Şimdi Ara

Hindistan kalkti ama MEKSIKA ucuz !!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
7.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Silent6

Arkadaşlar, ben premium u meksika fiyatından alacağım da, bu meksika proxy sini internet explorer de seçeneklere yazıyorum, site meksikadan giriyor ama çok yavaş. Onu geçtim, login yerinde doğru şifre ve e-mail i girmeme rağmen hata veriyor... (aynısını ingilizcede girince hata vermeden giriyor) Bunu internet tarayıcısı üzerinden yapmak şart mı? Originden satın almak için ne yapmam gerekiyor? (vpn yada dns gibi ayarlarla originden meksika fiyatıyla satın alamaz mıyım? Alabiliyorsam, bildiğiniz vpn yada dns ler varsa söyleyebilir misiniz?) Lütfen, yardımlarınızı bekliyorum...

ea hesabında ülke seçiliyse ondan girmiyor olabilir.
  • quote:

Arkadaşlar, ben premium u meksika fiyatından alacağım da, bu meksika proxy sini internet explorer de seçeneklere yazıyorum, site meksikadan giriyor ama çok yavaş. Onu geçtim, login yerinde doğru şifre ve e-mail i girmeme rağmen hata veriyor... (aynısını ingilizcede girince hata vermeden giriyor) Bunu internet tarayıcısı üzerinden yapmak şart mı? Originden satın almak için ne yapmam gerekiyor? (vpn yada dns gibi ayarlarla originden meksika fiyatıyla satın alamaz mıyım? Alabiliyorsam, bildiğiniz vpn yada dns ler varsa söyleyebilir misiniz?) Lütfen, yardımlarınızı bekliyorum...

Proxy girmeden önce normal direk origine giriş yaptım ardından proxyi yaptıktan sora sayfayı yeniledim hata filan vermedi direk üyeliğimi gördü siparişi verdim ve codu göndermelerini bekliyorum şuan. Proxy olarak da bunu kullandım baya hızlı geçiş yapıyo sayfalar sıkıntı yok 200.53.119.154 8080

• Arkadaşlar, yardımlarınız için sağolun. Zar zor meksika proxy ile siteye login oldum. BF3 premium u sepete ekledim, 499$ (yaklaşık 65 TL) tuttu. Bilgi yerine gerekli bilgileri yazıyorum: isim, soyisim, meksikadan doğru bir adres, adresin bulunduğu şehir, ülkeyi meksika olarak seçiyorum, telefona da birşey yazıyorum, yukarıdaki -işaretlenmemesi gerektiğini okuduğum- kutuyu işaretlemiyorum. Kredi kartı bilgilerini doldurduktan sonra ileri diyorum. Sözleşmeyi kabul etmemi istiyor. Kabul edip ileriye basıyorum. Sonra bu hatayı alıyorum: La autorización del pago falló (Payment authorization failed)
    Kredi kartında bir sorun yok, yeterli bakiye var ve internet bankacılığına da açık. Bu hatayı neden alıyorum ve nasıl giderebilirim? Yardım edersiniz çok sevinirim...
  • quote:

Arkadaşlar, yardımlarınız için sağolun. Zar zor meksika proxy ile siteye login oldum. BF3 premium u sepete ekledim, 499$ (yaklaşık 65 TL) tuttu. Bilgi yerine gerekli bilgileri yazıyorum: isim, soyisim, meksikadan doğru bir adres, adresin bulunduğu şehir, ülkeyi meksika olarak seçiyorum, telefona da birşey yazıyorum, yukarıdaki -işaretlenmemesi gerektiğini okuduğum- kutuyu işaretlemiyorum. Kredi kartı bilgilerini doldurduktan sonra ileri diyorum. Sözleşmeyi kabul etmemi istiyor. Kabul edip ileriye basıyorum. Sonra bu hatayı alıyorum: La autorización del pago falló (Payment authorization failed)
    Kredi kartında bir sorun yok, yeterli bakiye var ve internet bankacılığına da açık. Bu hatayı neden alıyorum ve nasıl giderebilirim? Yardım edersiniz çok sevinirim...

