu inkar etme ben bundan bahsettim.ayrıca polonya fransa ve dierleri çok çok kısa zamanlarda düşmüştür.yani ciddi bir sivil kayıp asla söz konusu deildir.bir dieri almanyanın c.c.c.p. ye savaş açmasıdır ki buda tamamen mantıklı sebeplere dayanır.bu ikisi arasındaki savaş her ne kadar müttefikte olsalar kaçınılmazdı ve eğer hitler başlatmasa stalin zaten bu savaşı başlatacaktı.sovyetler o dönemde zaten bu kaosu fırsat bilip bir ordu kurmakta ve savunma hatları oluşturmaktaydı.oda en başından beri avrupaya girmek istiyordu.ayrıca amerikanın savaşa girmeside zaten japonların pearl harbor baskınıylan olmuştur ki aynı şekilde olmasa dahi amerika genede ingilterenin yanında savaşa katılıcaktı.

ben almanya sütten çıkmış ak kaşık die bişide demedim.almanya ne kadar suçlu ise dünyaya zorbalık,ahlaksızlık ve pisliklerini yayan yahudiler çok daha fazla suçludur.

ayrıca ben bunnarı aynı burda açık bir şekilde olduğu gibi almanyadada konuşuyordum merak etme.benim kimseden korkum yok.ve sanada nazi olmadımı söyledim sadece objektif olmak gerekir.

ayrıca saygı ölçüsünü kaybedipde araya gülücük ler ekleme istersen.kışkırtıcı olduğunun farkındasındır umarım sonra tatsızlık olmasın.

• antiochos +1

Kaçımız % 100 çekik gözlüyüz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mithrandir

çok cahilce konuşuyosun...araştırmanı tavsiye ederim...fazla belgesel seyretme...hepsi taraflı...türkiyede dahil bir çok ülkenin tv denetimini yahudiler yapıyo...

Ben gerçek tarihten bahsediyorum cahilce diyorsun al senin yazdıkların:
    "banane yahudilerden... hiç sevmem o.çocuklarını...ayrıca hersene yahudi soykırımıyla ilgili film yapılıyo...amerikan sineması adamların elinde amerikanın diğer güçleriyle birlikte...hersene probagandalarını yapıp bide kendilerine oscar veriyolar...bu almanları karalamak için yapılan propgandalar değil; şu anda yaptıklarını haklı çıkarmak için yapılan propagandalar...israile yerleşip orda müslüman kardeşlerimize eziyet eden bi millet için hiç vicdan azabı duyucağımı zannetmem...ayrıca şu anda filistinde yapılanlardan hangimizin haberi var basına yansıyanlardan bahsetmiyorum... bide işin arka yüzü var..."

Hiç sevmem o. çocuklarını diyorsun, evet çok bilimsel bir şey tebrik ederim

Konuyu kapatmanın vakti geldi, kimi aşırı dinci kitapları okuyor, sonra gelip sallıyor,kimi kavgamı okuyor gelip sallıyor...

ABD liler atom bombasını atmış, Japonlar ölmüş, ama adamlar ABD ile kardeş gibi, adamlar direk birbirlerine ekonoik alanda acayip bağlı, hadi ekonomiyi salla, adamlar IRAK a ABD için asker gönderiyor, burada kalkıp Japonları savunuyorsunuz bu Biiirrrrr....
    Almanlar Nazi ilgili Hİtler ile ilgili herşeyi yasaklamışlar , ismini bile duymak istemiyorlar, yaptığı herşeyi kabul etmişler, fırınlarda yakılanların ailelerine milyarlarca dolar tazminat ödemişler , Normandiya çıkartmasının yıldönümünde Schröder bizzat çıkıp konuşma yapıp o kötü günleri, insanlık dışı olayları anlatıyor bu kocaman İkiiiiii.....
    BİTTİ hocam konu kapandı, aksini iddia edenler resmen saçmalıyorlar....
    Bütün bilgiler gerçek , ortrada, her türlü resmi belge, görenler tanıklar var, adamlar ALmanlar kendileri inkar ediyorlar, savaşta askerden çok SİVİL insan ölmüş, YOK HİÇ SİVİL ÖLDÜRMEMİŞTE EL ELE KOL KOLA GİRDİ gibisinden komilk şeyler var, resmen boş yani komik, bilimsellik gerçeklik hiçbir şey yok....
    Yok benim ailem Almanyada diyorsunuz, benim bildiğim orada yasadışı , serserilerin oluşturduğu nazi çeteleri var, bunlar Türklere her türlü pisliği yapıyorlar, evlerini yağmalıyorlar, yakıyorlar, dükkanlara giriyorlar, gençleri dövüyolar ama halen ortalık Hitler sempatizanı dolu ne ilginç bir milletiz yahu

