Şimdi Ara

'Himedia Q5 Smart TV Box' ANAKONU (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.100
Cevap
16
Favori
81.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Himedia Q5 - 299TL ( Hafta sonuna kadar geçerlidir )

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/himedia-q5-smart-tv-box-83235724
  • Merhabalar sizlere bişi sormak istiyorum ? bu paylaşmış olduğunuz son güncellemeyi himedia q5 cihaza nasıl ne şekilde aktarıp güncelleme yapabilirim bana bu konuda detaylı bir anlatım ile yardımcı olursanız akşam cihazımı güncellemek istiyorum ? lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olsun ...
  • Kimse yok mu sorduğum soruya cevap verecek bir kişi bile ?
  • arkadaşım cihaz bende yok ancak genel olarak bu tip cihazlarda kürdan yöntemi ile
    kurmak gerekir.

önceki sayfalarda sancak bilgisayarın anlatımı olması lazım.

yine de ben kürdan yöntemi nasıl olur yazayım.

[b]Kürdan Yöntemi ;[/b]

Usb belleği Ana / Kök Dizinine (Klasör içine falan değil ) Yüklemek istediğiniz yazılımı atın
    cihazın yanında bulunan Restore Tuşuna Kürdan Vb. bir şeyle basılı tutarak cihazı açın.

Tv siyah ekranda bekleyecek ve bir süre bekledikten sonra (20-40 sn değişebiliyor)
    Ekrana mavi yükleme bildirimi gelecek.
    Cihaz kendini otomatik resetleyip normal olarak firmware ile açana kadar
    Cihaza müdahalede bulunmayın , Kapatmayın , Fişini çekmeyin.

Yazılımın Ana menüsü geldiğinde Yükleme Tamamlanmıştır.

Güle Güle Kullanın...

• quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

Himedia Q5 - 299TL ( Hafta sonuna kadar geçerlidir )

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/himedia-q5-smart-tv-box-83235724

Aktif Kampanya Linki :

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/himedia-q5-smart-tv-box-85586785

• Öncelikle merhaba. Bende bu cihazı aldım. Digitürkplayi kurdum ama ekranda konum bilgisi uyarısı alıyorum. Bunu nasıl kaldırabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

arkadaşım cihaz bende yok ancak genel olarak bu tip cihazlarda kürdan yöntemi ile
    kurmak gerekir.

önceki sayfalarda sancak bilgisayarın anlatımı olması lazım.

yine de ben kürdan yöntemi nasıl olur yazayım.

[b]Kürdan Yöntemi ;[/b]

Usb belleği Ana / Kök Dizinine (Klasör içine falan değil ) Yüklemek istediğiniz yazılımı atın
    cihazın yanında bulunan Restore Tuşuna Kürdan Vb. bir şeyle basılı tutarak cihazı açın.

Tv siyah ekranda bekleyecek ve bir süre bekledikten sonra (20-40 sn değişebiliyor)
    Ekrana mavi yükleme bildirimi gelecek.
    Cihaz kendini otomatik resetleyip normal olarak firmware ile açana kadar
    Cihaza müdahalede bulunmayın , Kapatmayın , Fişini çekmeyin.

Yazılımın Ana menüsü geldiğinde Yükleme Tamamlanmıştır.

Güle Güle Kullanın...

Çok teşekkür ederim kardeşim vermiş olduğun bilgi için ;) akşam deneyeceğim ..

• Kürdan yöntemiyle cihaza reset arasın tüm yüklü programlarını siler. Fabrika ayarlarına döner. Güncelleme yapacaksan usbye update.zip ' i at sonra ayarlada sistem güncelleme var oradan güncelle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alycannn -- 16 Mayıs 2013; 19:40:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alycannn

Kürdan yöntemiyle cihaza reset arasın tüm yüklü programlarını siler. Fabrika ayarlarına döner. Güncelleme yapacaksan usbye update.zip ' i at sonra ayarlada sistem güncelleme var oradan güncelle.

aynen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kürdan yöntemi ile yazılım yükleme yapmak ayrıca cihazı fabrika ayarlarına getirir.
    eğer kurulan programlar ve sistem ayarlarının değişmesini istemiyorsanız , menüden yazılım güncelleştirmesi yapın.

bazen menüden yapılan yüklemeler , extradan kurulmuş programlar sebebiyle sorun çıkarabilir.
    bu durumda kürdan yöntemiyle kurulum yapmak gerekir.
  • Önceki yorumlarda 3D SBS mkv filmlerde gölgelenme vb. sorunlar olduğunu okudum. En son yazılımlarla düzeldi mi bilmiyorum. Bana böyle bir sorun olması mantıksız geliyor. Tv gelen yan yana veya üst üste görüntüyü kendisi 3D yapabiliyor zaten. Ben videoyu media playerdan yan yana olarak TV'de görüntüleyip, tvnin ayarlarından 3D yi aktif etsem nasıl bir sorun çıkabilir ki? Denemedim sadece mantık yürütüyorum. Hatta blu-ray bile yapılabilir belki.
  • Yardımcı olacak yok sanırım. Forumda da yeniyim. Cihaza alışmam zaman alacak ama digitürkplay sorunu öncelikle halletmem gerekiyor. DTPlay'de konum ayarı yaptığım halde konum ayarı uyarısı veriyor. Nerede hata yaptım acaba? Bir de bu güncelleme yöntemini benimde yapmam gerekiyor mu? Yardımcı olan olursa sevinirim.
  • Digiturk play de böyle bir sorun yoktu , çıkan yeni versiyonda böyle bir sorun var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 17 Mayıs 2013; 14:53:12 >
  • Düzeltemez miyiz? Herhangi bir program yükleyerek. Vitamio diye bir programdan bahsediliyor. yükledim ama sorun devam etti.
  • Şuan bende araştıyorum , digiturk iyice saçmalaya başladı.
    Resmen üyelerini takip ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 17 Mayıs 2013; 14:56:53 >
  • İlginiz için teşekkürler. Ben sorunu şöyle çözdüm. Tarayıcıdaki web ayarlarından uastrıng'e tıkladım. Ordaki android yerine desktop(flash)'ı tıkladım. Tarayıcıdan digitürkplayin web sitesine girerek izleyebiliyorum şimdi. Bakalım nereye kadar sürecek.
  • beyler alete kürdanla resetledim ama herşey menü çince oldu nasıl türkçeye geri çevireceğim yardım lütfen :(
  • sancak bilgisayar beyler acilen bilen biri yok mu ne yapacağız..
  • ttnet hız testinde 3.51mb gözüken, torrentte 400kbps hız ile indiren bağlantım ile hangi görüntü kalitesine ulaşabilirim? 50" full hd plazma tv için cihaz bakıyorum. gittigidiyor sayfanızda 1080p için 300kbps veri transfer hızı yazmışsınız aklıma pek yatmadı...

online streaming verimli çalışır mı?
  • futubox uzun süredir açmıyor:(((
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.