Şimdi Ara

Hisense 32K15 82cm USB LED TV 599 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.552
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün hızlı aldan gelen mailde gördüm. Hisense 32K15 82cm USB ULTRA SLİM LED TV 599 TL ayrıca taksit seçeneğide bol. İnternette araştırdım daha uygun bir site bulamadım. Bu fiyatlara 32 inch bit tv bakıyordum. Bana sıcak gibi geldi. Marka hakkında forumdaki diğer yazılarıda okudum. Kullanan , tavsiye eden varmı? almayı düşünüyorum.
    Ürün linki:
    http://www.hizlial.com/u05.011.0004.0009/hisense-32k15-82cm-usb-ultra-slim-led-tv?utm_source=Daily_Mailing&utm_medium=tv&utm_term=20120925&utm_content=tv_hisense-32k15-82cm-usb-ultra-slim-led-tv_3left&utm_campaign=ev-elektronigi-tv_20120925&adw#

• iyi fiyat hisense saglm marka tv uretici firmalardan hem de LED tv dusunene tavsiye edlir cekle 20 tl daha ucuza gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müdür42 -- 25 Eylül 2012; 20:34:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullananlardan yorum alsak
  • zaten hep bu paralaar idi sanırım

ikincisi anadolu grubu bıraktı bu markayı

bozulduğunda servis bulamama ihtimali var

arkası yok yani bildiğim kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

zaten hep bu paralaar idi sanırım

Yanlış bilgi vermeyelim, Anadolu grubu markayı bırakmamış sitesinde hala yeralıyor.

http://www.anadolugrubu.com.tr/markalar/otomotiv-grubu/tumu/hisense.html
  • Bilgi veren arkadaşlara teşekkürler , sanırım bu fiyata başka alternatif yok gibi. Sipariş vereceğim.
  • Hocam selamlar alternatifleriniz metroda seg lcd 32 499 50 tl worldpuan f/p canavarı
    2) a101 samsung 666 27 eylülde
    3) 1v1y deki vestel 32 o da 700 TL

ben de secim yapamadim ama aklınızda olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG LED TV 42" LM615S 1200TL
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgungorkem

Hocam selamlar alternatifleriniz metroda seg lcd 32 499 50 tl worldpuan f/p canavarı
    2) a101 samsung 666 27 eylülde
    3) 1v1y deki vestel 32 o da 700 TL

ben de secim yapamadim ama aklınızda olsun

Teşekkürler, hemen bi onlarada göz atayım
  • canlı güzel bi görüntüsü var

yanlızz bilgisayara bağlayıp bi oyun oynamak gibi fikriniz varsa veya blueray film izleme gibi bi düşünceniz varsa başka tvlere bakın derim.
    görüntü donarak ilerliyor bilginize.

kaldıki 50 hz bi tv
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pıncır

quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

zaten hep bu paralaar idi sanırım

Yanlış bilgi vermeyelim, Anadolu grubu markayı bırakmamış sitesinde hala yeralıyor.

http://www.anadolugrubu.com.tr/markalar/otomotiv-grubu/tumu/hisense.html

http://forum.donanimhaber.com/m_58183571/tm.htm

burda okuduğum aklımda kalmış

piyasadada pek görünmüyor zaten artık

• Ben 1 yıldır bu tvyi kullanıyorum, görüntü kalitesinden çok memnunum. Fiyatına göre güzel ürün. Bilgisayarda donma sorunu yok bence donma sorunu yaşayayanların bilgisayar donanımları yetersizdir. Bende bilgisayarı tvye bağlayarak oyun oynuyorum ve film izliyorum ama hiçbir zaman ekran donmadı. Ben fiyatına göre sunduğu kaliteden memnunum. Almayı düşünüyorsan tavsiye ederim.
  • Kipa' da stok eritme kampanyası olduğu zaman 102 ekran full hd Led tvleri 699tl ye satmışlardı (lg full hd lcd tv ile 699tl ye satılan led tv arka arkaya duruyordu 699tl ye satılan Led Tv nin ekran kalitesi çok yüksekti) . Hem full hd hem 40" bence biraz araştırın, Kipa vb. mağaza böyle bir başka ürünü kampanyaya sokarsa pişman olabilirsiniz.
  • Bende bunun full hd led modeki var gayet guzek pc den oyunda oynaniyor flimde izleniyor tavsiye ederim ama benimki bir ust modeli arti parantez belirteyim...

• quote:

Orijinalden alıntı: kuvars10

Ben 1 yıldır bu tvyi kullanıyorum, görüntü kalitesinden çok memnunum. Fiyatına göre güzel ürün. Bilgisayarda donma sorunu yok bence donma sorunu yaşayayanların bilgisayar donanımları yetersizdir. Bende bilgisayarı tvye bağlayarak oyun oynuyorum ve film izliyorum ama hiçbir zaman ekran donmadı. Ben fiyatına göre sunduğu kaliteden memnunum. Almayı düşünüyorsan tavsiye ederim.

Scart girişi var mı acaba? teşekkürler.
  • arkadaş şu hızlı alın %40 lı indirim tribine bitiyorum yaa 649- 699 lira arası olan çin markası tv yi 1000 tl yapıp %40 inyolar yaa pes bence fırsat felan değil 399 olmalı sıcak fırsat olması için
  • quote:

Orijinalden alıntı: wallace_son

quote:

Orijinalden alıntı: kuvars10

Ben 1 yıldır bu tvyi kullanıyorum, görüntü kalitesinden çok memnunum. Fiyatına göre güzel ürün. Bilgisayarda donma sorunu yok bence donma sorunu yaşayayanların bilgisayar donanımları yetersizdir. Bende bilgisayarı tvye bağlayarak oyun oynuyorum ve film izliyorum ama hiçbir zaman ekran donmadı. Ben fiyatına göre sunduğu kaliteden memnunum. Almayı düşünüyorsan tavsiye ederim.

Scart girişi var mı acaba? teşekkürler.

Evet var, tüm girişler mevcut üründe.
  • USB den film oynatiyor mu , altyazı ?
  • arkadaşlar bu televizyondan alacağımda ölüpiksel sorunu var mı ? ses ve görüntü tatmin edici mi sizce ?
  • ben geçen yıl aralıkta media marktın kampanyasından almıştım bu tv yi 799 a fena cihaz değil geçen hafta ekranda leke leke şeyler çıktı servise yolladım 10 gün içinde sıfırıyla değiştirmişler bence servis olarak diğerlerinden çok daha iyliler ben hiç bu kadar hızlı değişim yada onarım görmedim.

görüntü ve ses kalitesi açısından çok iyi sayılmaz ama bu fiyata alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Padrino

USB den film oynatiyor mu , altyazı ?

oynatmiyor buna nasil bi cozum buluruz? foto ve muzik destekliyor sadece

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.