hiren boot cd olmadan direk ghost 8 ekranını açacak bi cd yapmamızın olanağı yokmudur
bilen arkadaşlarım bu programla dosya nasıl kurtarılır
Arkadaşlar,
Windows Vista yüklü Toshiba Satellite L300 Notebook üzerinde Hiren Boot CD içindeki Norton Ghost ile yedekleme yapmak istediğimde DVD-ROM sürücülerini yükleyemiyor.
Bu sorun düzeltilebilir mi?
programı nerede peki bari programıda paylaşsaydın be dostum işi yapan program bu programın türkçe versiyonu varmı.
Peki bu Norton Ghost programında, image almadan hard diskimi direkt başka bir boş hard diske aktarabiliyormuyum arkadaşlar? Yukarıdaki resimlerde "Partition to Image" şeklinde kullanılmış, "Partition to Partition" şeklinde seçsem istediğim olur heralde?
arkadaşlar bu sayfadaki tutorial çok faydalı bakmanızı tavsiye ederim ghost15 içinhttp://reboot.pro/12832/
konudan faydalandım yenı kurduğum windows un yedeğini alıyorum bu şekilde teşekkürler
not: hiren boot cd 15 versiyonunda norton ghost yok arkadaşlar bilginize.
quote:
Orijinalden alıntı: hakses
konudan faydalandım yenı kurduğum windows un yedeğini alıyorum bu şekilde teşekkürler
Bu kötü oldu işte. Norton Ghostun olduğu versionları nasıl indireceğiz kendi sitesinde varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: hakses
Kendi sitesinden baktığım kadarıyla var olsa gerek. Başka bir isimle veya başka bişey olmuş olabilir.
Backup Tools Programların Arasında Yer alıyor bu.
G4L Ghost 4 Linux 0.34a a hard disk and partition imaging and cloning tool similar to Norton Ghost.
Heralde Simile edilmiş versionu gibi bir şey olsa gerek daha bakmadım hiç bir şeye ama.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme