Şimdi Ara

Hindistan Aya İniyor - Canlı Yayın [İnemedi] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
7.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaSSive

    İyi ki hatırlattın.Bir müddet ingiliz sömürgesinde olduklarını bilmiyordum. Ha tabi canım, adamların ingiliz sömürgesin de yaşamış kuşağı ya bunlar.
    İngilizi başından attıktan sonra senin gibi yan gelip yatmamış. İneğe tapsa da, eğitime , evrensel dili yeni kuşaklarına, temel eğitim olarak öğretmeye devam etmiş.Sen ne yapmışsın. Osmanlı ya matbaa bile bulunuşundan bilmem kaç yüz sene sonra gelmiş.Sırf kadı ların, hocaların ağzına baksın, halk okumasın yazmasın, cahil kalsın diye, sorgulamasın diye. Tıpkı 3 maymunu oynattığınız , medyanız gibi. Aklınca Atatürk ile laf sokmuşsun , gönderme yapmışsın ama, yediğiniz goller den dolayı çok geridesiniz. Atatürk olmasaydı, 20. Yüzyılda Türkçe bile konuşamazdın.Sahi bir ara Osmanlıca dil eğitimi olsun diyen bir adama tapıyor sen ve senin kesim.Adamlar İneğe tapıyor en azından. Elma ile armutları hep karıştırıyorsunuz.

    Alıntıları Göster
    Tamam sana soruyorum sömürge olmayan devletleride bilirsin kaç tanesinin devlet başkanları biryerde konuşma yaparken ingilizce konuşuyor?

    Osmanlının lale devrinden sonrasında geriye gittiğini herkes biliyor adam gibi yönetim olmadı devlette. Son döneminde bir çaba oldu ama devlet yıkıldı gitti oda işe yaramadı.

    Medya filan yazmışsın ama medyayla işim olmaz tv seyreden biri değilim. Osmanlıca dil eğitimi olsun diyen kimmiş ki ben ona tapıyormuşum? Benim bundan niye haberim yok .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 7 Eylül 2019; 11:32:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Normaldir hocam pakistanlı olanlar müslüman hintliler. İneğe tapanlar Allah’a inanları sevmez. Allah’ı sevenlerde ineğe tapanı sevmez. Birbirlerini sevmeyebilirler ama birbirlerine saygılı olmalılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yollara s*çan Hindistan Ay'a inmeyi deniyor vay arkadaş. Arabistan da dener yakında.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.