Şimdi Ara

His Hd 2600pro Agp, Driver sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu kartı vistada bir türlü kuramadım kendi cdsindeki vista driverını kuruyorum pc tam açılışta siyah bi ekranda kalıyor internette birkaç çözüm buldum onları denedim("ATI Radeon HD 2600 PRO AGP" = ati2mtag_RV630, PCI\VEN_1002&DEV_9587 satırını driverlardaki bir inf dosyasına eklemek gibi) ama yinede çözüm olmadı. i865g çipsetli anakartım var onunda driverları kurulu ama hep hata veriyor ekran kartını devre dışı bırakınca veya kaldırınca bilgisayarı tekrar açabiliyorum
    Not: Sistemde 32bit vista ultimate kurulu ve ekran kartında vista certified logosu var
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Sen neden vista kurdun ki ya berbat bi yazılım ve senın sıstemınde baya eskı bı chıpsete sahıp neyse..

WİNDOWS VİSTA İÇİNDİR!!!

İlk önce ati'in sitesinden son sürücüyü indirin(PCI-E ONLY YAZAR AMA TAKMAYIN)
    Sonra indirdiğiniz sücüyü çalıştırın.
    Dosları çıkarttınktann sonra size Çalışan Tüm Programları Kapatın diye bir uyarı vercek. Tamam diyip, açılan yükleme programını kapatın.

Sonra Bilgisayarınızın C:/Ati/Support/ dizininin içinde ismi uzun olan bir klasör var, oradan içeri girin, girdiğinizde birçok dosya ile karşılaşacaksınız oradan Packages klasörüne girin sonra Drivers klasörüne sonra LH_İNF klasörüne girin. Burada CX_9548748.inf türünde bir .inf uzantılı dosya var. onu Not Defteri İle Açın. açtığınızda [ATI.Mfg] ile başlayan satırı bulun.

Şimdi gelelim işleme,

[ATI.Mfg] satırının hemen altına şu kodu yapıştırın

"ATI Radeon HD 2600 PRO AGP" = ati2mtag_RV630, PCI\VEN_1002&DEV_9587

bu kod pci-e ekran kartı sürücümüzü agp'de çalışacak şekle dönüştürür.

görünüş şu şekilde olmalıdır

[ATI.Mfg]

"ATI Radeon HD 2600 PRO AGP" = ati2mtag_RV630, PCI\VEN_1002&DEV_9587

Şimdi masaüstümüzden Bilgisayarıma sağ tıklayıp özellikler diyelim Soldan Aygıt Yöneticisi'ne ve görüntü bağdaştırıcıları sekmesi içinden ekran kartımızın adı üzerine çift tıklayalım üstten sücü sekmesine tıklayın ve sürücüyü gincelleştir butonuna tıklayın. Gelecek Ekrandan bilgisayarımızdan sürücüyü yükleyeceğimiz için
    az önce düzenlediğimiz .inf dosyasını gösterin. Bu Kadar....

Alıntıdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drifter_Soldier -- 31 Ağustos 2008; 17:08:23 >

• Zaten anlattıklarını yaptım bu şekildede ya kurulmuyor yada kurulsa bile windows açılışında siyah bi ekranda kalıyor saol yinede ilgin için.Başka bir çözüm yolu bilen varsa bekliyorum
  • bu firmanın sürücüleri his' te de çalışıyormuş deneyebilirsiniz.
    http://www.visiontek.com/teksupport/drivers/8.6n_Vista_driver.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Ati Radeon 9600 pro driver sorunu
    16 yıl önce açıldı
    9800 gt psu sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.