Kıbrıslı Türkler de, Türk askerini istilacı defol diye taşlıyorlar, Türk olduğunuzu öğrenince her türlü zorluğu çıkarıyorlar buna benziyor işte, her yönüyle ilginciz....
    Ama tartışma BİTTİ , FINISH , FİNİTO

• quote:

Orjinalden alıntı: Chas

antiochos +1

valla ben TÜRKÜM çekik gözlü olmasamda ben türküm.bende aynı atalarım gibi topraklarıma ve dinime uzatılan her el karşısında ölmeye ve savaşmaya hazırım.ve bunu böyle hisseden ve olan her insan TÜRKtür illa çekik gözlü olmaya gerek yok yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RedStar

yahu ne sabunu ne sabun fabrikası yıkılması ben böyle bişi dedim mi? sen ne diyorsun allah aşkına?ayrıca el ele kol kolada demedim.avusturyada mevcut bir nasyonel sosyalis parti vardı ve yönetimi aldı bunu inkar etme ben bundan bahsettim.ayrıca polonya fransa ve dierleri çok çok kısa zamanlarda düşmüştür.yani ciddi bir sivil kayıp asla söz konusu deildir.bir dieri almanyanın c.c.c.p. ye savaş açmasıdır ki buda tamamen mantıklı sebeplere dayanır.bu ikisi arasındaki savaş her ne kadar müttefikte olsalar kaçınılmazdı ve eğer hitler başlatmasa stalin zaten bu savaşı başlatacaktı.sovyetler o dönemde zaten bu kaosu fırsat bilip bir ordu kurmakta ve savunma hatları oluşturmaktaydı.oda en başından beri avrupaya girmek istiyordu.ayrıca amerikanın savaşa girmeside zaten japonların pearl harbor baskınıylan olmuştur ki aynı şekilde olmasa dahi amerika genede ingilterenin yanında savaşa katılıcaktı.

ben almanya sütten çıkmış ak kaşık die bişide demedim.almanya ne kadar suçlu ise dünyaya zorbalık,ahlaksızlık ve pisliklerini yayan yahudiler çok daha fazla suçludur.

ayrıca ben bunnarı aynı burda açık bir şekilde olduğu gibi almanyadada konuşuyordum merak etme.benim kimseden korkum yok.ve sanada nazi olmadımı söyledim sadece objektif olmak gerekir.

ayrıca saygı ölçüsünü kaybedipde araya gülücük ler ekleme istersen.kışkırtıcı olduğunun farkındasındır umarım sonra tatsızlık olmasın.

b,tt, ded,k ama o zaman cevap yazalım....
    Bir kere sivil halka bişi olmadı demek mantıksız, çünkü askerden çok sivil olmüş...
    Şöyle desen, Hitler psikopattır, yaptıkları gerçek , kabul etsen tamam, diğerlerini herkes biliyor zaten , yahudilerin ne mal olduğunu vs. vs., ABD nin ne olduğunu....
    Aynı şeyleri konuşuyoruz frekans farklı....
    Kimsede korkum yok deme Almanyada bunları konuşursan , gideceğin yer soğuk parmaklık arkası olurdu....
    Neyse dediğim gibi aynı şeyleri konuşup farklı frekanslar kullanıyoruz , tartışmanın manası yok....
    Hepsi ayrı pislik.....
    Bu sefer tartışma BİTTİ

• quote:

Orjinalden alıntı: RedStar

quote:

antiochos +1

valla ben TÜRKÜM çekik gözlü olmasamda ben türküm.bende aynı atalarım gibi topraklarıma ve dinime uzatılan her el karşısında ölmeye ve savaşmaya hazırım.ve bunu böyle hisseden ve olan her insan TÜRKtür illa çekik gözlü olmaya gerek yok yani.

tamam işte yok saf ırk, yok üstün ırk, ırkın üst kimliği falan bunlar saçma sapan aptalca laflar....Bunlar Hitlerin saçmalamaları işte...
    Yok yani saf ırk....Aptalca düşünce bunlar....

