Şimdi Ara

Hint filmi dublaj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • örneğin 3 idiots adli filmin niye dublaji yok ? boyle kalite bir filmin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok müzikal sahne olduğu için
  • quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

çok müzikal sahne olduğu için
    Bollywood filmlerinde türkçe dublaj olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Russell Crowe

Neden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

quote:

Neden ?

Öncelikle soruyu yanlış anlamışım özür dilerim.Sorunuza gelirsek ise fazla bir bilgim yok ama filmlerin uzun olmasından kaynaklı olabilir.
  • quote:

quote:

quote:

Neden ?

Öncelikle soruyu yanlış anlamışım özür dilerim.Sorunuza gelirsek ise fazla bir bilgim yok ama filmlerin uzun olmasından kaynaklı olabilir.

özellikle hint filmlerınde olduguna göre kültürel-dini bir şey midir acaba

edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afordisman -- 3 Ağustos 2014; 1:51:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: afordisman

quote:

quote:

quote:

Neden ?

özellikle hint filmlerınde olduguna göre kültürel-dini bir şey midir acaba

edit imla

Alıntıları Göster
    müzikal sahnelerin çokluğundan olmalı bencede ama bazı filmler dublajlı mesela slumdog millionaire , my name is khan sanırım 3 idiotsta dublajlıydı ama tabi ki her zaman altyazı en iyisidir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siyahi Komedi Filmleri
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: D_Güiza

müzikal sahnelerin çokluğundan olmalı bencede ama bazı filmler dublajlı mesela slumdog millionaire , my name is khan sanırım 3 idiotsta dublajlıydı ama tabi ki her zaman altyazı en iyisidir

Alıntıları Göster
    Konuya bekleniyorsun

• 1.si dilleriyle alakalı.Dublajlaması kolay değil bikere tek dil konusuyolarmı sanıyosun araya hintçe dışında tamilce teluguca giriyo filmin ortasında ve tabi ingilizice e sen tamilceyi çeviricek bide üzerine dublaja para vericek bi türk bul tabiki dublaj yaparlar.İlgi meselesi Aamir Khan dışında ben çok iligiliyim aamir khan ve hepsine ama ülke geneli aamir khan dışında ilgisi çokta yok.Talep meselesi azeriler shahrukh khanın tüm filmlerine azeri türkçesiyle dublaj yaptılar.Talep çok çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: filmseverkız

1.si dilleriyle alakalı.Dublajlaması kolay değil bikere tek dil konusuyolarmı sanıyosun araya hintçe dışında tamilce teluguca giriyo filmin ortasında ve tabi ingilizice e sen tamilceyi çeviricek bide üzerine dublaja para vericek bi türk bul tabiki dublaj yaparlar.İlgi meselesi Aamir Khan dışında ben çok iligiliyim aamir khan ve hepsine ama ülke geneli aamir khan dışında ilgisi çokta yok.Talep meselesi azeriler shahrukh khanın tüm filmlerine azeri türkçesiyle dublaj yaptılar.Talep çok çünkü.
    Dublajı boşver alt yazılı daha iyi.
  • 3 idiots ta dublaj yok ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: D Scoopas

3 idiots ta dublaj yok ki

bir yerde gördüm diye hatırlıyodum ama araştırınca bulamadım şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: D_Güiza

quote:

3 idiots ta dublaj yok ki

bir yerde gördüm diye hatırlıyodum ama araştırınca bulamadım şimdi

Alıntıları Göster
    ben ilk altyazılı izlediğimde vay anasını dedım gerçekten bir baş yapıt bana göre, sonra dublajı aramaya çalıstım bulamadım. Yenı fılmlerden de Baskın 2 iyi sadece bana göre

• quote:

ben ilk altyazılı izlediğimde vay anasını dedım gerçekten bir baş yapıt bana göre, sonra dublajı aramaya çalıstım bulamadım. Yenı fılmlerden de Baskın 2 iyi sadece bana göre

hocam altyazılı filmler izlemeye çalışın bir süre sonra aradaki farkı anlıyacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhanush

quote:

hocam altyazılı filmler izlemeye çalışın bir süre sonra aradaki farkı anlıyacaksınız

Orjinal ses gibisi yok aslında orası da doğru nıtekım , fakat iyi bir çeviri yapan site bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: afordisman

quote:

Orijinalden alıntı: dhanush

quote:

Orjinal ses gibisi yok aslında orası da doğru nıtekım , fakat iyi bir çeviri yapan site bilmiyorum

Alıntıları Göster
    bence de müzikal sahneler olduğu için ve de talep olmadığından dublaj yok zaten altyazılı izlemek her zaman daha iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: asosyal adam

bence de müzikal sahneler olduğu için ve de talep olmadığından dublaj yok zaten altyazılı izlemek her zaman daha iyidir

Alıntıları Göster
    bildiğim kadarıyla sadece türkçe değil hiçbir dilde dublajı çıkmıyor belki bollywood dan bir yasaklama gelmiş olabilir
  • 3 idiotsu örnek verdım çünkü kötü filmlere bile dublaj yapılıyor buna hali bir yapılmalıydı , bence resmı bır sey var
  • khanfilmleri.com da 3 idiots dublajı var. Onunda eksik yerleri var gerçi
    Genel olarak Hint Filmlerinin ülkemizde bir değeri yok, ama bu gidiş son bulacak. Son dönemde yükselişe geçti. Önümüzdeki zamanlarda daha çok dublajlı film göreceğiz inşallah
  • Hintçe,Urdu,Panjabi,Telagu,Tamilce,Arapça,Malayalam ve ingilizce hadi çevir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bozyayla2015 -- 4 Ocak 2017; 4:2:8 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.