Şimdi Ara

Hideki Kamiya: NieR: Automata'nın Başarısı PlatinumGames'i Kurtardı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       PlatinumGames oyun tasarımcısı Hideki Kamiya, NieR: Automata yönetmeni Yoko Taro'ya PlatinumGames'i kurtardığı için teşekkür etti.
     
       "Nier'in başarısı Platinum'a yeni bir hayran kitlesi, büyüyen bir kadro, parlak bir başarı hikayesi, nitelikli iş başvurularında bir artış ve büyük bir kazanç sağladı." dedi PlatinumGames oyun tasarımcısı Hideki Kamiya. "Yoko-san'ın PlatinumGames'i kurtardığını söylemek hiç abartı olmaz. Ona ne kadar teşekkür etsem azdır."
     
       Bu mesaja cevap olarak Yoko Taro, Platinum'daki insanlara desteği için teşekkür ettiğini ve birlikte oyun yapmanın kendisi için bir onur olduğunu belirtti.
     
       PlatinumGames, Bayonetta 2'den sonra çıkardığı The Legend of Korra, Transformers: Devastation ve Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan gibi oyunlarla pek başarılı olamadı. Özellikle Microsoft için geliştirdikleri Scalebound'ın iptali firmanın geleceğini tehlikeye düşürmüştü. Görünüşe göre, NieR: Automata'nın olumlu incelemeleri ve satış miktarı PlatinumGames'i oldukça memnun etmiş.
     
       NieR: Automata şu anda PS4 ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. 








  • Devam oyunu çıksın. Kamera açılarını beğenmemiştim bizim kontrolümüzün dışına çıkıyordu bazen, onun dışında çok güzel oyun.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ne kadar enteresan, bir tarafta zibilyon tane bünyesindeki stüdyoyu kapatan bir firmaya oyun yapıp, sonra iptali ile neredeyse kapanma noktasına geliyorsunuz ama diğer tarafta kendi bünyesinde çıkan özel oyunlara her zaman büyük krediler veren bir firmanın desteği, oyuncuların da teveccühü ile kapanmaktan kurtuluyorsunuz.

    Bir gün size Microsoft ile Sony arasındaki fark ne diye sorarlarsa, bunu anlatırsınız.

    Bu arada Hideki Kamiya sadece Nier ile başarılı olmuş birisi değil, adam Okami, Bayonetta, Resident Evil 2 (ilk oyunun da dizayn ekibinin başındaydı) Devil My Cry, Viewtiful Joe gibi efsane oyunlara imza atmış birisi. Ve bu açıklama ile bence aslında MS'a alttan alta göndermeler yapmış...
  • Oynadığım kafası en değişik oyundu :D sıkılmadan 60 saat gömdüm bu oyuna ve hiç pişman değilim hem PC ye hem PS4'e aldım devamı gelir umarım sonu ucuz açık bitti çünkü.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Nier Automata diye oyun ismi mi olur ya?
  • Bayonetta 2 gibi bir oyunu Nintendo ya kazandıran böyle bir firma bu güzel oyunu PCye bile çıkarıpda Nintendo Switch gibi satış rekorları kıran bir konsola için çıkarmamasını büyük bir üzüntüyle karşılıyor ve şiddetle kınıyorum!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.