Şimdi Ara

HIS Radeon HD3870 TURBO ICEQ3 512MB GDDR4 Genel Topic ve Detaylı İnceleme (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
8.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar vmod yapıcam ancak Sunwa YX-360TR cihazını çözemedim. Çoklu test seçeneği kafa karıştırıyor. Bu cihazı kullananlar varsa direnci nasıl ölçerim anlatabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 7 Mayıs 2008; 19:32:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AttilaTheHun

@ Onurca @
    Dostum tabii ki 3870.

+++

Ya arkadaşlar. 890/1375 hızlarda 3dmark06 alabiliyorum.Ama Assassin Creed oyunundan atıyor sürekli. Default 850/1190 da sorunsuz çalışıyor? Sorun ne acaba?

oyunda problem var ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

@pEgaTR

O kareler düşük yalnız.

Catalyst'ten en yüksek ayar, diyerek ne kastettiniz? Süper örnekleme falan mı açtınız yoksa?

Bir de, CF bu oyunda olması gerektiği gibi getiri sağlıyor mu, işlemcinin sınır yaptığı yerler haricinde?

Dx10 - Dx9 kare/sn farkı konusunda bir gözleminiz var mı?

üstad şunu söyleyebilirim fark çok belirgin Dx10 da fakat bu kart belirtilen farkı yansıtmadıgını benim dx9 ile yapmış olduğum görüntülerden bakıp anlayabılır

http://img134.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img134/9808/1209650328bdk.smil

• evet dostlar 2 gün içinde bi kart alacağım açıkça söylemek gerekirse HD3870 IceQ 3 Turbo 512MB (256bit) GDDR4 ------ile---ZOTAC NVIDIA GeFORCE 8800GT 512MB (AMP! EDITION) 256BIT GDDR3 (DirectX 10) PCI-E x16 arasında kaldım lütfen hangisinin daha iyi olduğunu söyleyebilirmisiniz.Sayfanın ati ile ilgili olduğunu düşünmeden.
    teşekkürler

Karanlığa lanet etmektense bir mum yakmak daha iyidir......
  • İnanılmaz bir kart f/p olarakta çok şanslısın askere gidicek olmasam bende bu karttan düşünüyordum artık döndüğümde sistemimi yeniliycem
  • arkadaşım 256 bit bi ekran kartı ile 512 mb bir ekran kartını karşılaştırmak ne kadar doğru olur sence ???

512 mb açısından karşılaştırsak bence HD Iceq Turbo derim
  • bu kart şu anda en ucuz nerde var çünkü sapphire ve asus 250 civarını gördü de
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.