Şimdi Ara

HIS 4670 mi saphire 4670 mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamun aleyküm arkadaşlar öncelikle kolay gelsin hepinize ben bi ekran kartı alcam da 2 kart arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim bi saphire 4670 VATAN COMPUTER - SAPPHIRE - HD4670 GDDR3 1GB 128Bit ATI DX10.1 Ekran Kartı (11138-34-20R) - Ekran Kartı bumu yoksa Sapphire HD4670 1 GB 128Bit GDDR3 HDMI 16X | Ekran Kartları | EXA Bilgisayar - Hesaplı Alışveriş bumu yoksa HIS HD 4670 1 GB DDR3 ICEQ HDMI 1080P DV, HIS - Ekran Kartları bumu kararsız kaldım bu 3 kart arsında ben HIS diyorumda belkide yanlış biliyorumdur. saphire çok ısınıyor diyorlar sizcede öylemidir.
    1gb ram 667 mhz
    p5pl2 anakart
    pentium d 2.80 işlemci
    250 gb hdd
    nvidia 6200 tc
    350 watt psu asus( psuda sorun yaşamassız diyolar ama pek de fazla bilmiyorum yaşarmıyım yaşamaazmıyım).
    sistemim var yardımlarınızı bekliyorum
    sistemimin en fazla ne kadar güç tüketeceğini siteden baktımhttp://tr.msi.com/index.php?func=power 276 watt çıkıyor heralde kaldırır benim psu değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forex91 -- 4 Mayıs 2010; 14:00:23 >

• HDMI'lı kartları tercih etmenizde fayda var, ileride konsol ya da LCD TV'ye bağlamak isteyebilirsiniz.

HDMI dışında en ucuz hangisi ile onu alın bence, referans tasarım olunca hepsi aynı.

PSU'da sorun olmaz, ben Sapphire olanı 300W ile kullanıyorum.

Kolay gelsin,
  • cvbın için sağol aga sen saphireden memnunmusun yani crysis i falana hangi ayarlarda oynuyorsun merak ettim doğrusu veya bu 150 tl fiyatına alınacak ve benim psumun yeteceği daha iyi bir ekran kartı varmıdır.? önerileri ve yorumlarınızı bekliyorum
  • ben HIS kullanıyorum birader.Gayet güzel kart.Oyunların çoğunu 1440x900 da oynatıyor.(Bad Company 2 de zorlanıyo ama)Tavsiye ederim.Biraz da oc yapıyorum.Güzel güzel kullanıyorum.Serin kart.Ama aralarında çok büyük bir fiyat farkı varsa gerek yok bence.4670'e altın semerde taksan gene 4670'dir.Değil mi?
  • aga crysis i hangi ayarlarda oynuyorwsun ve oyundayken ısısı kaç derece oluyor? diğer arkadaşların önerisiini bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat121

aga crysis i hangi ayarlarda oynuyorwsun ve oyundayken ısısı kaç derece oluyor? diğer arkadaşların önerisiini bekliyorum

crysisi mediumda oynarsın ama boswer hep crysismi oynican
  • yoq hep oynamam tabikide sadece nasıl bir kart onu öğrenmek istiyorum verecek parayı değecek bir kartmı yoqsa 110 tl ye 4650 mi alim eğer arasında pek fazla fark yoqsa tabiki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 470 mi 6870 mi ???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öbür arkadaşlar crysis i yüksekte oynarken sen lowda oynuyabilirsin sonuçta ram 1 gb 667 işlemci pentium d psu 300 bana kalırsa o karttan bu konfigürasyonla tam verim alamazsın yani şimdiki kartından kat kat performans alırsın ama diğer parçalarıda unutma bnce mesela ram çok düşük yeri geliyo artık ofis uygulamalarında bile 1 gb yetmiyo bnce 2 gb de ram alki biraz takviye olsun
  • aga benim performans bekleyipte 60 fps falan değilya şöyle 30 dan aşağı düşmesin yeter bana bu yüzden yoqsa psu alıp 3870 alırım öyle değilmi işlemci diyorsunda 4670 içinde pentiumd 2.80 ghz bence yeterli gelir gibi geliyor öyle değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat121

aga benim performans bekleyipte 60 fps falan değilya şöyle 30 dan aşağı düşmesin yeter bana bu yüzden yoqsa psu alıp 3870 alırım öyle değilmi işlemci diyorsunda 4670 içinde pentiumd 2.80 ghz bence yeterli gelir gibi geliyor öyle değilmi?

kardeşim ktü niyetim yoq ama bana kalırsa bide ram al sen çünkü yetmez ram 1 gb zaten 500 küsürünü masaüstü açık programlar harcıyo geriye kalanını oyun için yetmicei için 5870 bile getirsen kasar yani bni yanlış anlşama yardımcı olmak istemesem hiç yazmam dimi
  • anladım aga sağol cvp yazdığın için başka yorumu olan varsa yazabilir ekran kartını almama az kaldıda hata yapıpta kötü bir şey almayım çünkü sonradan pişman olacağıma biraz araştırıp geç almak daha iyi öyle değilmi?
  • arkadaşlar karar verdimhttp://www.netsiparis.com/detay/12833163006/VTX-HD4670--128BIT--1GB-DDR3-DUAL-DVI-TVO-PCIX?ref=fiyatdedektifi vtx 4670 alcam fiyatıda 131 lira HIs ınki 162 lira arasında baya fark var peki hızları arsında muazzam bi fark varmıdır veya soğutması konusunda fark varmıdır güvenebilirmiyim vtx e yardımlarınızı bekliyorum
  • 6200 tc nin yanında çok çok iyi bi kart alıyorsun. ama wahdet kardeşimin dediği gibi rami mutlaka arttır....
  • 1GB 4670 alma 512MB al daha performanslıdır.
  • peki vtx i tercih edermisiniz sesiyle olsun perdormansıyla olsun soğutmasıyla olsun nasıl bir karttır?
  • aynı fiyata 4730 alınmalı daha mantıklı tabi iyi bir poweri olanlar için
  • vtx olması farketmez. soğutması-yani fanı gayet iyi görünüyor. 4730 daha iyi ama elindeki power yetmez. 9800gt den bile daha fazla watt çekiyor. bu da linki.
    http://www.hexus.net/content/item.php?item=19175&page=7
  • ewt 4730 tartışmazsız performans olarak daha iyidir ancak elektriğide çok pis çekiyor en az 400 watt gerçek psu ister oda bana olmaz vtx pek tanınmayak bi marka ama kullanan varsa yorumlarını bekliyorum
  • ben sistemi ocli olarak (2.0 @ 3.20) 300 watt dandik power ile 5 aydır felan kullanıorum hiç bi soun yaşamadım
    ki sendeki power 350 w ve asus sen bakma alcağın her karta yeter o psu ben alcağımda neler demişlerdi yok 450 w al yok 600 w al, sanki psuya yatırım yapcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Outrage

ben sistemi ocli olarak (2.0 @ 3.20) 300 watt dandik power ile 5 aydır felan kullanıorum hiç bi soun yaşamadım
    ki sendeki power 350 w ve asus sen bakma alcağın her karta yeter o psu ben alcağımda neler demişlerdi yok 450 w al yok 600 w al, sanki psuya yatırım yapcaz

zaten harici bağlantı olmayan bir kartı 250 wattlık psu ilede kullanırsın çünkü gücü standart pcı ex den alır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.