Şimdi Ara

Hıncal Sapıttı: 'Ginobili'nin Kontratı 150 Milyon $'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu hıncal uluç iyice bunadı.. adam heryere burnunu sokacak illa..
    demin 90 dakika'da dünya basketbol şampiyonasından
    konuşuyordu.. laf bizim nba'cilerin takımda problem yaratmasına
    geldi.. hıncal şu gafta bulundu:"(memo'yu kastederek) 50 milyon
    dolar kontrat imzaladı diye burnu mu büyüdü.. ginobili'nin kontratı
    150 milyon dolar(yapma hıncal din kardeşiyiz).. ama ginobili arjantin
    için it gibi mücadele ediyor"

yaw bu adama gıcık oluyorum.. illa muhalefet olacak.. şampiyona
    çok kalitesiz geçmişte, biz belki de şampiyonluğu kaçırmışız da 6.
    geldik diye kına yakıyomuşuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drexler22 -- 7 Eylül 2006; 22:40:52 >

• hep demişimdir..herkes anldıgı b*qtan konuşsun..yoksa böyle komik duruma düşersiniz
  • off of, bir zamanlar bu adamı sevdigime inanamıyorum

kenan onuk'un ardından programın hiç tadı-tuzu kalmadı zaten, hıncal'ın memnun oldugunu bugüne kadar hiç görmedim, sürekli başarıların hakkını vermiyor ve gölge düşürmeye çalışıyor; yok efendim neymiş kore'deki dünya kupası'nda 3.cülük yetersizmiş, litvanya ve brezilya ikinci takımıyla gelmiş, peeh

yanında iki tane sallabaşla program yaparsa olacagı budur, fuat'ın zaten kendine ait hiçbir fikri yok bir de spor müdürü olacak; bu oynamazsa ne olur hıncal abi? zor bir maç hıncal abi? bıdı bıdı hıncal abi? hay senin hıncal abi'ni

• Hıncalda iyice sapıtmaya başladı artık. Zaten benim için 3 otobüs Göztepe taraftarı var dediği an bitmişti kendisine mail attım cevap yok

Entelim diye her konuda yorum yapıp böyle rezil olur işte. Ahmet çakar da shaq hakkında saçma sapan konuşup beni güldürmüştü.

Şampiyona çok güzel geçti. bizim takımımız üstün emek sareftmiş oyun kurucu ve sağlam bir 5 numaramız olmamasına rağmen başarılı olmuştur. Gurur duyacağına hala çamur atıyor

90 dakika programı Kenan abi öldükten sonra oldukça değişti. Artık futbol konuşulmuyor.Haşmet Babaoğluda Hıncala uymaya başladı. Demekki 90 dakikanın en özel ismi Kenan abiymiş.Kenan abi zamanında daha çok futbol konuşuluyordu şimdi kenan abi yok program berbat.

• bu adamı hiçbir zaman sevmedim aynı atasözüne bişey daha ekliyorum bilmediğin b.q u git mektebinde oku
  • ben programı izledim hıncal uluç'un tespitlerinin ve yorumlarının yüzde 90'ına katılıyorum.
  • arkadaşlar adam başarının abartıldığını ve gelmeyen oyuncularımızın hatalarını söylüyor.bence haklı çünkü artık türkiye 6. oldu diye bu kadar sevinmemeli bırakalım bu komplekslerimizi kendimizi herzaman en önde görmeye çalışmalıyız 6.lıkla yetinirsek hiçbir zaman şampiyon olamayız.kötü fransa bile bizim önümüzde 5. oldu.ilk dördün bizden güçlü olduğunu kabul ediyorum ama eğer akıllı hücum atakları yapabilsek kerem gibi bir oyun kurucumuz olsa sakatlıklar olmasa ve o iki beyefebendi gelse idi belki biz şampiyon olacaktık.sorarım bu iki arkadaş nowitzki den dahamı fazla maç yaptı.adam finali oyadı geldi.sakatız diyorlar sakat iseler arkadaşlarına destek olmak için yanlarınada gelemezlermiydi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu arada merak ettim. manu nun gerçek konratı kaç yıllık ve kaç milyon?
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

bu arada merak ettim. manu nun gerçek konratı kaç yıllık ve kaç milyon?

benim bildiğim 6 yıllık 52 milyon dolar.
  • evet 6 yıl 52$
    ama bu adam iki sene öncesine kadar yıllık 1.5$ a oynuyordu
    ah hıncal ah
  • ama adamın espitlerinin bazıları doğru bence özelliklede doğan hakyemez konusunda
  • vay be bizim memo, manu'dan fazla alıyor öyleyse. haksızmıyım? memo 5 yıllığına 50 mily $ alıyor diye biliyorum.
  • heee benim babam da zaten 3 mil dolar harçlık veriyo bana..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SezaiAgbi

heee benim babam da zaten 3 mil dolar harçlık veriyo bana..

wayyy sezaiagbi ısmarlarsın artık bişyler mesela bütün forumdakileri nba maçına götürürsün
  • bana dell XPS M VEYA MONSTER in core duo sunu cor exterme takılmışını isterim
  • ne dion soul reaver babam sen
    o diil hıncalın orda enflasyon biraz yüsek herhalde
  • ax ve pires arkadaşa katılıyorum ama axin bazı noktaları aşırıya kaçılmış

hıncal bey bizden HINÇ AL almaya mı çalışıo anlamıom hakketen o programı rahmetli kenan onuk götürüodu fuatında kendine yetmer bilgisi bile yok yaw bu devirde en iyisi spor müdürü olmak valla olsak mı toplucanak

ginobili 150 milyon $ mi alıo yuh be shaq bile daha az alıo yaw küçük at da civcivler yesin
    edit:unuttum bişeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***T-MAC*** -- 5 Eylül 2006; 16:39:35 >
  • Bende tespitlerine katılıyorum Hıncalın orada Nüans olarak Ginobili 150 euro alıyor demesini bazıları yanlış anlamışş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *MelaNKoliK* -- 5 Eylül 2006; 17:08:05 >
  • bende bir çok konuda hıncal a katılmıyor ve tabiri caizse "gıcık" oluyorum. yanlız o yorumunu tv den izledim bence haklı 150 milyon u farz-ı misal olarak kullanmıştır ama memo ve hido konularında yani bu adamlardan neden faydalanamadığımız konusunda dedikleri doğru, ortada bir problem varsa çözmek lazım yarın şimdiki gençlerde büyüyecek aynı problemlerle karşılaşmamak lazım...
  • hido memoyu isteyen kim..gelmeyen gelmesin..böyle de başarılıyız biz..nba deki gibi oynamaycaklarsa (ki oynasalar ne olur nba ila fiba basketbolu o kadar birbirine uzak değil artık) gelmesinler..yani hido köpek gibi savaşıp reb. kapmayacaksa memo 30hucum top degmese bile küsüp oynayacaksa gelmesinler..

pejada sırbistana ilga da litvanyaya bu yıla kadar gasol de ispanyaya gelmiyordu..hido memo olsa böyle takım olamazdık..hele o hidayet yokmu ahh ahh
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.