• Ben nazi döneminin Erwin Rommel'cilerindenim Hitler'e bir çok konuda hak veriyorum aslında yahudiler ile ilgili ancak seçtiği tarz yanlıştı...
  • ya yapma istersen ordaki bu tarz serserilikleri yapan kansızlar ile karşılaştırmayalım.onların hiçbiri ne nazi ne sosyalist ne de başka bişi.sadece anarşist ve sadistler hepsi bu.2.dünya savaşı sırasında kaç tane türk infaz edilmiş bi sölesene?hitler hiç türk öldürmüş mü?aaksine türk vatandaşı olduğu için bile yahudileri serbest bırakmış ve ülkemize sığınmalarına izin vermiş.bu gün bu şerefsizler nasıl aynı yoldalar sence?

bir dierini okuma özürlü olmandan dolayı tekrar etmek zorunda kalıyorum.ben fransa polonya ve avusturyanın işgal edilmesi sırasında ciddi sivil kayıpları olmadığından bahsediyorum.sivil kayıpları savaşın daha sonraki safhalarında karşılıklı şehirler üzerinde halı bombardımanı yapılmasıylan başlamıştır.ve en sonunda ise atom bombası ile had safhaya ulaşmıştır.

bir dieri japonları savunduum felan yok nerde yazmışım bi göster?sadece amerikaya savaş açmalarından ve amerikanın nasıl savaşa girdiinden bahsettim.

ayrıca insanlar sadece kavgam kitabını okuyupta konuşuyorsa eğer,sende sadece emperyalist ve yahudi kaynaklı belgeselleri izleyip onların kitaplarını okuyup bunnarı söylüyosun.

bugünki almanyanın hitleri dışlamalarına gelince.bugünki almanya KAPİTALİST bir almanyadır ve çıkarları bunları böyle yapmalarını zorunlu kılar.çünki hitlerin savaştığı tüm ülkeler bugün 1. dereceden müttefikleridir.ve unutma bugünkiler ne kadar alman ise o dönemde yaşamış olanlar çok daha fazla almanlardı.o dönem canlarını vermiş ve savaşa girip hitleri desteklemiş olanlar alman değillermiydi yoksa?unutma hitler iktidara devrimle değil demokratik bir halk seçimiyle almanların kendisi tarafından getirilmiştir.ve daha en başından doktrini ni tam anlamıyla bildikleri halde.

• Hocam sen gerçeklere gözlerini kapamışsıni ne desek kabul etmeyeceksin, baksana Almanlara bile yarım Alman dedin, tartışmanın anlamı yok....
    Hitler kahraman o zaman ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Hocam sen gerçeklere gözlerini kapamışsıni ne desek kabul etmeyeceksin, baksana Almanlara bile yarım Alman dedin, tartışmanın anlamı yok....
    Hitler kahraman o zaman ....

yahu hitler kahraman felan demedim asıl sen benim dediklerime zihnini kapatmışsın.

ayrıca insan ne olursa olsun yetiştirilme tarzı ile bir yahudi bile kendinü türk zanneder icabında.savaş sonrası almanyaya uygulanan yaptırımlar ev hitler almanyası sonrası müttefik fişekli hükümetler ve onların siyasi çabaları bugünün koşullarını doğurmuştur.

sana şöyle söyliyim daha iyi anlarssın.farzetki biz kurtuluş savaşını kaybetmiş,bütün düşmanlarımızın yaptırımlarını kabul etmiş ve daha önemlisi bu dış güçlerin desteğiyle var olan hükümetlerle yönetiliyo olsaydık eğer,ATA mızı bugün kitaplardan bu şekildemi okuyabilecektik sence?sen ozaman aynı sevgi ve bağlılığa sahip olabilecekmiydin önderimize karşı?

asla ve asla sonuçları nedenlerini düşünmeden yargılama.ben biraz bunu anlatmaya çalışıyorum.

ayrıca almanlara yarım alman demedim sen gene herşey gibi bunuda çarpıttın.demek istediğim bugünün almanları ne kadar almansa o zamanın almanlarıda o kadar almandı.

