< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hindistana Giden Varmı ? (2. sayfa)
-
-
Asya kıtası(Güney Kore Japonya hariç) Afrika kıtası ve güney amerika Arjantin uruguay şili hariç Orta amerika da Küba hariç komple oyk olsa. Dünyanın kazançlı çıkacağı bir şey olur
-
oranın gerçek ismi öğrenmek istiyorsan pm atın söylicem
-
Ben gittim ve hemen bir arka sokağı şöyle olan bir otelde kaldım
Bu ruh hastası da geçerken poz vermişti
Hayatımın en kötü dört günüydü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 17 Şubat 2021; 19:30:21 >
-
Valla her giden büyülendim diyor , bende gitmeyi düşünüyorum birkaç yıla.
-
Sizde galiba benim gibi merak ediyorsunuz ? Bende gitmek istiyorum aslında. 😀
Not: Linçlemeyin lütfen 🤣😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnekleri anladımda domuz ne ? Sokakta domuz var.
Hangi şehire gittiniz ? Biraz detaylı anlatın merak ettim şimdi. 😀
Siz yoksa Kanal 7' yi izliyormusunuz ? 🤣😂
Beyaz olanlar var genellikle siyahlar ama.
Ama yakışıklılar 😎
domuzun en sevebileceği ülke bence hindistan olmalı.. her hindistanlı için bunu söyleyemem genelleme yapmayı sevmem ama çoğu pistir.
quote:
Orijinalden alıntı: thermodynamics23
Hintli kızlar güzel oluyorlar ama Türk kızı gibi egolu ve trip atıyorlar tabiiki Amerikada yaşayan Hintli kızlardan bahsediyorum ama Amerika da Türk kız Türk e 2 harflisini vermez ama Hintli kız Hintliye verir. O da ayrı konuAynen benimde dikkatimi çekti Hintli kızlarda da ben prensesim havası var Türk kızlarındaki gibi. Güneydeki tamiller ve diğer koyu tenli olanları biraz kendilerini hakir görüyorlar ve mülayimler. Kuzeydekiler aman aman uzak olsunlar. Amerikadakileri bilemicem ordaki kadınların hiçbiri katlanılmaz düzeydedir zaten.
Bu arada hindistan dev bir ülke ben eğer gidicek olsaydım sadece kuzey doğusundaki megahalaya, nagaland, sikkim civarlarına giderdim doğası mükemmel havası mükemmel geleneksel budist tapınaklarının dağ başında olduğu bir yer yaşayan insanlarda zaten hintlilerle alakası yok çekik gözlü çinli gibi hepsi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John WICK -- 17 Şubat 2021; 20:41:17 >
-
Google' a ''Mumbai'' yazın ve görsellere tıklayın ordan bi foto atın buraya 😉
-
quote:
Orijinalden alıntı: ProGamer 7Google' a ''Mumbai'' yazın ve görsellere tıklayın ordan bi foto atın buraya 😉
-
😂
Ben atayım en iyisi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProGamer 7 -- 17 Şubat 2021; 20:57:53 >
Alsana Hindistan 😉
😎
quote:
Orijinalden alıntı: ProGamer 7İnekleri anladımda domuz ne ? Sokakta domuz var.
Hangi şehire gittiniz ? Biraz detaylı anlatın merak ettim şimdi. 😀
Yeni Delhi. Her tür hayvan var sokaklarda, maymun, inek, domuz, köpek, sincap vs. Hinduizm'e göre hepsi kutsal, reenkarnasyon inancı da olduğu için dokunmuyorlar pek yaşıyorlar öyle bir arada
quote:
Orijinalden alıntı: Einar Solberg
Uçak biletleri bu kadar pahalı olmasa çoktan gidip gezmiştim. Tehlikeli, pis bir yer falan ama ilginç kısımları da yok değil. -
Meraktan dolayı evet.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X