Aynı sorunu hindistan proxy'sinde yaşayan bir arkadaşımız başka bir proxy bularak sorunu çözmüştü. Siz de başka bir meksika proxy'si bulup deneyebilirsiniz.
    Adres bilgilerine de kısa birşey yazıp geçmeyin kelimeler ve numaralar içersin(sallamasyon olabilir), postlanan verilere regexp check yapıyordur muhtemelen site.

• quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

quote:

Arkadaşlar, yardımlarınız için sağolun. Zar zor meksika proxy ile siteye login oldum. BF3 premium u sepete ekledim, 499$ (yaklaşık 65 TL) tuttu. Bilgi yerine gerekli bilgileri yazıyorum: isim, soyisim, meksikadan doğru bir adres, adresin bulunduğu şehir, ülkeyi meksika olarak seçiyorum, telefona da birşey yazıyorum, yukarıdaki -işaretlenmemesi gerektiğini okuduğum- kutuyu işaretlemiyorum. Kredi kartı bilgilerini doldurduktan sonra ileri diyorum. Sözleşmeyi kabul etmemi istiyor. Kabul edip ileriye basıyorum. Sonra bu hatayı alıyorum: La autorización del pago falló (Payment authorization failed)

Aynı sorunu hindistan proxy'sinde yaşayan bir arkadaşımız başka bir proxy bularak sorunu çözmüştü. Siz de başka bir meksika proxy'si bulup deneyebilirsiniz.
    Adres bilgilerine de kısa birşey yazıp geçmeyin kelimeler ve numaralar içersin(sallamasyon olabilir), postlanan verilere regexp check yapıyordur muhtemelen site.

Hocam başka proxy ile denedim olmadı. Adres bilgileri de dediğiniz gibi ama sonuç aynı. Aynı hatayı yine veriyor: La autorización del pago falló (Payment authorization failed)

Hindistandan satın almada sanırım bazı arkadaşlar browerdan alamamıştı ve bir şekilde origin programından almıştı diye hatırlıyorum. Bir de onu denemek istiyorum ama bunun için sanırım meksika ip si ile origin e girmeliyim, doğru mu? Eğer öyleyse bunu nasıl yapabilirim?

• Internet cok yavassa anla ki proxy kötü.Baska bir proxy bul ve onunla bi gir origine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hocam başka proxy ile denedim olmadı. Adres bilgileri de dediğiniz gibi ama sonuç aynı. Aynı hatayı yine veriyor: La autorización del pago falló (Payment authorization failed)

Hindistandan satın almada sanırım bazı arkadaşlar browerdan alamamıştı ve bir şekilde origin programından almıştı diye hatırlıyorum. Bir de onu denemek istiyorum ama bunun için sanırım meksika ip si ile origin e girmeliyim, doğru mu? Eğer öyleyse bunu nasıl yapabilirim?

Hocam kullandığınız kredi kartının internetten harcamaya ve en önemlisi yurtdışı sanal poslara açık olduğuna emin olun son olarak. Aklıma başka birşey gelmiyor malesef.

• quote:

quote:

quote:

Hacı olmuyosa zorlama ben 3 gün ugrastım hindistan olayında bende aynı hatayı alıyodum sürekli denediğim yol kalmadı

• bugun sabaha doğru gece 3 gibi verdim siparişi halen beklemedeyim kredi kartından da çekmişler parayı kısa zamanda gelir inş..
  • peki meksika'dan alınca dili ispanyolca olmuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Girrffe

peki meksika'dan alınca dili ispanyolca olmuyor mu?

Orada seçenek var hangi dili istediğiniz soruyo ingilizceyi işaretlersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis

Ben oyuna 40 lira vermiştim (Key). Normalde premium dediğin oyun fiyatından ucuz olmalı ama bunlarda ki nasıl açgözlülükse oyunun üzerinde fiyata veriyorlar. Neyse 50 lirayken almayı düşündüm de 65 lira vermem açıkçası. 50 liraya tekrar bulursam alırım.

