Şimdi Ara

Hile ile FM oynamak yanlış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir oynuyorum fmyi. Galatasaray'ı yönetiyordum bir süre önce fakat oyunu sildim çünkü hile yaparak maç kazanıyordum. Kaybettiğimde son kayıtlı oyunu açıp kaybettiğim takım ile tekrar maç yapıyordum yenene kadar. Bir süre sonra oyundan soğumaya başladım ve hile yapmadan oynamanın daha zevkli olacağını düşündüm. Kayıtlı oyunu silip yeniden başladım. Yenildiğim de son kayıtlı oyunu açmıyorum ve gerçekten aşırı zevki çıkıyor oyunun.

Size tavsiyem, hile ile oynamayın fmyi. O zaman daha fazla zevk alacaksınız emin olun. :) (Hile ile oynayanlara sesleniyor sadece...)

• İlk başladığım zamanlarda bende yapıyodum. Ama artık yapmıyorum. Mutluyum
  • benim de en çok kullandığım hile scout programıydı. oyunu kurar direk scoutu açardım sonra oyunun tadını kaçırdığını farkettim ve 2 senedir kullanmıyorum.
  • 2005'ten beri fm oynuyorum. yapmadığım hile kazanmadığım başarı kalmadı . oyundan bıktıktan ve bir daha oynamamayı kararlaştırdıktan sonra hile programlarını bırakabildim. şu anda sadece genie scout kullanıyorum. onuda yakında bırakmayı düşünüyorum. böyle daha zevkli ve gerçekçi.
  • Başlayalı kaç yıl oldu hatırlamıyorum ama ilk başladığım zamanlar yaptığım hileydi gerçi başka hiçbir hileye başvurmuşluğum yok şu ana kadar, onu da zaten sıkılınca bırakıyorsun. Ben 2003-2004te sanırım Gençlerbirliğiyle Şampiyonlar Ligi finalinde bayernle karşılaştım saçma sapan olaylarla yenildim en son hileyi o zaman yaptım
  • Herkes birazda olsa hile yapmıştır fm de

ama hilesiz oynamak gibisi yok
  • Benim başvurduğum tek hile,parası çok olan takımların bütcesini çalarak kendime bütçe yaratmaktı...Uzun zamandır bunu yapmıyorum ve artık daha zevkli oyun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hile yapınca gerçekten zevki kalmıyor, galatasarayla 6. sezonun sonunda alabildim şampiyonlar ligi kupasını, hileyle ikinci sezon alsam bu aldığım zevki alamazdım kesinlikle...
  • Bende hilesiz hurdasız oynamazdım 2 sene öncesine kadar..

Bu sene Galatasaray ile 3. sezondayım şu an, 1 lig kupası 1 Türkiye kupası bide süper kupa kazandım. 2. sezonda şamp. Fener'e kaptırdım.
    1. Sezon uefa da gruptan çıktım eşek şansıma Atletico ile eşleştim adamalr beni eledi zaten sonrada kupayı aldılar.
    2.sezon CL de Gruptan çıktım, Bayern i eledim çeyrek finalde Lyon a elendim.
    3. sezon gruptan çıktım İnter ile eşleştim maçlar daha yapılmadı. Lig de Fenerin 2-3 puan önündeyim, Kupa da devam...

Her sene sattıgım oyuncuların parası aldıklarımı aşağı yukarı karşılıyor, zaten alt yapı dan çok adam oynatıyorum ilk 11 de.

Onun dışında Ufuk, Ali Turan, Sabri, Musa Çağıran, Emre Çolak, Serdar Eyilik ve Arda Turan gibi Türk oyuncuları geliştirip ilk 11 e monte ediyorum. Yabancıları satıp yerine daha iyilerini almaya çalışıyorum.
  • Sadece FM değil ki hiç bir oyunu hile ile oynamak güzel değildir. Tabii ben de biraz hile yapmışımdır ama . Artık yapmıyorum ve medya maymunu transferler yapıyorum .
  • Doğru yolu bulmuş olman sevindirici
  • Hile yapmadan oynamak güzelde...

Kovulursam diye korkuyor insan ayrıca arka arkaya maçlar kaybedince acaip sinirleniyorum

Ama Fm nin en sevdiğim yanı zaten fps türü oyunlar gibi bölümü geçemeyince sürekli aynı bölümü tekrar etmemek başarısız da olsan devam ediyorsun daha iyisinde veya daha kötüsünde.

Artık eskisi kadar fm oynayamıyorum ama hile yapmıyorum artık cidden keyfi daha fazla çıkıyor
  • Arada ben yapiyordum.Biraktim.Böyle daha iyi doğru!.Ama 1 puan farkla yada puan farksız averajla şampiyonluk kaçınca hile yapmazmısın?.Düşün bakalım bi.
  • yapmam demek zor cidden, yapan kişi çok erdemlidir alnından öpmek lazım
  • capcomvsmarvel, böyle bir durum başıma gelirse ne yapacağım konusunda bir şey düşünemiyorum :) Devam ederim yinede sanırım. Gerçi çok sinir bozar ama ne yapalım :)

Oyun böyle daha zevkli arkadaşlar. Hile yaptığınızda şampiyon olacağınızı biliyorsunuz boş zaman kaybı bence :)
  • valla tek yaptığım kaybettikten sora eski saveden geri açmak onuda elimden geldiğince yapmamaya çalışıyorum..bugün çok yaptım onuda taktiğimi oturtmak için yaptım.şu an 8 . ciyim ve son maçları oynuyoruz .en kötü 6. bitirsemde play offlara kalsam bari :D
  • Çoğu oyunda bu böyledir. Hilesiz oynarsan tadına varırsın.
  • uzun zamandır oynamıyorum ama oynadığım zamanlar yaptığım tek hile
    bir oyuncum 1-2 ay sakatlanınca tekrar eski save i açıyordum
    sağlıklı, sıhhatli oynuyordum tekrar
  • ilk başladığımda böyleydim ama bıraktım o huyumu oyunun zevkini böyle daha çok aldım. bi oyuncu için transfer miktarının %90 ınını harcasam bile veya 18 lik kadro cıkaramasam bile yeniden acmıyorum artık
  • Küçükken herkes hileli oynardı inkar edemezsiniz :D:D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.