There is no turning back from this unending path of mine Serpentine and black it stands before my eyes To hell and back it will lead me once more It's all i have as i stumble in and out of grace I walk through the gardens of dying light And cross all the rivers deep and dark as the night Searching for a reason why time would've passed us by With every step i take the less i know myself Every vow i break on my way towards your heart Countless times i've prayed for forgiveness But gods just laugh at my face And this path remains Leading me into solitude's arms I see through the darkness my way back home The journey seems endless but i'll carry on The shadows will rise and they will fall And our night drowns in dawn Amidst all tears there's a smile That all angels greet with an envious song One look into stranger's eyes and i know where i belong And the path goes on...
Solitary Man....
I love your skin oh so white I love your touch cold as ice And I love every single tear you cry I just love the way you're losing your life
gone with the sin
Kill me I begged and love said no Leave me for dead and let me go Kill me I cried and love said no Kill me I cried and love said no
geçenlerde HİM'in dvd sini aldım,gelmiş geçmiş en güzel kayıtlarını toplamışlar,süper bir arşiv!tavsiye edrim..
quote:
Orjinalden alıntı: gerekmez
join me in death şarkısı güzel
Rip Out The Wings of a Butterfly şarkısı daha hoşuma gidiyor
under the rose tavsiye ederim o da çok güsel
I've been burning in water and drowning in flame To prove you wrong and scare you away I admit my defeat and want back home In your heart under the rose
ya bişi sorcam heartagramın tam olarak ne anlam içerdiğini biri açıklayabilir mi?
GONE WITH THE SIN...........TEK GEÇERİMMM
wings of a butterfly tartısılmaz en ii sarkısı
quote:
Orjinalden alıntı: **NaMeLeSs...
ya bişi sorcam heartagramın tam olarak ne anlam içerdiğini biri açıklayabilir mi?
grubun simgesi, logosu, amblemi, cartı-curtu heart ve pentagram'ın birleşiminden oluşan sözcük öbeği-kelime grubu pentagram evil-kötülük, heart da bildiğimiz gibi iyiyi, güzeli temsil ediyomuş, grubun solistinin bi tarafından uydurduğu bişey işte
ps: him'i çok severim yanlış olmasın
Killing Loneliness şarkısı süper
join me in death ın üstüne tanımam ben
ben bir HİM fanıyım VILLE VALO'nun üstüne güzel ses tanımam dinlediğim bir çok grup var ama HİM 1.sırada size bir kaç parçasını tavsiye edem
your sweet six six six the funeral of hearts poison gırl wicked game the heartless join me in death in joy and sorrow gone with the sin close to the flame...
I'm in love with you And it's crushing my heart All I want is you to take me in to your arms
WHEN LOVE AND DEATH EMBRACE
I love you And you're crusing my heart I need you Please take me in to your arms
WHEN LOVE AND DEATH EMBRACE
gerçekten bu adamın sesi çok güzel dinlemeyenlere tavsiyem DİNLEYİN!!!
quote:
aşk ve ölümü simgeliyor, nefret ve aşkın dengesi gibi bişi satanizmle bi alakası da yok hala satanist dienler varda
bencede en super sarkı o ama your sweet 666'ı de dınle bence
quote:
Orjinalden alıntı: MoonRose
quote:
aşk ve ölümü simgeliyor, nefret ve aşkın dengesi gibi bişi satanizmle bi alakası da yok hala satanist dienler varda
soruya cevap veren sadece bendim ve satanizm ile ilgili bir cevap vermedim
quote:
Orjinalden alıntı: r7brtpires
quote:
quote:
ee o zaman nie üstüne aldın bi tek him hakkında yorum yapan sen misin dh olarak düşünme sadece istersen
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: r7brtpires
quote:
quote:
ee o zaman nie üstüne aldın bi tek him hakkında yorum yapan sen misin dh olarak düşünme sadece istersen