Oyun fiyatından pahalı olmasının sebebi, premium hesaba yükseltmek değil ki. Premiumun yanında Back to karkand + Close Quarters + Armored Kill genişleme paketlerini de satın almış oluyorsun.
  • ya arkadaşlar benim bir sorum olacak. ben rus keyi almıştım. şimdide premium almak istiyorum. ancak rus keyi alınca oyun rusça olduğu için ingilizceye çevirdim. acaba premium aldığımda böyle bir sorun olur mu ? yani tekrar dil ayarı yapmak gerekir mi ?
  • Arkadaşlar, forumdan satış yapan arkadaşlardan rus keyi almıştım 35 TL'ye. İşlemcim çift çekirdek olduğu için adam gibi oynayamıyorum oyunu ve keyimi satmak istiyorum. Eğer almak isteyen arkadaş olursa aktive edilmiş origin hesabımı direk verebilirim. İstediğim fiyat 25 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trojannn

ya arkadaşlar benim bir sorum olacak. ben rus keyi almıştım. şimdide premium almak istiyorum. ancak rus keyi alınca oyun rusça olduğu için ingilizceye çevirdim. acaba premium aldığımda böyle bir sorun olur mu ? yani tekrar dil ayarı yapmak gerekir mi ?

Birşey olmaz . Zaten premium almasan bile dlc dosyalarını herkes önce pcsine update ile yüklüyor. Premiumdaki keyde bu indirilen dosyaları aktive etmeye yarıyor. Yani sen dlc yi veya premiumu almasanda dosyalar pcne yüklü oluyor sana sadece şifreyi girip aktif etmek kalıyor
  • Siparişi verdim 1.5 gün geçti halen mail filan gelmedi nasıl iş anlamadım parayıda çektirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eorl

quote:

Orijinalden alıntı: trojannn

ya arkadaşlar benim bir sorum olacak. ben rus keyi almıştım. şimdide premium almak istiyorum. ancak rus keyi alınca oyun rusça olduğu için ingilizceye çevirdim. acaba premium aldığımda böyle bir sorun olur mu ? yani tekrar dil ayarı yapmak gerekir mi ?

Birşey olmaz . Zaten premium almasan bile dlc dosyalarını herkes önce pcsine update ile yüklüyor. Premiumdaki keyde bu indirilen dosyaları aktive etmeye yarıyor. Yani sen dlc yi veya premiumu almasanda dosyalar pcne yüklü oluyor sana sadece şifreyi girip aktif etmek kalıyor

çok teşekkür ederim premium aldım bende bu bilgilerden sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: NoSky

quote:

Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis

Ben oyuna 40 lira vermiştim (Key). Normalde premium dediğin oyun fiyatından ucuz olmalı ama bunlarda ki nasıl açgözlülükse oyunun üzerinde fiyata veriyorlar. Neyse 50 lirayken almayı düşündüm de 65 lira vermem açıkçası. 50 liraya tekrar bulursam alırım.

Oyun fiyatından pahalı olmasının sebebi, premium hesaba yükseltmek değil ki. Premiumun yanında Back to karkand + Close Quarters + Armored Kill genişleme paketlerini de satın almış oluyorsun.

ne verirse versin hiç bir zaman dlclerin, ek paketlerin toplam fiyatı oyunun fiyatını geçmemeli bence. zaten bölgesel olarak bir hindistanda geçiyor galiba satın alınıyor diye zam yaptılar hindistanlı oyuncular köpürmüştür ki ben bile kızdım çok satıyor diye fiyatartırmak neir yani? diğer ürünlerde indirim vardı eski fiyatlarına döndü ama premiuma özel bir zam koydular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 20 Haziran 2012; 18:12:03 >

• quote:

Çözüm için bir fikri olan yok mu?

• 2 gün önce meksika proxysi ile sipariş verdim ama hiçbişey gelmedi iletişime geçtim ea ile verdiğim siparişin iptal oluduğu paranında 5-6 iş günü içersinde tekrar karta gönderilceğini söylediler bilginize..

Yani kısaca bu şekill de alışveriş yapmak kesinlikle şans işi.. bazı arkadaşlar aldı, bazıları giriş yapamadı. benimkide iptal oldu..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.