< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intergalactic_1907 -- 22 Kasım 2025; 15:30:57 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Başka satıcıya bakıyorsun herhalde hocam, express games’de hepsi kendi fiyatına. şu anda sadece 4.000 var, ara ara girin giriyor stoka, tükeniyor sonra bir süre yine olmuyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
japon psn tavsiye etmem hocam kütüphanesi farklı bizimkiyle fazlaca anime tarzı oyun var ayrıca ban riskide var geçen ay platin için oyun almıştım banlandı hesap nedensiz. Birde niye 10 yıllık almak gibi bir düşünceniz var 1 yıllık alın deneyin seneye tekrar alırsınız. Portal sadece premium olan hesaba bağlanır kendi ana hesabınızdaki oyunları pri yapıp oynarsın ama save dosyaları japon hesapta kalır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
ben yeni hesap açsam hindistan psn de oyunu alsam sonra ps’ye ikinci hesap olarak girsem diğer TR hesabımdan da oynayabilir miyim ? Ps5 pro ya girilen hesaplardaki oyunlar diğer hesaplar tarafından görülüyor mu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redshift -- 23 Kasım 2025; 9:53:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
MSI G274QPF-QD-MSI MPG 110R-Corsair TX850M 850W 80+ GOLD-AMD Ryzen 7 5700X3D-Thermaltake TH240 - Corsair Vengeance PRO SL RGB 32GB (2x16) 3600Mhz Cl18-MSI MAG B550 TOMAHAWK - MSI RX 6900XT GAMING Z - Steelseries Arctis 7 Plus Wireless- Steelseries Apex 7 TKL-Steelseries Sensei TEN Ambidextrous - Steelseries QCK XL
|
|
evet hocam hepimiz bu şekilde oynuyoruz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
MSI G274QPF-QD-MSI MPG 110R-Corsair TX850M 850W 80+ GOLD-AMD Ryzen 7 5700X3D-Thermaltake TH240 - Corsair Vengeance PRO SL RGB 32GB (2x16) 3600Mhz Cl18-MSI MAG B550 TOMAHAWK - MSI RX 6900XT GAMING Z - Steelseries Arctis 7 Plus Wireless- Steelseries Apex 7 TKL-Steelseries Sensei TEN Ambidextrous - Steelseries QCK XL
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Pazar günü çalışmıyor olabilirler hocam, ben pazar günü hiç denk gelmedim koda, belki bana da öyle denk gelmiştir ama siz arada aklınıza geldikçe kontrol edin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
arkadaşlar selamlar. bu konudaki cahilliğim için kusura bakmayın. oğlum için delux hesabı almak istiyorum. konudan konuya atlarken kendimi burada buldum:) black friday muhabbeti ile 2800 tl civarına alınabiliyormuş. bu konudaki yöntem ile bu üyelik dah uyguna alınabilir mi? şimdiden teşekkür ederim. |
|
|