Şimdi Ara

Hipstamatic Oggl ve Oggl PRO, Windows Phone 8 Lumia'lar için yayınlandı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Hipstamatic Oggl ve Oggl PRO, Windows Phone 8 Lumia'lar için yayınlandı!

Daha önce Lumia 925 tanıtımında geleceği duyurulan kamera uygulaması Hipstamatic Oggl Windows Phone 8 için markette yerini aldı. Şuan için sadece Lumia'lara özel olan uygulama, Hipstamatic ağında paylaşımın yanı sıra Instagram'a da yükleme yapabiliyor. Böylece bir bakıma Instagram'a resmi yollardan yükleme seçeneği kazanmış bulunuyoruz. Normal Oggl ve Oggl PRO olarak 2'ye ayrılan uygulamanın Pro versiyonu, şuan için sadece 1020'lere yüklenebiliyor ve Nokia SDK'sı kullandığı için kameranın manuel ayarlarını tam performanslı kullanabiliyor.

Uygulamanın ücretsiz olduğunu ve 1 gb ram gerektirdiğini de belirtelim.(rebanuba'ya teşekkürler.)

Hipstamatic Oggl ve Oggl PRO, Windows Phone 8 Lumia'lar için yayınlandı!

Tanıtım videosu:

Uygulama linkleri:

Oggl:

http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/hipstamatic-oggl/7e4e9622-6f64-4594-a921-72ff0930e572

Oggl PRO:

http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/hipstamatic-oggl-pro/c6e61a9d-34d8-4e9c-b14a-c6e7abec02c4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulasates -- 26 Temmuz 2013; 19:14:39 >

• 1 Gb ram istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebanuba

1 Gb ram istiyor.

Teşekkürler, ana mesaja ekliyorum
  • oggl ı denedim çok bug var çok sorun var olmamış 2 resim çektim program dondu bi daha açamadım sonra res attım açıldı fln hoşuma gitmedi güncellemeleri bekliyorum
  • Uygulama güncellendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu uygulama da 512 mb ramli cihazlara gelecektir, 625 e fragmanda gösterilmiş sonuçta bunun gibi uygulamalar.
    .
    güncelleme ile buglar düzelmiş mi yoksa donmalar devam ediyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: aenescan1994

Bu uygulama da 512 mb ramli cihazlara gelecektir, 625 e fragmanda gösterilmiş sonuçta bunun gibi uygulamalar.
    .
    güncelleme ile buglar düzelmiş mi yoksa donmalar devam ediyor mu

Ilk yukledigimde de herhangi bir sikinti, donma vs. yasamamistim 920'de

Ancak duzeltmeler yapilmis, stabillesmis

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.