Şimdi Ara

HIFI HANGİSİ TERCİH ETMELİ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gorkembilge

Merhabalar,
    Hifi sistem kurmak istiyorum. Birkaç hoparlör takımı arasında kararsız kaldım. Buradaki tecrübeli abilerimden dostlarımdan fikirlerini sunmalarını rica ediyorum.
    1) SONY SSX70ED
    2)KENWOOD LS-P9300
    3)ALTEC NINE SERIES II
    4)PIONEER S-910
    5)INFINITY SM150
    6)KEF IQ7
    7) DALI IKON MK 7
    8)JBL L100

bU HOPARLÖRLER ARASINDA YADA DIŞINDA HANGİSİNİ TERCİH EDERDİNİZ? nEDEN?

Bütçem 2000i geçemez. Saygılar.

Aslında bana göre iki hoparlör öne çıkıyor marka olarak ama biri kef diğeri ise dali

fakat ne yazıkki bu hoporlörden tam anlamı ile faydalanman için arkadaşım odanın ses yalıtımı ile akustik yalıtımını iyi bir şekilde halletmen gerek ve doğru malzemeleri bulman gerekir akustik yalıtım için bunları yapmadığın zaman en iyi sesi kaliteli bir kulaklıkla dinlersiniz gerisi boş arkadaşım .dediğime emin olabilirsin onunda bu sistemleri dinlemek için gittiğin yerlerde özel odalar vardır burda dinleyip eve geldiğin zaman aynı etkiyi alamazsan şaşırma yukarda bahsettiğim sebeplerden olur.

benim önerim işi sadece hoparlör yapan firmalardan hop almak daha mantıklı tabi bu kişisel görüşüm benim . ama sağlıklı olsun ve aldığım mal uzun süre tatmin etsin diyorsanız akustik ortam şart herzaman dediğim gibi .

şimdiden kolay gelsin ve hayırlı olsun

• Sony ss-x70ed kullaniyorum. Kesinlikle fiyatinin kat be kat üstünde bir ses ve malzeme kalitesine işçiliğe sahip hoparlörler. Ama arkadaşların da söylediği gibi jazz ve klasik ağırlıklı müziklerde mükemmel başarımı var. Fakat ben bass ağırlıklı müziklerin altındanda çok iyi kalktığını gördüm burada hangi amfi ile sürdüğbüz önemli bir faktör bence. Benim için asıl önemli olan hoparlörün seslerde ki detay başarısıdır. Bence asıl önemsenmesi gereken bu konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ragip80 -- 15 Şubat 2013; 17:10:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben bir bizim forumumuzdan birde yabancı bir forumdan Marantz pm6004 amfi ile monitor audio bronze x2 yi beraber kullanan arkadaştan referans alarak bu ikisini araştırdım. f/p olarak ikiside müthiş.hatta bx2 ödül bile almış 2012 f/p ödülü.marantz da gayet iyi görünüyor. Bide bu konuda amfi biraz geri planda kalmış sanki. Bu arkadaşımızın amfiyede ihtiyacı var sanırım yeni kurcak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.