Şimdi Ara

His 3870 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yeni ekran kartı aldım his ati 3870 iyi performans veriyo fakat önceki ekran kartım asus ati 1900 xt ile 3dmark çalışıyordu 5200 puan alıyodu ve ati tray tools çalışıyodu 1900 çıkardım driverlerini sildim 3870 taktım driverini yükledim 1 hevesle 3 d mark 2006 yapayım dedim 3 d mark yazan ekranda doNdu yanıt vermedi ,tray to0ls u açtım mavi ekranda driver hatası verdi bende dün akşam belki öncekî kalan driver kalıntıları vardır belki ondandır die bastım low level formatı yine aynı bu sefer mavi ekran çıkacağına hata verince resetliyo bu sorunu nası çözücez... daha kartı alalı 3 gün oldu bimeksten bu sorunla karşılaşanınız oldumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet328 -- 14 Ocak 2008; 10:41:14 >

• 3DMark serileri için hotfix var. Resmi sitelerinden indirebilirsiniz. Tray tools programı hakkında öyle bir sorun görmedim. Fakat o programın son sürümünü de indirmenizde fayda var. Ayrıca Riva Tuner 2.06 ı kullanmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fallout

3DMark serileri için hotfix var. Resmi sitelerinden indirebilirsiniz. Tray tools programı hakkında öyle bir sorun görmedim. Fakat o programın son sürümünü de indirmenizde fayda var. Ayrıca Riva Tuner 2.06 ı kullanmanızı tavsiye ederim.

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.