Şimdi Ara

Himedia Q5 + 6 tuşlu Nano Kablosuz Mouse = 249TL = En İyi Smart TV Box & En İyi Fiyat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.122
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 Gün Önce Bu üründen aldım... Fakat DigiturkPlay Uygulamasındaki Canlı yayınları izleyemiyorum Konum Bilgisi Hatası veriyor Nasıl Çözümleriz Acaba?
    Birde İphone İos7 den Kontrol edebilecem Uygulama söylermisiniz?
  • zamanında egreat m34a aldığımda ne heyecanlanmıştım baya uzun süre de kullandım , şuan lg lm660s kullanıyorum kendi içinde filmleri oynatıyor ama smart tv ve film oynatımı sihirli kumandayla iyi olsada youtube özelikle çok yavaş, güçlü donanıma sahip wep sitelerinde gezintinin hızlı olduğu ayrıca lg televizyların yanında verilen sihirli kumanda tarzı donanım cıkan bir android oynatıcı gelirse alıcam düşünmeden ama şuan için tam olarak istediğimi karşlayan bir cihaz yok beklemedeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xygezginxy

Hi media Q5'te aldım belli bir zaman sonra ( online işlemler yaparken hatalar veriyor netten video izlenemiyor ) sadece media player olarak kullanabiliyorum . fasa fiso arkadaşlar ) para tuzağı son verdiğim egreat R6S plus parasını çok zor şartlar altında kazanmıştım . zehir zıkkım olsun. Depo gibi bir yerden satış yapıyor . daha doğrusu yapmaya çalışıyor . allah bilir vergisiz ya da kaçırıyordur . Ben yandım siz yanmayın . para tuzağı almayın .Para gözünü bürümüş başka bir şey görmüyor. her türlü üç kağıdı yapabilecek düzeydeler dikkatli olun saygılar

Arkadaşım sıkıntın nedir? Adamlara herşeyi söylemişsinz ama sana ne yaptıklarını söylememişsin. Cihazdan memnun değilsen 1 hafta içinde iade edebilirdin. Bozuksa garantiye gönderebilirdin.
    Bende de Q5 var, ekranı silikleşti, tamire gönderdim, garanti kapsamında 2 günde tamir edip gönderdiler.
    Senin tam olarak derdin nedir anlayamadım ben, ana başlığa da aynı şeyleri yazmışsın, adamlar küçük bir yerde çalışıyo diye dolandırıcı mı olacaklar?
    Cihaz yanında fatura da gönderildi, neden vergi kaçırsın, sen art niyetlisin bence.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.