Şimdi Ara

Hiremco Macrobox Plus & Neta 6400 Hd ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süredir uygun fiyatlı bi hd uydu alıcısı arıyorum.Kart falan takılmayacak digiturk dsmart olayları da yok sadece turksattan daha çok sd kanallar izlenecek sd yayın kalitesi çok iyi olan bi uydu alıcısı arıyorum.

Hepsiburada.com bana özel hiremco macrobox fiyatını 114 tl etmiş ama Neta 6400 hd cihazının da sd yayın kalitesi çok iyi diyorlar hangisini alayım acaba ? Bu arada alışverişi hb den yapmak tercihimdir çünkü 44 tl değerinde hediye puanım mevcut

Mümkümse cihaz kullanımı ve menüsü sade ve kullanışlı olsun daha çok annem babam kullanacak kumandası da işlevsel olsun ki sıkıntı yaşamasınlar.Ne tavsiye edersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 5 Haziran 2013; 16:16:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Skyfall.

Neta 6400, Sti işlemcisi yeter.

Multimedia özelliklerini pek beğenmemişler yorumlara baktım da, mkv oynatırken sorun yaşatıyormuş galiba bi de kumandası çok dandikmiş o yüzden çekimser kaldım NETA konusunda.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

quote:

Multimedia özelliklerini pek beğenmemişler yorumlara baktım da, mkv oynatırken sorun yaşatıyormuş galiba bi de kumandası çok dandikmiş o yüzden çekimser kaldım NETA konusunda.

Görüntü kalitesi arıyorsanız Neta'nın TKSG'sız modelini öneririm. Keşke Jameson'u alsaydınız tam aradığınız cihaz aslında o.

hocam forumdan bi arkadasla gold master 1040 cihazi icin anlastik 15 gundur hep sikinti cikiyor kargolayamadi hala onla sozlestigimiz icin sendekini almak istemedim ama onda yine puruz cikarsa diye piyasa arastirmasi yapiyorum ben de pisman oldum jamesonu almadigima

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

neta 6400 mkv lisansı yazılıma adapte etmemısler göstermez

neta 6400 kumandası 10 metreden ve her açıdan çeker

macrobox sorunlu cıhaz sattıgımın yarısı gerı dondu !
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

quote:

quote:

neta 6400 mkv lisansı yazılıma adapte etmemısler göstermez

neta 6400 kumandası 10 metreden ve her açıdan çeker

macrobox sorunlu cıhaz sattıgımın yarısı gerı dondu !

gold master hd-1040 cihazi hakkindaki dusuncelerin ne hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Goldmaster Ranger HD Plus
    11 yıl önce açıldı
    Dreambox DM 8000 HD PVR
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.