Bildirim
###Hide Ntfs Partition###
Okey Kayganlaştırıcı Jel - Çilek Özlü 100 ml : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/dp/B093PX1J27
5 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
hide ntfs muhtelemen bir notebook kullanıyorsun buda gizli partitionda sistem geri yükleme fabrika ayarlarına döndürme olayı var muhtemelen onun için ayrılmış bir alandır. -
sistem active primary olan ile aciliyor, ama ordan nereyi aciyor bilemem.
active primary de bulunan "boot manager" disklerden herhangibirinden acilmasini sagliyor. ilgili "boot manager" dan gerekli bilgi alinabilir. (xp de boot.ini dosyasi icinde yazandan, nt4 ü bilemiyorum)
ayrica Speedyshit'in belirttigi gibi yazinda sanirim bir hata var
1. ve 2. partitionda windows NT yuklu
diilde
"2. ve 3. partitionda windows NT4 yuklu" gibi bisi olmali idi sanirim.
tabi daha ayrintili bilgilendirirsen daha iyi olur. mesela windows altinda kac bölüt (partition goruyorsun) -
hocam sistemde embedded win nt yuklu
1. partitionda load manager diye bi yazılım çalışıyor
bu yazılım sistemin dogru id'ye sahip olup olmadıgına bakıyor
id numarası 0.254.0
eger sistem id dogrulanırsa 2. partitiondaki
win nt çalışıyor.
ben bu sistemi vmware de çalıştırmak istiyorum
ama sistem id dogrulanmadıgından dolayı o/s tekrar yukleyin diyor. -
"load manager" in ne is yaptigini tahmin ediyorum ama
id konusunda yardimci olamiyacagim cunku nt4 te id kontrolu yapilip acilmasi hakkinda ne soylesem atmasyon olur. vmware e yenibastan nt4 kurup gerekli eklemeleri yapman, transfer etmen daha pratik gorunuyor. kolay gelsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X