• savaşın başlama sebebi 1. dünya savaşından önce almanyaya ait olan danzig şehri idi burası savaştan sonra polonyaya denize çıkış kapısı olarak verilmek istenmiş ama kent nüfusu tümüyle alman olduğu için bağımsız şehir yapılıp polonya himayesi gibi özel bir rejime sokulmuştu... hitler bu şehri geri istedi... o kadarda ağır bir istek değildi... haksız bir istek hiç değildi...
    ama çekoslavakya nın işgalinden sonra artık ingiltere ve fransa hitler ne isterse istesin haklı olsun - haksız olsun savaş açmaya takmıştı artık... polonyayıda tahrik ederek hitlere karşı kışkırttılar ve savaşa asıl bu ülkeler sebep oldu...

ayrıca yanlış bazı şeyler var...

quote:

İnsanları diri diri yakmak kadar hayvanca

yok öyle birşey ölüler yakılıyordu diriler değil...

quote:

bir TÜRK asla böyle hayvanca bir muamele yapmaz insanlara, çıkar onuruyla savaşır

işte birçok yenilgimizin sebebide bu aptalca gururumuz zaten...

quote:

Hitlerin Türkleri 2. sınıf insan görmesi yalandır. harb zamanı berlinde yüksek öğretim alan Türk öğrencilerin pasaportlarına ari ırk damgasını vurdurmuştur. bununla ilgilide istersen bir araştırma yap bakalım sonuç ne çıkacak!?

türkler ari ırktan değildir turani ırktandır... (buradaki ırk terimi zaten tam biyolojik ırk anlamına gelmiyor kültürel ırk gurubu anlamına geliyor ari ırkta yüzlerce millet ve birçok biyolojik ırk türü var)

quote:

yani Londrayı babam bombalamadı...

sivil şehirlerin "kasten" bombalanmasını ingilizler başlattı.

quote:

karşılıklı savaş bunda bir şey yok

almanya ve japonya aleyhine yapılan bombalamalar ne savaşla ne insanlıkla bağdaşmayacak kadar ağır oldu..
    yenilecekleri kesinleşmişken bile savaşın sonuna dek insafsızca bombaladılar...
    en ağır bombadıman 1945 şubatında dresden e yapıldı 135.000 kişi öldü iki atom bombasının öldürdüğünden daha fazla.

quote:

Aynı Hitler Türkler de Ermenileri katletti demiştir

bu bir ermeni yalanı... hitlerin bir konuşmasında geçtiği iddia edilir ama o toplantıya katılan ve not tutan 4 kişinin notları hala duruyor hiçbirinde öyle bir laf yok.

quote:

Almanyanın sabun fabrikaları yıkılmışta, Hitler o yüzden Yahudileri sabun yapmış

saçlarından yastık ve halat yapıldığı ortaya çıktı... ama yağlarını süzüp sabun yapıyorlarmış iddiası yahudiler tarafından bile yalanlandı. ölüler hemen yakılıyordu zaten... toplama kamplarındaki insanları korkutmak için ellerindeki sabunları insan yağından yaptıklarını söylüyorlarmış. bunu gösteren birşey yok zaten o devirde o teknolojide yoktu. ama hala inananlar çıkıyor.

quote:

Kaçımız % 100 çekik gözlüyüz

doğu türkleri çekik gözlüdür. 13.yy daki moğol istilasından sonra birçok moğol türkistana yerleşti ama türkler arasında eridiler.

hitler ve 2. dünya savaşı hakkında tarafsız kaynak olarak özellikle ibrahim artuç un hitler ve ikinci dünya savaşının kaderi adlı kitabını tavsiye edebilirim...
    çoğu kitap taraflı yazılmış onları bilimsel eser olarak kabul edemeyiz.

• "RedStar" ben kimseye Türk değilsiniz demedim ki."antiochos" arkadaşımızın da dediği gibi "ari ırk" konusu hakkında bu yorumu yaptım.("ari ırk" eğer böyle birşey olsaydı)

Herkesin bildiği gibi,Hitler'in ve Alman milleti'nin yaptığı hata böyle birşeyin olabileceği fikrine inanmaktı.Ve Naziler sadece Yahudiler'e değil Alman olmayan herkese düşmandı.Buna Türkler de dahil.

