Şimdi Ara

HIS HD 7770 ICEQ TURBO X 1GB GDDR5 EKRAN KARTI TR'DE YOK 240TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

TR DE SATIŞA SUNULMAYAN BİR MODEL

7770 LER ARASINDAKİ EN HIZLI VE İYİ SOĞUTUCULU KART

FULL KUTULU VE 2 HAFTALIK (SIFIR YANİ)

EYEFINITY DESTEĞİ - 6 MONİTÖR AYNI ANDA

FİYATTA PAZARLIK DÜŞÜNMÜYORUM

FİYAT 240 TL

HIS HD 7770 ICEQ TURBO X 1GB GDDR5 EKRAN KARTI TR'DE YOK 240TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VISION -- 8 Şubat 2013; 5:45:45 >

• Bu yurtdışı ürünlerde garanti olmuyor değil mi ?
  • 15 gün sonra alabileceğim ancak eğer satılmamış olursa havada kaparım :)
  • Pm attım hocam alıcıyım
  • güç kaynağı için thermaltake mini symphony sıvı soğutma sistemi verebilirim eğer düşünürseniz özelden ulaşın bana.
  • Ürün yurt dışından geldi ve TR'de satılmıyo. Peki bu kartın garantisini kim veriyo sen mi ? Herhangi bir sorun olduğunda yurt dışı ile bağlantıya sen mi geçip sıfırını getirticeksin ?
  • Ilan satis kart garanti hersey bir yana, bana sen diye hitap edemezsiniz, karsinizdaki kisiyi tanimadan bilmeden SEN demek saygisizlik bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VISION

Ilan satis kart garanti hersey bir yana, bana sen diye hitap edemezsiniz, karsinizdaki kisiyi tanimadan bilmeden SEN demek saygisizlik bence.
    Ben hayatım boyunca tanımadığım tekil şahıslara sen diye hitap ettim istediğimi de derim buna karışmak gibi bir hakkın yok sonuçta küfür etmedim aşağılayıcı bir kelime kullanmadım hakaret etmedim... Saygısızlık konusuna gelecek olursak; benim sorduğum sorulara cevap verme tenezzülünde bulunmadığın gibi konuyu değiştirip polemik yaratmaya çalışıyosun. Ürün ile ilgili bir teminat bir garanti veremediğinden olsa gerek ki nasıl saldırıda bulunsam diye düşünüp bu cümleleri sarfetmişsin. SENden ürünü alacağım varsa bile bu ego kabarıklığın yüzünden vaz geçtim.Amacın burada ürün satmaksa gerçek bilgiler doğrultusunda konuş sorulan soruları cevaplandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLayer_BoXeR -- 12 Şubat 2013; 21:42:53 >

• Ben saygı çerçevesinde verilmesi gereken cevabı verdim. Bu konuyu oralara çekecek zihniyet bende değil sizde malesef. Forumda edindiğim arkadaş, dost ve iyi bir çevrem var allaha şükür. Bu saatten sonra terbiye dersinede gerek yok.

Ürün için her türlü sorunuzu atabilrisiniz, ister PM ister cepten. 0506 401 35 15. Vtechan arkadaşım eğer aramak istersen arayabilirsin, ama saygılı konuşmak kaydıyla karşında SEN diye hitap edebileceğin biri yok. Ben hala yazarken yukarıda SİZ diye hitap ettiğimi belirtmek isterim.

Arkadaşın gelelim asıl sorusuna, kart yurtdışı garantili ve arıza durumnda seri nosu ile HIS teknik departmanına mail atıyorsunuz ve size gelen RMA numarası ile değişim yapılıyor. Evet TR garantiye göre biraz daha uğraştırıcı ama fiyatta ona göre ayarlanmış tabiki.

Ciddi ve saygılı alıcı arkadaşlar için her zaman kapım ve telefonum açıktır

saygılarımla

VISION

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VISION -- 12 Şubat 2013; 23:19:56 >

• fiyat uygun olsa kaçırmazdım ama pahalı geldi hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Vtechan

çoktandır foruma birşey yazmıyordum ama;

Kaan Beye olan tutumunuzdan dolayı yazamadan edemedim.alışverişlerimiz ve irtibatlarımızdan dolayı tanıdığım Kaan Bey gayet seviyeli kültürlü ve düzgün bir insandır.

İstersen dön bir bak yazdıklarına.agresifliğini belki farkedersin.istediğin insana sen diyemezsin.dersin ama bu doğru olmaz.ayrıca cevabı yeterli bulmayıp kendine göre yargı ve kararlara varıp tanımadığın bir insanla bu şekilde konuşmamalısın...
  • Ürün Satıldımı ?
  • arkadaş başbakanmısın sen dedi diye adama bu kadar afra tafra niye

sen kimsin ki?

walla bende 7770 arıyorum 2,el olarak ama buz gibi soğudum şu ilandan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5yaprak -- 2 Mart 2013; 22:37:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5yaprak

arkadaş başbakanmısın sen dedi diye adama bu kadar afra tafra niye

sen kimsin ki?

Bizde senden soğuduk hadi güle güle ilanın içine etmişsiniz

Vısıon sen ve türevlerin için yazmış bir daha oku
    quote:

@VISION > Bu saatten sonra terbiye dersinede gerek yok.
  • Merhaba,
    Kart 256 bit mi acaba?
    Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikneyime

quote:

Orijinalden alıntı: 5yaprak

arkadaş başbakanmısın sen dedi diye adama bu kadar afra tafra niye

sen kimsin ki?

Bizde senden soğuduk hadi güle güle ilanın içine etmişsiniz

Vısıon sen ve türevlerin için yazmış bir daha oku
    quote:

@VISION > Bu saatten sonra terbiye dersinede gerek yok.

cevap vermeye değecek adam değilsin.eğer vision gibi düşünüyor olsan bu şekilde konuşmazsın.
    senin amacın yalakalık yapmak.bugüne kadar bu forumda kaç kişiye siz diye hitab ettin

240 liralık kart için saygısızlık yapmayın ölücüler ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5yaprak -- 7 Mart 2013; 8:50:22 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.