Şimdi Ara

Hırsızıma Karşı Acil Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Zamanın varsa tabi :D Kapının önüne güzel bir ayakkabı koy ve bekle.Hırsız'ı gördüğün an kapıyı aç ve üstüne atla.İşi bitir.

Afiyet olsun
  • googlede arattır thimhone h264 webcam adlı program var onu kullanabilirsin sesli ve hareket algıladığında kayıt yapmaya başlıyor bende işyerinde bu programı kullanıyorum sen de kullanabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakkal34

googlede arattır thimhone h264 webcam adlı program var onu kullanabilirsin sesli ve hareket algıladığında kayıt yapmaya başlıyor bende işyerinde bu programı kullanıyorum sen de kullanabilirsin

tesekkurler deneyelim bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoDeR17

Bence biraz aksiyon yap

Zamanın varsa tabi :D Kapının önüne güzel bir ayakkabı koy ve bekle.Hırsız'ı gördüğün an kapıyı aç ve üstüne atla.İşi bitir.

Afiyet olsun

işi gücü bırakıp onumu takip edeyim hocam..Valla teknoloji var kullanayım ben.Bir saniyelik yüzünü görebilsem kamerada yeter...Sonrası Allah kerim.1,5 TL lik sonuç....
  • quote:

Orijinalden alıntı: efraim1982

quote:

Orijinalden alıntı: CoDeR17

Bence biraz aksiyon yap

Afiyet olsun

işi gücü bırakıp onumu takip edeyim hocam..Valla teknoloji var kullanayım ben.Bir saniyelik yüzünü görebilsem kamerada yeter...Sonrası Allah kerim.1,5 TL lik sonuç....

işin şakasıydı hocam.O konular hakkında pek bir bilgim yok ama sen sadece kayıt yapan bir sistem kursan bile yeterli.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.