Çok şükür ki ben de bir Türküm ve Türklüğüm ile gurur duyuyorum.Ayrıca unutmamak gerekir ki "ataları gibi topraklarına ve dinine uzatılan her el karşısında ölmeye ve savaşmaya hazır olan" sadece biz Türkler değiliz.
  • quote:

"RedStar" ben kimseye Türk değilsiniz demedim ki."antiochos" arkadaşımızın da dediği gibi "ari ırk" konusu hakkında bu yorumu yaptım.("ari ırk" eğer böyle birşey olsaydı)

Herkesin bildiği gibi,Hitler'in ve Alman milleti'nin yaptığı hata böyle birşeyin olabileceği fikrine inanmaktı.Ve Naziler sadece Yahudiler'e değil Alman olmayan herkese düşmandı.Buna Türkler de dahil.

Çok şükür ki ben de bir Türküm ve Türklüğüm ile gurur duyuyorum.Ayrıca unutmamak gerekir ki "ataları gibi topraklarına ve dinine uzatılan her el karşısında ölmeye ve savaşmaya hazır olan" sadece biz Türkler değiliz.

söylediklerin içinde hepsine sonuna kadar katılıyorum.yannız sadece biri hariç.oda hitlerin türkler dail herkese düşman olduğu iddian.hitler yahudilere dahi belli ölçüler içerisinde haklar tanımıştır.örneğin herhangi bir almanla evlilik bağı olan veya ikinci yada üçüncü dereceden yahudilere belirli haklar tanınmış ve toplatılmamışlardır.hitler hiç ama hiçbir zaman türk düşmanlığı yapmamıştır.tam aksine bizle olan ilişkileri hep iyi olmuştur.öyleki hükümetimizin isteği doğrultusunda birçok türk vatandaşı yahudiyi sürgün etmek yada esir edip işçi yapmak yerine ülkemize göndermiştir.tabi bu bukadarcık örnekle açıklancak kadar kısa bir konu deil.bu küçük bi örnek.ayrıca unutmaki italya da 1.dereceden müttefiki idi ve italyanın savunulması pahasına sayısız alman askeri hayatını kaybetmiştir.yani hitler öle körü körüne tüm insanlığa düşman falan deildi bu kadar basit yorumlar yapmayın.dierlerinde haklısın.

• RedStar sana katılıyorum dostum.I.dünya savaşında Türkler ve Almanlar aynı saflarda yer aldığı için Hitler bu konuda biz Türklere daha tavizkar davranmış olabilir.

Ek bilgi;

Naziler kimseyi canlı canlı yakmamışlardır.Yakılanlar açlık ve hastalıktan ölen,gaz odalarında öldürülen,yada herhangi bir doğal sebepten ölen "tamamen ölü olan" insanlardır.Üzerinde canlı canlı deneyler yapılıpta ölen insanlar da cabası. (Bugünkü tıp biliminin gelişiminin ve Almanların bu konudaki uzmanlıklarının bu deneylere bağlandığını duydum )
  • akşama hesaplaşırız
    redstar +1
  • çalışan kendini nasıl da belli ediyo
  • quote:

(Bugünkü tıp biliminin gelişiminin ve Almanların bu konudaki uzmanlıklarının bu deneylere bağlandığını duydum )

sen sadece duyduğunla konuşursun ben bildiğimle
    aramızdaki fark bu canımmmmmmmm
  • 2.Dünya Savaşı ile ayrıntılı bilgi için tıklayın. http://www.nazialmanyasi.com
  • "Kaiser soze" sen ne kadar espirili bir arkadaşımızsın öyle,yerim seni ben.Bilgini o kadar çok paylaştın ki bizimle,aydınlandık,nur olduk
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

abi bu konuyu kaşımayın şimdi başlıcak Kavgam ı okuyup başımıza Nazi kesilen tipler ahkam kesmeye...
    Hitler insanları sabun yaptı diyoruz,"Hitler insanları sabun yapmadıydıda, sadece küllerini Auer sobalar kolay tutuşsun diye millete dağıttı" falan diye savunurlar şimdi bak....

Ulen şu kavgamı okuyum dedim bi ne diyo bu manyak diye ve hiçbişi anlamadım zaten anlamama da gerek yok o adamı ve yaptıklarını zerre kadar savunanın aklından şüphe duyarım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.