Şimdi Ara

'Himedia Q5 Smart TV Box' ANAKONU (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.100
Cevap
16
Favori
81.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.dosya.tc/server25/VJhdnd/playercorefactory.rar.html

hocam yukarıdaki dosyayı zipten çıkart ve android/data/com .xbmc @albati /userdata klasorünün içine at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicandemir73 -- 14 Mart 2014; 17:35:14 >
  • alicandemir73 A kullanıcısına yanıt
    Varolan dosyanın üzerine yazdırdım dediğiniz dosyayı. Eskisi 7 kb idi.
    Fakat xbmc yine aynı, siyah ekran geliyor ve çalışmıyor, gerçi torrentler devam ediyor diye boot yapmadım ama.
  • Hocam fabrika ayarlarına dön .Programı xbmc apk önce yükle ,sonra mxplayer en son o dosyayı yapıştır. olması lazım.
    Desteğin için teşekkür ederim dostum, torrentler bitsin dediğini yapıcam.
    ELimizde arşiv var ama hiç göze hitap etmiyor, xbmc programı cihazı güzelleştiriyor.
  • mizuu dene hocam o da güzel.blackmarket kur son sürümünü indir
  • Arkadaşlar bende lg 904ta ses sistemi var. Bu cihazın HDMI in girişinden q5 ii yi bağlıyorum.fakat ne ses nede görüntü alabiliyorum. Tv ye hdmi ile bağladığımda problem yok.ama dediğim gibi ses sistemi ne hdmi ile bağlantı yapamıyorum. Bir de şu youtube videolarındaki gibi menü bende yok.çince tuhaf bir menü var.güncellememi yoksa yazılımlamı halletmek gerekiyor.online güncelleme olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar hic gamepad baglayan oldumu uyumlu game pad varsa marka model cok makbule gecer ps3 ve markasiz PC gamepad lari tanimadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler daha önce forumdan aldığım Q5 cihazı 1 ay kadar kullandıktan sonra kaldırıp kutusuna koymuştum,aylardır durmaktadır isteyen olursa satıyorum,fiyat için sorun değil,makul bir rakama vereceğim
    maksat elimden çıksın gitsin,birisinin işine yarayabilir+

CAN
    mizuu yu kurdum, tanıdı filmleri, güzel oldu.
    Fakat youtube fragmanlarını göstermiyor.
    O kadar da önemli değil gerçi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Beyler daha önce forumdan aldığım Q5 cihazı 1 ay kadar kullandıktan sonra kaldırıp kutusuna koymuştum,aylardır durmaktadır isteyen olursa satıyorum,fiyat için sorun değil,makul bir rakama vereceğim
    maksat elimden çıksın gitsin,birisinin işine yarayabilir+

CAN

Hocam fiyatı soramadım mesaj atılmıyor size

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihazı sattım,alan arkadaşa hayırlı olsun

CAN++
  • Satılık himedia q5.İlgilenen pm atsın.
  • Satılık Himedia Q5 ilgilenen mesaj atabilir.
  • alycannn kullanıcısına yanıt
    alycannn kardeşim dediklerini yaptım teşekkürler.Şimdiki sorunumda digitürk play deki tv kanallarında ve yerli seç izle dizilerinde bir sıkıntı yok yabancı dizileri açmıyor 1004 hatası veriyor.Bunun sebebi ne olabilir acaba cihazımı eski haline getirme şansım varmı (root etmeden önceki) reset atarsam her şey eski ye dönermi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berdag

alycannn kardeşim dediklerini yaptım teşekkürler.Şimdiki sorunumda digitürk play deki tv kanallarında ve yerli seç izle dizilerinde bir sıkıntı yok yabancı dizileri açmıyor 1004 hatası veriyor.Bunun sebebi ne olabilir acaba cihazımı eski haline getirme şansım varmı (root etmeden önceki) reset atarsam her şey eski ye dönermi?

Arkadaşlar cihazıma reset atarsam root edilmemiş gibi eski haline dönermi?Yoksa daha başka basit bir yolu varmı bilen varsa lütfen bişeyler yazsın.
  • Kimsenin bilgisi yokmu arkadaşlar?
  • Q5'de anti virüs kullanan var mı? Tavsiye edilecek program hangisi? Cihaz çok yavaş. Virüs var da ondan mı böyle yapıyor diye aklıma takıldı?
  • Sancak bilgisayar lütfen siz söyleyin bari cihazıma reset atarsam root edilmemiş gibi eski haline dönermi?
  • satlık himedia q5 200tl son fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spartakus35.5

Q5'de anti virüs kullanan var mı? Tavsiye edilecek program hangisi? Cihaz çok yavaş. Virüs var da ondan mı böyle yapıyor diye aklıma takıldı?

Reset atın hocam, virüs gireceğini sanmıyorum, fazla uygulama yükleyince ram azlığından dolayı cihaz yavaşlıyor.
    Daha önce de söylediğim gibi cihazı medya player dışında oyun, uygulama vs için kullanırsanız buna pek cevap veremiyor ama torrent ve medya oynatıcı işlevini kusursuz yapıyor.
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.