Zamanın varsa tabi :D Kapının önüne güzel bir ayakkabı koy ve bekle.Hırsız'ı gördüğün an kapıyı aç ve üstüne atla.İşi bitir.
Afiyet olsun
googlede arattır thimhone h264 webcam adlı program var onu kullanabilirsin sesli ve hareket algıladığında kayıt yapmaya başlıyor bende işyerinde bu programı kullanıyorum sen de kullanabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: bakkal34
googlede arattır thimhone h264 webcam adlı program var onu kullanabilirsin sesli ve hareket algıladığında kayıt yapmaya başlıyor bende işyerinde bu programı kullanıyorum sen de kullanabilirsin
tesekkurler deneyelim bakalım...
quote:
Orijinalden alıntı: CoDeR17
Bence biraz aksiyon yap
Zamanın varsa tabi :D Kapının önüne güzel bir ayakkabı koy ve bekle.Hırsız'ı gördüğün an kapıyı aç ve üstüne atla.İşi bitir.
Afiyet olsun
işi gücü bırakıp onumu takip edeyim hocam..Valla teknoloji var kullanayım ben.Bir saniyelik yüzünü görebilsem kamerada yeter...Sonrası Allah kerim.1,5 TL lik sonuç....
quote:
Orijinalden alıntı: efraim1982
quote:
Orijinalden alıntı: CoDeR17
Bence biraz aksiyon yap
Afiyet olsun
işi gücü bırakıp onumu takip edeyim hocam..Valla teknoloji var kullanayım ben.Bir saniyelik yüzünü görebilsem kamerada yeter...Sonrası Allah kerim.1,5 TL lik sonuç....
işin şakasıydı hocam.O konular hakkında pek bir bilgim yok ama sen sadece kayıt yapan bir sistem kursan bile yeterli.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme