Şimdi Ara

Hikaye İçerikli Oyun Kanalı Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunların hikayelerini anlamakta sıkıntı çekiyorum. orta seviyede ingilizce biliyorum. konuşulanların, yazılılanların çoğunu anlıyorum ama hikayeyi bütün olarak anlayamıyorum. sorun ingilizce değil, türkçe altyazılı oyunlarda da aynı şey geçerli.
    sorun oyunları çok uzun sürede bitirmem. çabuk sıkıyor oyunlar bir oturuşta 1 saat falan anca oynuyorum. hergün de oynamıyorum. 10-15 saatlik bir oyunu bitirmem 2-3 hafta sürüyo. böyle olunca da hikayeyi unutuyorum, bağlantı kurmak zor oluyor

oyunların hikayesi üzerine konuşulan kanal veya site var mıdır?
    bsc nin bioşok için yaptığı video gibi oyunu bitirdikten sonra hikayeyi genel olarak hatırlatacak, kaçırdığım yerleri gösterecek 15-20 dakikalık bir sohbet.

aradığım gameplay veya inceleme kanalı değil. senaryo-hikaye üzerine yoğunlaşan bir kanal veya site arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 27 Eylül 2014; 14:47:34 >

• Hocam şu site tam senin aradığın bir yer galiba.

PC oyunlarının hikayelerini türkçe anlatıyorlar.

https://www.youtube.com/channel/UCeq2qkPCls-JPlmZLNq5qhQ/

Facebook'ta sayfaları da mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arycanda66 -- 17 Haziran 2016; 11:39:45 >
  • arycanda66 kullanıcısına yanıt
    takibe aldım kanalı
  • Mass Effect, Deus Ex, Witcher, Bioshock, Stalker gibi daha derin ve karakter bazlı oyunlara yönelmeni tavsiye ederim. Bu tür oyunların hikayesini takip etmek ve anlamak daha zor oluyor. Bu aralar witcher 3 oynuyorum mesela 4-5 ay oldu oyuna başlayalı yine koptum senaryodan

Yaptığın videolarda sadece hikayeden bahsetmişsin çok yavan olmuş. Mesela ben şöyle bir şey isterdim. Hikaye, karakterler, önemli anlar, detaylar falan hepsi harman yapılıp güzel bir sunumla verilecek

Araştırması, montajı, seslendirmesi falan bütük emek isteyen bir iş tabi. Millet o yüzden bulaşmıyor bu işe heralde. Onun yerine saçma sapan, küfürlü, bağırışlı çağırışlı bir oynanış videosu koyuyor binlerce izleniyor. Uğraşmıyor hikayeymiş falan

• dost kayaoğlu nu tavsiye ederim. tam aradığın kanal.
  • Banzai! kullanıcısına yanıt
    dostu biliyorum da o inceleme, oynanış tarzı videolar yapmıyor muydu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.