Şimdi Ara

Hilmicemin kullandığı ayakkabı ? sizce nasıl ? [ SS'li ]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler internette Survivor hilmicem in giydiği ayakkabıyı buldum .. Adı Vibram Five Fingers .. Çok rahat falan diyorlar ama normal ayakkabıdan farkı ne diye düşündüm .. bu ayakkabıdan kullanan varsa nasıl birşey olduğunu söyleyebilir mi ? birde düzenli koşu falan yapıyorum ayrıca fitness a başlayacam .. kafamda iki model var ..

İlki
    Koşu,Hafif Trekking, Tırmanma, Kanyoning, Fitness Antrenmanları, Uzak Doğu Sporları, Yoga, Plates, Yelkenli Sporları, Su Sporları, Kayaking, Kano Sporları, Sörf , Flat Fishing, Gezi

İkincisi de
    .. hilmicemde de bundan var galiba ..

Ayrıca youtube den videolarını izleyebilirsnz .. çok rahat gibi geldi bana ama kullanan abilerim varsa nasıl birşey anlatabilirler mi ? normal ayakkabıdan çok farkı var mı ? teşekkürler ..

Bunlarda satın alabileceğiniz linkler tüm özellikleri falan yazıyor

KSO m145http://efreeshop.net/satilan_urun_dosyalari/joya_m145.asp

Bikila m3483http://efreeshop.net/satilan_urun_dosyalari/joya_m3483.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grandeestt -- 5 Haziran 2013; 13:23:58 >

• 5-10 lira falandır diye bakıyım dedim one ya
  • Bence güzel ayakkabı ama normallerinden farkı ne ?
  • çok pahalı yurt dışı sitelerinde 100 lira kargo ile. nasıl alırım diye sorularını BURAYA SORABİLİRSİN.(TIKLA)
  • Up
  • la oğlum git doğru düzgün bi ayakkabı al giy
  • youtubeden falan videoları izle bence .. çok rahat elastik bişe patika koşularında dağ koşusunda su fitness vs her bişide kullanıyorlar .. bende tam karar veremedim bunlar daha değişik sanki kullananlar varsa nasıl bişe olduğunu açıklayabilirmi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiçmi kullanan yok ayakkabıyı ? 100 küsür okunma olmuş la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grandeestt -- 5 Haziran 2013; 13:34:57 >
  • ayağına hiç çivi falan batmamış galiba senin. bu arada 239 lira ne arkadaşım

tabi eğer para sıkıntın yoksa, beğendiysen al ama milyoner olsam bu şeyi almam

Sonuç: Beğenmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soru Bankası -- 5 Haziran 2013; 13:43:19 >
  • Sırf koşu ve fitness için gereksiz. Al normal bir ayakkabı gitsin.
    ADİDAS VANQUISH 4M öneririm, yıllardır kullanırım taş gibi. Hemde şık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francisco Lachowski

5-10 lira falandır diye bakıyım dedim one ya

• Bence çok güzel ama Türkiye sokakları buna hazır değil dışlanma ve bön bön bakma durumları olmasa bi saniye beklemem alıp giyerim.
  • ne güzel yapmışlar reklamını
  • Sokakta giyilecek bir ayakkabı değil. Zaten onun için yapılmamış, spor salonu için düşünmüştüm bende ama fiyat fazla pahalı ve adidas à yeminliyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene çıktı .. bende merak ediyordum ama linkteki fiyatlar ucuz yahu. Bunların hem dağcılık hemde yüzme için olanları vardı 500 liraya fiyat fazla bulmuştum. Güzel ya. Keşke bir çılgınlık yapıp hilmicandan önce alıp sizleri de bilgilendirseydim :D sana kısmetmiş artık al da söyle nasıl iyi mi kötü mü :D
  • Çok pahalı dostum ya. Onunla sokakta gezerken ayakkabıyı gören garipser seni böyle soğuk soğuk bakışlar atar + geçtiğin yerde cam parçacıkları varsa ayağın kesilebilir. Ve yüksek biryerden atlıyacak olursan ayakkabının tabanı yumuşak olursan ayağın zarar görebilir.
  • Arkadaslar ayakkabiyi cizlavet lastigiyle karistirdiniz taban sert yani oyle incecik silikon bise degil .. zaten youtubede videolari izlersenz gorursnz kosularda falan tas toprak falan kosuyorlar adamlar .. hem disarisi icin degil fitness salonu icin dusunmustum ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grandeestt -- 6 Haziran 2013; 3:26:51 >
  • Baya bildiğin deniz terliği-patiği işte.Onun lüks versiyonu de hadi.Bu zımbırtı hem çok sağlıksız bir zımbırtı hem de koşu,fitness ne alaka ayaklarınız mahvolur bununla koşmaya falan kalkarsanız
  • Gecen yaz almıstım ancak sadece denızde veya kayalıkta kullandım ancak almaya Degecek bır urun tavsıye ederım

• Fitness koşu içinde olanlar var yüzme tırmanma gibi olanlarıda var .. ben fitness için almayı düşünüyordum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.